Тичане по плажа и усмивка - Февруарчето е на почивка - Тема 15

• 37 480
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Бизи, ние сме с памперс 4, но мога да пробвам 4+
Не искам да ми ги подаряваш, ще си ги купя, така или иначе купувам на Мони Simple Smile

# 511
То разликата е ...една идея Mr. Green писах ти ЛС  bouquet

# 512
Здравейте,мами!
Да се разпиша и аз,че ще ни забравите Mr. Green
Вчера бяхме на консултация и последната ваксина-до 6г няма да ни бодат по този повод вече PraynigКато ви чета за размерите,моето пак джудже ще излезе,но каквото -такова.Важното е ,че е здрава Praynig PraynigРъст точно 80см,9.600кг....И аз съм от феновете на Некст,2/3 от всичките ни дрехи са на тази марка.От няколко дни разглеждам каталога им за есен-зима и съм планирала едни 150-200лв да заминат там другия месец,не бързам ,защото имаме дрехи за началото на есента всякакви-якета,обувки,блузки и панталончета.Само пижамките ни са  липсващи,но и аз ще заложа на тези от 2части,тъй като малката и без това винаги е с боди отдолу.
Още нямаме съществен успех с гърнето,но не се отчайвам,и това ще стане,просто явно не и е дошло времето да  мине окончателно на него.
Все още сме по площадките през повечето време,когато не съм на работа и тя не спи. Надявам се на дъъъълго циганско лято,че зимата като хване студа не ми се мисли как ще откачаме и двете на затворено. Около нас всички детски кътове са за над 3годишни деца и ще търся на по-далече май newsm78
Иначе АМ пием по около 90-120мл. сутрин малко след закуска и вечер преди лягане около 180-210мл.
Хапва си само домашна храна от 1месец насам,спрях и ДК ,защото ми писна да чакам по опашки в жегите точно наобяд ,а и нещо май падна качеството на храната-малката спря да я яде и от 3 вида храна изяждаше макс.1 Rolling Eyes И така смятам пак да я запиша като им свършат отпуските другия месец на персонала и се въведе предишния ред в доставките и качеството. Дребното хапва почти всякаква готвена храна,много обича печено месце на скара-пилешко и рибка,домати,всякакви тестени макаронени,кашкавал и сирене,хляб пълнозърнест,варени яйца,всякакви плодове,обикновени и детски бисквитки. Е,по площадките яде и солети,то няма как да минем без тях-всяко дете гризе или солети или някакви вафли /зрънчо/гризки и т.н.Така че солетите от всички боклуци ми се виждат "най-безобидни" ooooh!
Хубава вечер от нас и дано няма болни мъничета Peace Hug

# 513
  • NE
Гери Вярно са кънки, но тотално сладурски. Дано се научите бързо. Мен ме е страх още защото като дете си изкълчих глезена от ролери.
Нели Радвам се че Еви е минала на обща храна.
Оня ден в болницата Вилито беше откраднал половин вафла от тези обикновените и я ръфаше с голям кеф. Joy При такова злоядо дете си е повод за радост.

# 514
  • Бурса
Здравейте  Hug

Фрауст мерси за бързия и изчерпателен отговор, ще го добавя към следващата поръчка, може би другата седмица ще се наканя да я направя. Добър вариант е за цапане по локвите  Laughing Изненадах се че не съм го забелязала а той при дрешките за по-големи деца уж от 3 годинки, пък за него пише от 12 месеца, странно ми се стори.

Всички сте избрали много хубави неща за децата. Давайте после отзиви.

Гери изненада ме с тия кънки  Shocked  Grinning Не знаех, че вече могат мъниците да се учат да карат. Аз май ще се въздържа за сега от този тип спорт, но пък аз доста настоявам на ходенето и да ви кажа вече рядко излизаме с количка. Е налага се да се поносим понякога на връщане ама не е кой знае колко.

Флауър у дома си е най-добре, радвам се, че е спокоен Вили  Hug

До варненските мами:
Скрит текст:
Понеже имаше желание а цяло лято не можахме да се организираме така да ви питам Флауър, Нели и Тачи искате ли другата седмица примерно да се срещнем един ден към 5-6 следобяд, че да са свършили работа работещите мами. Ще си наречем един ден случайно примерно сряда и мястото ще го измислим и така...

Лека вечер  Hug

# 515
  • NE
Тели Аз почвам работа от вторник и вече няма да съм волна птичка. Tired

# 516
Добро утро,мами  food010
Тели,аз съм "за" среща в сряда-тъкмо нямам работа тогава PeaceИма време,ще ти пиша на лични да се доуговорим за час и място.Много ще се радвам да запознаем дребосъците и мамите им Mr. Green
На моята буболечка пак и се активира зъбоника-не знам дали горния кътник се "донамества" или е вече кучешки,но от време на време си приплаква по време на сън SadМажа с гела и за сега минава само с това PraynigДано не стане по-сериозно като миналия месец с Т,че пак ще трябва да пие илачите Praynig Praynig
Хубав ден на всички,аз бързам да свърша нещо полезно докато зверчето спи 1ironing  food002

# 517
Добро утро, момичета Hug
Това ставане в 06,30 взе да ме мори вече ooooh! как не му се спи на това дете, не знам. И да си легне в 20.00 и да си легне в 23.00 пак става в 06.30 с баща си. Ейййй, място не мога да си намеря.
Днес сутринта за да ме разсъни по-бързо реши да обърне скрина (отвори и двете чекмеджета и те натежават и последва събарянето на скрина), а след него пада и огледалото, което е подпряно на него (понеже мъжа ми беше сигурен, че няма да го събори Tired) и... слава Богу, че не се удари и не пострада.
Изплаши се доста, но явно не достатъчно, защото точно след 30мин беше пак там покекнат  ooooh!
Днес сме на курбан на детенцето на наши приятели и довечера ще се гледат с леля си (зълва ми) и каките си.
Мони има подарък от леля си Бизи - пакет памперси, които ще минем да вземем по-късно от Еконта. Благодаря Бизи, че чак и доставката си платила Naughty  bouquet
Нелинце, радвам се, че се разписа, домъчня ми за вас Hug

# 518
Къти  rotfImbo rotfImbo

Феичка, много благодаря за препоръката за термометъра. Ей, чудо на техниката - нямам спиране да меря температури Blush Joy hahaha Наистина е върховно улеснение, а малкото като не е свикнало на челото да меря и седи като препарирано и не смее да мръдне, камо ли да гъкне. Пък докато му се прище да погледне кво му правя и то вземе, та изпиука термометърчето. Простоооо - 6+ и съм много доволна Simple Smile Благодаря  bouquet

# 519
  • NE
Бизи И аз бях така в началото. Joy Покрай Т усвоих и меренето в ухото, че се потеше и челото понякога не беше достоверно. Значи леко дръпваш ухото назад за да се уголеми ушния канал, буташ термометъра, на дисплея се показва че е засечено ухото и мериш. В болницата с него мерих. Никакъв шанс с друг. А за парите си е доста сносен.

# 520
  • София
привет,
Къти малии гадно си е тъй. Това пък моето като ми се събуди така рано му връчвам шишето с мляко , ожулва го и заспива при нас, даже после не мога да го събудя за яслата. Лошото е че го прави само през седмицата, събота и неделя редовно не иска да спи след 7-7,30 и много ме е яд, че на мен ми се пък иска и мога да поспя малко тогава.

Това с тези термометри си е егаси и работата. Аз съм с 3  Joy и елате да видите какво мерене пада като дигне температура  ooooh!. Та един с не знам си кви лъчи, един като вашия подобен за ухо и чело и накрая му мушна  и обикновения я в дупето, я подмишка. Аз нали не давам лекарства ако не дигне над 38,5 и меря и следя като лудите през 5 минути, че да не иде на повече и да се видя в чудо. Луда работа.
Сега за 9 септември най накрая си уговорих срещата с една хомеопатка, много ми я похвалиха, пък и ми е супер удобна. Ще видим какво ще е , че 2 часа каза ще е първия път. Ще кажа после мнение ако някой го интересува.

Ние от 1 септември ще се гледаме докато ни вземат в държавната ясла. Почвам сериозно махане на памперса, да видим какви ще ги свърша. В яслата ми казаха че и там си ходел редовно на гърнето или на тоалетната чиния, та явно и те помагат добре и за това напредваме така, но определено от както направи 1г и 6м някакси стана по лесно.

# 521
  • NE
Мен си ме е страх, че като ми качи 39 и Хексалгин с Ефералган я свалиха чак след 2 часа. Голям страх му бера с тази температура, а като ми забели очите не знам от къде събрах смелост да съм адекватна.

# 522
Да ви кажа - и аз напредвам с гърнето!;) На тоалетната съм, пишкам преди да излезнем... Детето нахълтва вътре, установява какво правя и започва да ми ръкопляска и да вика "браво, мамо!"... Смях се доста. Wink
Днес успях да се класирам и за маникюри/педикюри. Дано да издържи дълго лакът, че кой знае кога пак ще ме огрее.
Та сега съм разкрасена, остава само и ММ да се прибере да си се порадваме един на друг.Wink
Детето е в ужасен мрънкащо-ревлив период. Събират се в едно зъби и баби влияние, което се надявам да премине скоро.
Бизи, на мен също ми допадна предложението на Флауър за термометър. Добавих го в отметките и скоро мисля да го поръчам и аз. Последните ми покупки са посветени на дрехи - кака и бебе, а следващите ще са техника. Примерно, ще ми трябва стерилизатор... Бяха ми дали и го върнах, а сега не мога да го взема пак, че и те чакат бебе.
Къти, големи са маймунки. Редовно ми върти котлоните на печката и ги пуска. А за пералнята - чакам я аз, а нашата ми завъртяла копчето за центрофуга и... Има да си чакам!... Любопитковци са и само да се обърнеш и ще свършат някоя щуротия. Дано само да минава без големи инциденти.
Памперс използвам 5-ца от много време. Просто има сочно дупе и четворките са й малки. Три поредни дни използвам един и същи следобеден. Всеки път е суха. Надявам се да продължи така.
Купих памперс-гащи на либеро, 6-ти размер, т.е. от 13 кг и са й добре. Тях ги мисля за по-дълго пътуване или следобедния сън, но нещо май идват скъпи. Като качество и комфорт ми допадат повече от памперс-гащите на памперс, а и най-важното - не се обрива от тях. Излизат й едни пъпки, дето после по 2 дни мажа и не могат да се махнат.
Изчезвам. Сигурно пак ще се приспиваме 30 минути, а така ми се искаше да отида на кино. Забравих какво беше това...

# 523
Къти, аз се нахилих на другите коментари, а това със скрина хич не е шега работа. Но го пропуснах като коментар, а бях намислила да споделя, че и иние имахме такива случаи. На няколко пъти с рязко отваряне на чекмеджетата, които са хванати едно за друго с едни райберчета за защита от отваряне от деца и така улесни срутването на скрин с 4 големи чекмеджета върху малкия. Добре, че ММ беше до него та прихвана скрина и на другия ден го застопори към стената с едни планки. Сега на дневен ред са нощните шкафчета, ама те поне са мънички, от неговия калибър ooooh! Извинявай, да не си помислиш че ми е било смешно сцената със шкафа, хич даже, знам какво  е било от опит. Ами прихващайте шкафа към стената за по-безопасно, пък естетиката ще я търсим като навършат 16-18 Crazy и почнат да водят мацките Flutter

# 524
  • NE
Добро утро!

Това със шкафовете и мен много ме притеснява. Никакви защити не го ловят. В едната спалня са супер остри всички ръбове и гледам да не го пускам там, а в нашата беше едно отваряне и затваряне. Само слагам едни възглавници на нощните шкафчета и успявам да го опазя. Ама то вече от толкова много изследване не му е интересно там.

Общи условия

Активация на акаунт