Блогът на Бу, ако не се лъжа...Чакам го с нетърпение този момент.

стигнахме до съществото на обучението за първите седем, е, то е стартирал този процес де, но като че ли се осъзнаха вече мъниците ни. Докато се включа и вече забравих какво сте написали по-дейтайлно. Мисля, че подхода, който описва Ана.Ана за самостоятелността, за това да не им "набием" нашите комплекси , го срещнах в двете книги на Додсън. Препрочетох го два пъти, после прелиствах само някои глави и от двете му книги. За мен е много интересно как описва нещата и съм напълно съгласна - звучи логично и съвсем естествено. Но моето възпитание е твърде консервативно. Не ми се изпада в подробности, но се старая, опитвам се да не втълпявам на детето това, от което съм била недоволна като подход в моето възпитание. Не ме разбирайте погрешно за частта на моите родители - така ми се иска един ден и моето дете / деца да говорят с благоговение и възхита, с уважение за родителисе, демек нас
вади и прибира щипките - така 15минути гарантирана занимавка. Обича да си играе със съпунените балончета докато го къпем.Като пие вода, нарочно я плюе понякога - просто не я гълта, а оставя да изтече от устата му. Ако падне на земята или на шкафа където се е опрял по шкембе, почва едно изобразително изкуство с вода. Мазане и търкане, голям кеф.
и яде за пръв път ориз с домати с лук и чесън и сол - това готвих за нас, видя ме че опитвам и се нареди и той. Дадох да си близне сосче, той пак. Ми хапна си добре, че се и облизва накрая
. Много интересна тема сте подхванали с различните възпитателни методи и гледни точки.
. И тогава или я оставям за известно време да го разгледа ако не е опасно или ако е опасно/забранено и го взимам веднага... (пълен памперс примерно или лопатката за тоалетната на котките
.

, сериозно, ако имах възможност, щях да посещавам психотерапевт.

Направо вече ще се гръмна,липсата на сън ме мори много
И капсули с вит. С ще пием, явно доктора подходи по-скоро застраховащо-нали има лятото много вируси,та ако всичко е от зъба-което така и не стана ясно все още дали е-ще предотврати по-нататъшни проблеми. Всички знаем,че зъбоника сваля имунитета като цяло. Поне температурата не се вдигна снощи и само с 1 дозичка нурофен се разминахме
Сега пак се криви и реве,не яде, не спи,не играе
....
Оставям я да рови навсякъде-все някога ще и омръзне. Така стана с контактите,спря да изключва всичко що беше включено и го достигаше.