Тичане по плажа и усмивка - Февруарчето е на почивка - Тема 15

• 37 478
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Ааааа Гери, спри се, стига вече Naughty И дума не искам да чувам повече Laughing шегувам се, направо ти завиждам, кажи как да го постигна и аз ooooh!
И моят калпазанин е много инат, ляга на земята изпъва ръцете и краката (краката в шпиц) и започва да трепери и да се "гърчи" от яд Tired като не му се обърне внимание и става и отива да прави нова беля. Или ако му направя забележка, веднага ми показва, че ми е обиден и хоп на новата пакост, ама на момента, да ми покаже, че ми е БЕСЕН  Joy пуууусти шамари викаше едно време моята баба, че и аз така Joy
Ама не мога да го удрям вече, че и той ми посяга. Сега дърпам (или по скоро стискам леко) ухото, че вече не знам какво да го правя - то е беля след беля.
Сега новото познайте кое е?! Мие си ръцете в гърнето Tired ония ден докато си измия краката и нашия си пусна шишето с вода (разглобено - шишето, самата биберона и капачката) вътре ooooh! абе ужас ви казвам, голям бяс стана това момченце

# 541
Добро утро, добър ден май е вече за някои

Цветенце, как мина нощта?

Гери, не съм кърмила от понеделник вечерта. Вторник просто не поиска, аз не дадох и така се отказа сама. Не казвам отби, защото сега сме на АМ, от шише с биберон, е от това кога ще се откаже не знам.

Ана.ана, моля да се яви в изповедалнята, да каже нейните източници какво казват за истеричните пристъпи...американците му викат бебешки пуберитет, ама това е непоносимо просто.

Хубав и спокоен ден Simple Smile

# 542
Привет, момичета Flutter

Феичка Hug както го прочетох, мисля, че зъбите са виновника. Организмът се опитва да се пребори и вдига Т, дано отпусне скоро положението, че все на нокти ooooh!

Копче, ай честито и не оклюмвай де. Снощи пробвах да не дам, 50 минути се въртя като че ли има вагарец в гащите , търкаля се из кревата, ръмжа, ще му изхвръкнат очите от търкане, примрънква и идва да се гушка, бута се с главица в мене, а аз легнах до него и при всеки опит да стане и излезе му казвах ""Лека нощ, Боби", ама не заспа. Поуспокоява се, и пак се върти като пумпал. Предадох се и го гушнах, заспа на гърда отново. Не е готов още нашия, ще си правим бебешките работи докато реши.
Иначе аз също мислех, че като пропусна кърмене и се иднервя, защото пък като дам и потъва в едно блаженствоооо, направо примира с очите и пърха-пърха...ама това с нервните изблици, кризи и истерясване го прави и като се кърмим, така че надали е така, както ние си го мислим. Пак лошото е в нашите глави, а наяве не е точно така.

Бяхме на вилата уикенда с познати и непознати за него хора. Нощта срещу неделя и цееелия неделен ден бяха кошмарно омрънкани, нервни и от типа "искам, ама не знам точно какво" и "не съм сигурен съвсем за....". Прибрахме се, поокопити се ама едва-едва, а след като заспа снощи чак към 01ч, сега още спи блаженно, буди се само веднъж и то само за гуш. Оф, бебе си е още...

# 543
  • София
привет,
ми копче според мен сте си се отбили. Въпроса е сега да преглътнеш и да не даваш повече, че почнете ли пак казват не е добре, но това са разни бабини деветини. Ако си решила че спираш, спри и така.
А за АМ , аз знаеш голям зор видях да го накарам да го пие и държа поне до 2г да си го пием или докато не минем на прясно мляко. Мляко човек пие цял живот, аз например още не съм се "отбила"  Joy, пия по литър на ден  Joy прясно мляко, та не го мисли това АМ, щом й се пие, нека пие детето.

Това с тръшкането вече хич не го мисля, явно си е нещо дето трябва да си го минат и това си е. Гледам че колкото по не му обръщам внимание като се тръшне, толкова по рядко почва да се тръшка. Никога не подавам нещо за да го успокоя , оставям го да си се тръшка, въргаля и реве колкото иска и грам не ми дреме гледат ли ме или не. Понякога като е много кисел и само ми мрънка и шамаросва децата в градинката си го прибирам в къщи , да си се тръшка и лигави колкото иска.

Бизи остави детето да си цока Simple Smile . Това са едни чудни моменти, за които после ще ти е мъчно. Направо много ви се радвам и завиждам благородно, че още си ги имате тези моменти.  Hug

И Ктъи Simple Smile , ей жена дай го по лежерно  Hug.
Скрит текст:
Имам позната така като нас и най вече като теб е. Всичко по конец и тн. Синът и порасна , голям мъж на 23г май стана вече и доведе една мома в къщи. А тя мома за чудо и приказ, това чистота за нея е непозната дума. Няма такава кочина в стаята им  ooooh!. Та майка му само де не се поболя като гледаше, то беше чудо, скандали , пък накрая се примири и ги остави да правят каквото искат.
Та в тоя ред на мисли- карай го по лежерно, че ако ни дойде един ден една такава снаха, не знам какво ще правим  Joy, ни моеш я изгониш , ни нищо като се обичат децата.
Това да те разсея и развеселя ти го разказах Simple Smile.

# 544
  • NE
Бизи Щом му е кеф нека си цоква. Още повече щом имаш възможност да го кърмиш не го отбивай. Все повече следвам максимата, че при децата насила нищо не сработва. Нещата са крайно различни щом детето е готово. Аз Вилито до годинката го държах гушнат на всеки дневен сън ... по 3 часа. Сам се отказа, а колко опити правих. После с храната същата работа, а в болницата дори въведох вечерята. Искам да кажа, че щом е готов сам ще ти покаже. С муцването е подобно при нас. Щом ме види и търси, но знам че и с това ще се приключи.
Чакам кръвните изследвания. Хубаво му действа Нурофена, но не иска да го пие защото му дразни на гърлото. Спадне ли Т и почва да дивее, но държи вече втори ден. Ще видим какво ще правя и на работа.

# 545
Ох, Гериии дано да го възпитам добре и да не ми води мърли ooooh! най-мразя разхвърляни къщи.
Скрит текст:
Знаеш ли, имаме едно приятелско семейство, приятна компания са, но като ни поканят на гости ме е гнус да се събуя боса или да им обуя пантофите ooooh! имат момиченце с половин годинка по-голяма от Мони на която е позволено да прави каквото си иска. Колкото пъти сме отишли има бонбони, солети, домакински пособия и още куп боклуци по земята Tired ужас ти казвам, а като дойдат в нас оставят същата кочина след себе си. Сега в новия апартамент още не са идвали, ама от сега събирам сили как ще ги каним.
Флауър чакаме да споделиш резултатите. А днес как е, по-добре ли е?

# 546
 ooooh! мале, Къти, то и в нас е такава кочина. Направо се засрамих  Embarassed мунис солетите и бонбоните и домакинските пособия, де. Сигурно и у нас няма да ти се идва на гости. Ама просто не мога да чистя всеки ден, прибирам, разхвърля се и накрая се предадох. Като порасне малката, ще чистим заедно, поне тя да се научи на ред, че мен явно са ме изпуснали. ooooh! ooooh!

Гери, аз имам предвид за отбиване от шишето с биберон. Иначе при положение че ММ го внася това мляко и до 3тата година предпочитам него да пие, а не това измислено пастьоризирано мляко, дето не знам и от какви крави е. Само не знам как да обясня на баба й, че след като пие по 0,5 л АМ не й трябва друго мляко, особено шоколадово, ама знам че няма да ме разбере. Всичко, което кажа е забелжка и упрек спрямо тях, а тя изпитва и някакво върховно удоволствие да й дава да пие такива неща, та май няма да се разправям.

Цветенце, и аз се убедих, че като им дойде времето и всичко става много лесно. Затова сега не я натискам за гърнето. Като реши.

А тръшкането, ние като сме сами с баща й я оставяме и даже ни е малко смешно, но бабата не може да я изтърпи и само дразни допълнително.
Скрит текст:
Днес като се разрева,че й сменям памперса и 100 въпроса ми зададе - жадна ли е, гладна ли е, дай вода, какво иска, защо реве - ми, жено, аз ако знаех, нямаше да реве  #Cussing out все си мисли, че тя е права и тя най-добре познава детето, а идея си няма.  #2gunfire насъбрала съм й, добре че ще ходим до София, че иначе ще стане лошо.

А казах ли ви, че сега е в синия период - на всички цветове вика синьо, особено на розовото.  Joy

И да си сверя часовника -
Скрит текст:
аз за есента мисля да взема едни по-плътни панталоники, че клинове и дънки има от пролетта, едни гумени ботуши и някакви по-затворени обувки, има си непромокаемо яке, един куп жилетки. 1-2 пуловерчета и сукманчета някакви, блузи с дълъг ръкав 4-5. Нещо да добавите. За зимата се чудя дали да е палто или яке  newsm78 и ботушки ще трябват. Миналта година имаше мнго хубави бодита с яка в ХМ, ако има пак ще купя такива...

Айде стига ми толкова,  Hug

# 547
  • NE
Кръвните изследвания показаха вирус на вече сразената имунна система и пак в джаза. Днес май не вдига често Т, но поне я свалям до час. Гърлото е добре и спря АБ и минава на витамини, имуностимуматори и чудесии. В сряда пак сме на преглед. Само да я сваля пустата температура.
Очаквано отлагам почването на работа за другия понеделник. Кофти ми е, но нямам сърце да го оставя болен вкъщи. Абе майка на работа не е работа.

# 548
  • София
Къти и при нас редовно е лудница, оставяли ги за малко да се гледат с баща му, който си гледа лаптопа или ТВ-то и с едно око от време на време поглежда детето, повярвай ми след това е некъв ужас в хола , та понякога и до стаята стига. Няма къде да стъпиш от играчки и какво ли не, но ядене няма  Joy. Никой не смее да му дава солети и други ако не съм разрешила . С мен като играе някакси не е така разхвърляно  newsm78. Вечер като легне подреждам , ама то си е дете после вади и пак играе. Дано скоро се научи да си ги прибира обратно, че да не събирам само.

На мен ми дойдоха нещата от NEXT.  С DHL идват супер бързо сега. Значи не знам помните ли ги, но панталонките са страхотни, особено тези карираните. Подплатени са с памучен хастар и са супер меки и хубави, ако не е много люта зимата може и с тех да си изкараме.  А шапката е УНИКАЛНА, влюбих се в нея.  Иде ми от сега да му я слагам  Joy Joy Joy. От вътре е с поларче, ще пази и ушичките и всичко, абе много се радвам че я поръчах. Ако си нямате шапка за зимата силно я препоръчвам.

Копче ми аз понавзех панталонки, пижамки си имам от преди и ще изчакам да стане за тях за да видя коя още ще му става и коя не и тогава ще взимам ако трябва. Поръчах му гумени  ботушки и едно якенце от тези непромукаемите. Имам си якенца и блузи, суитчери и елеци (те са ми важни, че за яслата са много удобни). Обувки има бол. Само зимно яке и зимни ботушки остана, но това ще е доста по натам или ако видя нещо читаво.

Фейчка поправям се , че си писала едновременно.  Виз търси бъзак или нещо с него, от всичко де що изчетах за имуностимуланти това е най силното и добро.

# 549
Здравейтеее! Simple Smile
Ние се завърнахме от Банско, много е хубав тоя Пирин!  Heart Eyes
Феичка, съжалявам да чуя, че все още не се е оправил Вили. Много силно стискам палци всичко да се оправи час по-скоро.  Praynig
Досега ви четох и не помня всичко, което имах наум да напиша, но ще карам на интуиция. Simple Smile
Копче, на Банско се запознахме с едно македонско семейство и момиченцето им на 7 години така се сприятели с Рали, че мед ми капеше на сърцето. Simple Smile Много сърдечни хора, които умеят да живеят. Simple Smile
Къти, браво за махането на кошарата и самостоятелността на Мони! Simple Smile
Фрау, няма проблем с кола маската и бременността, аз съм ходила през цялата бременност и всичко си беше ОК, ако се престрашиш за триъгълника, давай и там, няма проблеми. Simple Smile
Помня, че много писахте за храненето на малките. Аз каквато съм стриктна, на Банско му отпуснахме края, ама нямаше как, каква почивка щеше да е, ако постоянно бях на тръни какво се яде или не. Та така - като цяло освен ясните алергени, всичко беше включено в менюто. Simple Smile
Още веднъж пожелавам бързо подобрение на Феичка и хубав следобед на всички! Simple Smile

# 550
  • гр.София
Привет!
Феиче  Hug  Моля се за вас,и по-бързо оздравяване!
Лили,радвам се че сте изкарали добре! Пирин наистина е мнооого красив  Heart Eyes
У нас вечно ми се струва че е невероятна кочина. Чистя всеки ден или през ден, но вмомента в който дребното стъпи на терен, няма и следа от чистота  ooooh! Ми какво да направя, примирила съм се че  чистя за собствено удовлетворение и то за да видя чисто поне 5мин вкъщи!
АМ пие всяка вечер по 240мл и това му е,но си го обича. Много яде сирене,кашкавал,прясно и кисело мляко, та му се събират достатъчно млечни. От към боклуците съвсем му отпуснахме края, не ме линчувайте, просто неможах да се справя с примерното хранене. Вчера му дадоха и близалка, в първия момент направо се стъписах, но като се сетя че тва ми е най сладкия спомен от моето детство, та си викам е ако и това не му дам, какво детство ще е това  Joy за мое успокоение си го казах. Е няма такъв кеф , който видях на лицето му. Бързо схвана как се смуче и бързо му омръзна де!
И да ви питам за тия гумени ботуши, търсих на няколко места миналата седмица но навсякъде започват от 25 номер, много ще са му големи. Вие от къде взехте?
Хубав ден   bouquet

# 551
Ау! Не ми говорете за чистене. Снощи се прибрахме и вкъщи е БОМ-БА!  Епицентърът е в хола, но щетите са навсякъде. Докато ни нямаше, майстори са ни направили терасата и всичко е в онзи ситен бял прах, дето няма измиване със седмици... Трета пералня пускам, чакам ММ да дойде, за да мога да изчистя хубаво навсякъде. Опитвам да включвам детето в дейностите по бърсане и подреждане - променлив успех. Не се знае каква снаха ще е още.WinkWink
Флауър, дано се оправите бързо и спокойна да тръгнеш на работа.
Изчезвам. Панаири, панаири...

# 552
  • NE
Аз също давам много неща с които да играе. Най-опасните са качени по височина и другото е на свободен достъп. Е, след това ходя и събирам и гледам, че и Вилито събира вече. Joy Аз съм на принципа, че всяко забранено нещо е любимо и гледам да стихва интереса. Е още се мъчи да се докопа до пиячката на баща си, но си имам и аз граници. Joy

# 553
  • София
а шкафа с пиячката сме го вързали с една панделка  Joy, само се чудя кога ще й хване цаката и ще я развърже  Laughing.
Аз днес летя като линейка, че от утре дребното нали си е тук и гледах да пооправя, изпера, изгладя и почти свърших, сега ще се насладя на изчистеното, че това ще ни е  Joy. Сега малко отдих и развлечения Simple Smile и после отивам да си шия едни пердета, че си взех нови за спалнята от Икеа, но са много дълги, та ще ида да си ги скъся. Добре че нямам много работа, че иначе отиде ми и чистене и шиене и всичко.

Мария аз онзи ден поръчах от Vivre.bg Имаше хубави разпордажби на детски дъждобрани, чадъри ботушки. Взех 24-25 номер, защото една майка тук с по голямо ме посъветва да взема така по голям номер, защото нали всички са без цип и трудно се обуват и събуват. Ние носим 23 в момента, така че номер два от горе не мисля че ще е много срашно, а може да го обуя така с дебел чорап или търлъчка, че това си е една гума само.

# 554
  • Англия
Копче, за тръшкането едва ли ще чуеш нещо ново от мен. Най-добрият съвет е да не забравяш, че това е само период, който скоро ще отмине. Всички деца минават през него, някои по-лесно, други по-трудно. Децата ни не искат да бъдат непременно лоши, за тях това също е тежка фаза в развитието им, а тяхното тръшкане не означава, че ние не се справяме като родители. При мен работи най-вече елиминирането на дразнителите. Познаваме си децата вече и горе-долу можем да преценим какво ще запали фитила. Нещата, които НИКОГА не правя са: да и вземам нещо внезапно от ръцете, да и повишавам тон, да я удрям под каквата и да е форма, да я държа за ръка, когато тя не иска, да я дърпам в правилната посока, когато сме тръгнали на някъде, да и давам храна насилствено, да правя каквото и да било с нея без да съм и казала, какво да очаква( като обличане, връзване на опашки, даване на лекарства, слагане в количката...), да и попада в полезрението храна, което нямам намерение да и давам, да си поръчвам в заведението неща, които няма да и позволя да опита... Обяснявам много и търпеливо, разсейвам, ако иска да е в мен, я взимам на ръце каквото и да правя в момента, вместо да я игнорирам. Не знам дали заради всико това или си е до дете, но напоследък забелязвам, все по-редки прояви на твърдоглавие. Много често съм чувала да се оставя детето без публика, намирам го за логично. От друга страна, обаче, съм чела, че детето не трябва да се чувства необичано в следствие на тези пристъпи. За по-голеите деца, около двегодишни, пишеше да коленичим до тях и да им кажим, че като се успокоят ще поговорим, ще намерим решение на проблема, да ги галим и прегръщаме. Това също ми харесва като идея. Смятам, че правилното в скучая е да сме гъвкави и да реагираме според ситуацията, а не задължително да ги игнорираме, защото така било правилно и защото да не станело не знам си какво в бъдеще. И най-важното е да не губим самообладание, да не кещим и да не ги дърпаме, влачим, удряме, но това е близо до ума и няма нужда да се казва. Инересно ми е да прочета и вашите размисли  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт