Не искам да ми ги подаряваш, ще си ги купя, така или иначе купувам на Мони
Като ви чета за размерите,моето пак джудже ще излезе,но каквото -такова.Важното е ,че е здрава
Ръст точно 80см,9.600кг....И аз съм от феновете на Некст,2/3 от всичките ни дрехи са на тази марка.От няколко дни разглеждам каталога им за есен-зима и съм планирала едни 150-200лв да заминат там другия месец,не бързам ,защото имаме дрехи за началото на есента всякакви-якета,обувки,блузки и панталончета.Само пижамките ни са липсващи,но и аз ще заложа на тези от 2части,тъй като малката и без това винаги е с боди отдолу.

При такова злоядо дете си е повод за радост. 
Не знаех, че вече могат мъниците да се учат да карат. Аз май ще се въздържа за сега от този тип спорт, но пък аз доста настоявам на ходенето и да ви кажа вече рядко излизаме с количка. Е налага се да се поносим понякога на връщане ама не е кой знае колко.

Има време,ще ти пиша на лични да се доуговорим за час и място.Много ще се радвам да запознаем дребосъците и мамите им
Мажа с гела и за сега минава само с това
Дано не стане по-сериозно като миналия месец с Т,че пак ще трябва да пие илачите

как не му се спи на това дете, не знам. И да си легне в 20.00 и да си легне в 23.00 пак става в 06.30 с баща си. Ейййй, място не мога да си намеря.
) и... слава Богу, че не се удари и не пострада. 
Наистина е върховно улеснение, а малкото като не е свикнало на челото да меря и седи като препарирано и не смее да мръдне, камо ли да гъкне. Пък докато му се прище да погледне кво му правя и то вземе, та изпиука термометърчето. Простоооо - 6+ и съм много доволна
Благодаря
Покрай Т усвоих и меренето в ухото, че се потеше и челото понякога не беше достоверно. Значи леко дръпваш ухото назад за да се уголеми ушния канал, буташ термометъра, на дисплея се показва че е засечено ухото и мериш. В болницата с него мерих. Никакъв шанс с друг. А за парите си е доста сносен.
и елате да видите какво мерене пада като дигне температура
. Та един с не знам си кви лъчи, един като вашия подобен за ухо и чело и накрая му мушна и обикновения я в дупето, я подмишка. Аз нали не давам лекарства ако не дигне над 38,5 и меря и следя като лудите през 5 минути, че да не иде на повече и да се видя в чудо. Луда работа.

Извинявай, да не си помислиш че ми е било смешно сцената със шкафа, хич даже, знам какво е било от опит. Ами прихващайте шкафа към стената за по-безопасно, пък естетиката ще я търсим като навършат 16-18
и почнат да водят мацките