Тичане по плажа и усмивка - Февруарчето е на почивка - Тема 15

• 37 479
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро, момичета.
Снощи си изкарахме страхотно на курбана - на село, голяма софра на двора, хладничко... тъпани, гайди на живо страхотно изживяване. Прибрахме се в 02.30 Laughing като развързани бяхме.
Е, разбира се станахме още в 6 заради Мони, ама то т'ва не е важно  Joy
Бизи, хич не се тревожи, разбрах, че си чела между редовете. Честно да си призная и аз така правя понякога и като видя нещо сериозно да сте писали и все се редактирам Hug още не съм си взела подаръка, днес отивам Laughing
Скрина ще се хваща за стената и . по въпроса казах на мъжа ми. Все го мисли, все го умува... викам направи го ти за да не го направя за ooooh!
Днес отиваме на селото на мъжа ми, че имат сбор (тя страшна работа... Tired), а хич не ми се ходи, ама заинатил се е Crossing Arms
Хубав уикенд от мен,  до утре  bouquet

# 526
Здравейте,мами  bouquet
Къти,наистина те разбирам за нежеланието за селски посещения-напълно споделям същото.И аз като чуя за ходене на село направо се разболявам #Cussing outИ като се сетя ,че другия месец вече няма как да се измъквам и ще трябва да отида за 2дни,просто получавам алергия от сега Sick
Ние днес кастрирахме котарака най -после ooooh!Рано сутринта го заведохме,оперираха го,прибрахме го и сега излиза от упойка. Малката много му се радва,че е затворен в куфара си и ходи да наднича постоянно вътре,накрая затворих вратата и оставих животното на спокойствие в кухнята.Не му стига операцията ,упойки,абокати,че и дребното да го тормози надничайки постоянно над главата му...Сега поне няма да маркира и да мяука вечер на терасата,щото не се търпеше напоследък #Crazy
Ние сме с такъв термометър,много съм доволна,особено за почивка и на път е идеален Peace

http://apteka.framar.bg/30017866/%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%B1%D0%B0- … D1%82%D0%B0%D1%8F
Аз го поръчах от Пакостник-а и беше 49лв там.
Тази вечер ще сме със сестра ми и цялата фамилия на ресторант по повод приема на племенника ми в най-престижния университет в Бейрут и купуването на първата му кола. Та ще откараме до сутринта сигурно,ама и без това малката не е от ранно заспиващите ,така че не се притеснявам
Нашите чекмеджета бяха с държачи също,но малката се научи бързо да ги отваря.Сега имам заключващо устройство тип катинар на секцията със стъклените чаши и другите вече почти не ги пипа-разбра какво има вътре и загуби интерес.
Хубав ден на всички Hug

# 527
Калиспера Simple Smile
Ние се прибрахме  Cry определено ми трябваха още 2-3 дни там, но в другия живот.
С облекчение мога да кажа, че притесненията ми бяха неоснователни - детето не се продриска (въпреки изпитата морска и басейна вода), не се разболя, не изгоря, не го наядоха комари  Wink Само дето оакахме малко пейзажа, че с тия памперси за плуване не се получават много нещата, ама покрихме следите  ooooh! Друг е върпосът какво яде тия 5 дни, ама сега ще сме всички на детоксикация...
Остава само да видим дали и вкъщи няма да търси цоцка, стискайте палци  Praynig

По темите, дето сте ги подхванали, не мога много да се изкажа. Аз нещо не мога да харесам работи в некст  newsm78 чакам да видя НМ какво ще пуснат. Някакси с това слънце още не ми се мисли за есенно-зимни неща, но като се влезне в магазин е друго. А има за износване, все пак сме 82 см и около 10,800...
Мойто диване още не е открило чекмеджетата и скриновете, да видим до кога  hahaha
За термометър и аз меря с такъв за чело, но нещо ми показва повече от обикновения и малко ме стресира, че все е около 37...но като вдигне и аз меря по 5-6 пъти през 10 мин.

Прибирането беше някаквъ малък ужас, защото се отбихме в Солунския мол, което никога няма пак да си го причиня в събота, чакаше се ред, за да можеш да седнеш да хапнеш. В крайна сметка само таткото намаза. А дребното не спря да говори целия път и да се върти и "разхожда" в колата. Освен това докато си тръгнем ми се тръшна поне 3 пъти в мола, е няма такова пищене.

Та сега е командирована при бабата и дядото, че както си бях починала, всичкото ми го взе навръщане в колата  Joy

Хубава и спокойна вечер  Hug

# 528
  • София
Привет.
Добре завърнали се на Копче и браво, че сте минали без болести .

Аз нито шкафове заключих, нито нищо и не съм имала проблеми. Вади си детето тенджери и тигани, лъжици и подобия и се занимаваше екстра с тях. Не съм имала проблеми и не съм го спирала да си вади каквото и да било. Редовно си играеше с миксера, вадеше го и си дърпаше из целия апартамент  Joy, все се бъзиках, че тамън ще имат какво да ми купят за Коледа ако го счупи, че все няма какво да ми купят  Laughing, ама тоя па миксер удържа на всичко и си е здрав още  Laughing. Та никога не съм го спирала да си рови и не съм имала проблем с това и отдавна съответно му мина мерака и не ми рови вече.

Онзи ден научих малкия да се крие с ръчички и голяма веселба пада, постоянно си крие очичките с ръчички и после вика "бау"  Joy.
Чудя се на каква друга щуротия да го науча, че е като попивателна в момента Simple Smile.
Много сладко се научи да си връща всичко. Вземе нещо и после си го връща където или на който трябва.
Дайте идеи вие на какво ги учите, че нещо не ми идват идеи.

# 529
Гери, диването много се кефи на Рингерае (ринге ринге рае, наш петел играе, чужд петел го гони за кило бонбони, чуч) - въртим се в кръг,хванати за ръце и накрая клякаме. И с куклите играе - вика 'инга инга' хваща ги и се върти. Голямо въртене пада и в басейна се въртяхме.
Можеш да го научиш и на нещо с пляскане на ръце, ама не се сещам песничка.
Дребното и на песнички се кефи -  Жаба жаборана е фаворит, научила е няколко думи и ги чака да ги каже.
Ако някой се сеща за друго да сподели и аз да пробвам нещо ново.
Лека нощ
П.С. заспа без цоцкане и вкъщи...ако продължи така една седмица, ще черпя Simple Smile

# 530
  • NE
Пак е с Т. От снощи вдига 38.5 на два пъти, а още пие АБ. ooooh!

# 531
  • София
Фейчка нещо не е добре това с тази температура  Cry. Пускаха ли му изследвания за да се види какво е точно, може би антибиотика не е точния или деда знам вече. Даваш ли му някакви имунистимуланти?
Виж искай си да ви пуснат изследвания на кръвта и други ако трябва, трябва да се види какво точно го мъчи, че да не тъпчат само с антибиотици, а те да не са правилни или друго. Аз като млада така си пострадах от неправилно изписан антибиотик и за това вече не ги пия така с лека ръка без да са сигурни, че този е верния или че е важно да го пия.
Дано сте по добре днес и нямате проблеми, пиши кажи как сте  Hug

# 532
  • NE
Те изследванията му още в болницата при приемането бяха трагедия, после се пооправиха, а утре трябваше пак да пускаме контрола. Антибиотика му повлиява, но май дозата е ниска и ще се вдига. От предния направи зверско разтройство.

# 533
Цветенце, а успяха ли да направят антибиограм, за да видят на кой АБ реагира бактерията? То така трябва да се изписва АБ, ама за резултат трябват 2-3 дни и гледат да се застраховат, а като се пие АБ и не може да се направи...А може и тялото да се опитва да се бори и затова да вдига темп...панадол и ибупрофен не помагат ли?  ooooh! сигурно ти е много притеснено, дано да мине по-скоро. Аз все пак си мисля, че ако на Вили не му е дискомфортно, си е естествена реакция на организма и не е много за притеснение...шаманите какво казаха?

# 534
  • гр.София
Калимера(Копче   bouquet )
Ех,Фейче тъкмо се зарадвах за вас! Милото Вили,и ти покрай него  Hug
Наистина странно,че въпреки АБ вдига Т. Звънни на лекар все пак, така не е добре. Пиши как сте!
Диването още от годинката някъде си играе на криеница с ръчички и на това да се хванем за ръчичка и да се въртим,но аз му пея Балончето се надува  Joy
Много хубави неща сте поръчали за децата,всичко ми харесва  Heart Eyes
Ние току що се върнахме от морето! Пътувахме рано сутринта, уж за да спи през целия път, нооо знаете-сметките у дома,на пазара не излизат! Спа два часа и после купон в колата. Иначе беше мн послушен и си знаех че толкова хубаво не е на хубаво,на 3-4 ден някъде лепна вирус,добре че само сополи. Едната нощ не сме спали изобщо,не ми дава нито да му пръскам физ.р-р нито коризалия пие. Добре че почнаха да текът през носа,иначе щеше да е кошмар. То и за това не спахме едната нощ,че му се стичаха по гърлото и той се будеше на 30-40мин. Както и да е, още си ги влачи.
Лошото е че от тогава спря да яде и вече 8ми ден е на хляб и солети и кисело мляко( буквално) Каквото и както и да се опитам да пробутам нещо друго,бива изплюто веднага. Еми здраве да е,спрях да се ядосвам!
Знаете ли кога освен септември може да пусна детето на ясла,има ли вариант вначалото на др година,и имали класиране изобщо?

# 535
Като стане уикенд и зачезват всички  Wink

Мария, аз за съжаление не мога да ти отговоря. Дано се оправите по-бързо.

На мен днес не ми е ден Sad
Скрит текст:
май окончателно се отбихме и ми е едно такова мъчно. Снощи си заспа с АМ и не искаше нито гушната, нито нищо. Сега на обяд пак  Cry знам че едвам го чаках този момент, ама сега...на всичкото отгоре днес такава нервна криза имаше, че едвам се въздържах да не я шляпна и я командировах цяла сутрин при бабата и дядото. Не знам дали не се тръшка толкова и защото не я кърмя вече.  newsm78 Много тъпо и гадно се чувствам. Изпадна в истерия, защото й съблякох бодито и й облякох блуза - рева, пищя, тръшка се, накрая баща й я съблече и се кротна в креватчето с АМ.

Вие като отбихте забелязахте ли да станаха по-нервни? Или просто сега е такъв периодът и само си въобразявам?

Хубав и спокоен ден

# 536
  • NE
Не е проблема в АБ. Той си е наред, но дозата му май е ниска. Добре се повлия от пеницилина в болницата, а Панцефа е същата група. Утре нови изследвания и нова схема на илачите. Иначе смъквам Т с всичко налично. Гледам да не го стресирам, че повече от това и аз няма да понеса. Подозирам че сега са трите предкътника, които пробиват едновременно плюс двата избили резци от началото на месеца връзваме 1/4 зъби за един месец, което си е нечовешко.

# 537
Найййййй-после у дома Party
Нелинце, честит прием на племенника ти, много попътен вятър и успехи. Как изкарахте вечерта? Heart Eyes
Гери, аз не мога да си представя да изкара всичките неща от чекмеджетата и шкафовете  Shocked направо ще изпадна в шоково състояние. Имам една приятелка и като идем в тях оставя малката с това да си играе - с домакинските й пособия Shocked не че нещо, ама при мен няма как да стане. В това съм безкомпромисна (за добро или за лошо) и не обичам безпорядък. Ти явно си щастливка и си се примирила, е аз не мога и за това не давам нищо да излиза извън шкафовете Rolling Eyes
Флауър, надявам се да всичко да е ок, но ако помниш и ние преди две седмици като се разболяхме бяхме така и просто вдигнахме мл на антибиотика и (в нашия случай) добавихме антиалерг.сироп. Дано и при вас да е така и да се оправя Вили Hug
Миме привет  Hug и ние играем на балона се надува, а любимата му част е пукането на балона hahaha
Иначе за яслата, за всеки град е различно. Ние сме в малък град и можеш по всяко едно време да го запишеш детето и от когато си искаш да го пуснеш.
Флауър, сега видях последния ти пост - 100% са зъбките значи. И според мен ще увеличите само мл на АБ

Ние си имаме вече и 2кучешки зъба  hahaha един горен ляв и един долен десен - шарена работа, тука има, тука нЕма hahaha

# 538
Фея дано по-скоро минава всичко че се измъчихте  Hug
Копче и Йоана ми ги прави такива номера. Пищи, тръшка се, опитва се да удря каквото намери даже е готова да легне на земята и да рита. Признавам че не всеки път се стърпявам да не я плясна, но снощи след поредната драма надълго и нашироко и обясних че това ме прави тъжна, че мама не се чувства добре и за днес пу пу няма кризи. Забелязвам че прави като по-големите деца с които излизаме. Копира ги и се старая да и обяснявам че така не бива да се прави и т.н. Дано по-бързо отмине този период.
Хубав ден  Hug

# 539
  • София
Къти и аз преди бях като теб, къщата ми беше като по конец, да не казвам че тоалетните се мият с дизенфектант и какво ли не. Просто ми е паднало пердето и ми дреме. Да прави каквото иска само да не реве и да се занимава, защото аз или трябва да свърша нещо или работя или какво ли не още, а отй иска постоянно да е в мен или с мен или каквото и да е с мен  ooooh!.
Даже в книгата дето четох , пише че не е добре за детето тази прекалена маниакалност по чистота и подредба, но всеки си има навици и начин на живот и за това всеки си решава как ще му е най добре.
Аз ако имах твоето време сигурно и аз щях да чистя така, обожавам да ми е чисто и подредено, но с всичко което върша  за това ми остана супер малко време.
А и залепих ( единственото което се опитах да затворя и аз) на кофата един такъв предпазител и той върши работа точно една седмица  и се скапа. После научих дребния че там не се бърка , а се хвърля и си реших проблема, но сега ми бърка в очите това де остана от тъпия предпазител и не мога да го махна и ме е яд че го слагах. За това реших да не си съсипвам и шкафовете с тия глупости.

Миме ние ме приети и чакам да ми кажат от кога ще може да тръгне. Знам че може май и по късно, ако си в София, но трябва да си го видиш това с директорката на яслата, защото им правят постоянно проверки. Иди там дето сте приети и ги питай, те ще ти кажат.

Копче не знам дали помниш колко се жалвах аз когато отбих. Въпреки че ми се налагаше вече и се бях настроила че е край вече и пак изкарах една страшна депресия. Дребния мрънка месец, но при мен откара към 3 месеца депресията. След родилна депресия не знам какво е, но определено знам какво е след кърмаческата какво е . Кураж и бъди силна. Ако не си я кърмила последните 24ч недей започна пак, сложи край и така.

Ние пак лепнахме гадните градински сополи и съответно последва и гадната кашлица. Това обаче  май е някакъв гаден вирус, че масово са така , но и с температура. Да ама аз нали вече му хванах цаката и го пресекох за нула време. Та май ще се разминем. Този път много се ядосах и викам никви лекарства, писна ми да го тъпча всеки път с фенистил и тем подобни. Извадих инахалатора и сериозно промиване на носа, алиум цепа, хомеопатични за кашлицата и чай до дупка. Та вече може да се каже че сме добре.

Феичка виж си с лекарите, не знам какво е това чудо дето сте го лепнали. Аз търся бъзак сега и ще си направя сироп. Че отърване няма от вирусите няма, но ако ми ги изкарва така всеки път ще е супер. Та виж с нещо му засили малко имунната, само това е спасението.

Общи условия

Активация на акаунт