Нараства ли социопатията сред българската младеж ?

• 75 254
  • 1 926
  •   1
Отговори
# 435
Да ти кажа честно, мисли каквото искаш и каквото те устройва, че съм твърдяла. Те такива като теб могат да "видят", че и аз съм го пребила малкия.  ooooh!

# 436
  • София
Във фейсбук приятелите на майката направили група в нейна защита. Добре, така са решили.
Но аз се питам - къде бяха всички тези приятели докато тя оставяше детето на чужди хора за да работи?
Защо някой от семействата с малки деца не предложиха да вземат Христо у тях. Ами то където 1 -2 там и 3то. Колко храна ще им изяде детето. Щяха да го гледат с техните.
Поне нямаше да е при тия психясали пубери.
Дано се оправи и не си спомня на какво са го подложили.

# 437
  • sofia

Ако обаче си му единствен близък на света, ще си стоиш на Д-то до детето, ще си пренаредиш приоритетите и ще си търсиш друго поприще.

Това е истината.
Точно!
Знам как ще се чувства това дете...
Майка ми беше музикант. Пьтуваше постоянно...Когато беше в Скандинавия, я нямаше около година. Беше ми много тьжно. Когато можеше, ме взимаше през ваканциите. И в гримьорни сьм спала и по столове в ресторанти. И сама сьм била през ноща, в хотелски стаи и квартиры...не навсякьде разрешаваха да ме води...Почти не успях да я опозная.
Тя почина млада...
Не искам това за моето дете.

# 438
Ооо, ако някой каже нещо за арменците още веднъж, лично ще му напукам кофата!

Обвиняваш майката, като по този начин защитаваш Патрик и Александър, защото имате подобно мислене.
Може 3 годишния Христо да им е казал нещо за арменците и затова са му напукали кофата.

# 439
Не мисля, че двете неща са сравними, по-скоро ни се струва, че този чудовищен инцидент можеше да бъде предотвратен, ако майката на детето беше взимала адекватни решения.
Изоставянето на малко дете за дълги периоди на почти непознати хора не е отговорно решение- аз лично кучето си не поверявам на никого, какво остава дете.
Нормалното решение го е казала назад Бърди. Преосмисляш си приоритетите (да, понякога се налага човек да се раздели поне временно с попрището си) и действаш сам, като няма с кого друг. Аз лично бих провела много щателно проучване и бих отнела това дете от тази жена, поне докато не се стабилизира и е в състояние да се грижи за него.

# 440
  • Другата България
 ..
Надявам се че

ще има обвинение и към майката.
Rolling Eyes Това пък защо? Вече прекалено става....
Някой знае ли какво наказание наложиха на акушерката, мачкала главата на бебето Никол?

# 441
  • в кукувиче гнездо
  ..
Надявам се че

И тя не знае що, просто така да е в тон с останалите крякащи.

# 442
Кои са адвокатите на Александър и Патрик?

# 443
 ..
Надявам се че

Някой знае ли какво наказание наложиха на акушерката, мачкала главата на бебето Никол?
Защото по закон не можеш да оставяш три годишното си дете ей така просто на някой познат .
Кое ви се струва прекалено ?Важно е детето ,не майка му !
За акушерката едва ли има вече присъда ,надявам се да е максималната .

# 444
Живо и здраво да е детето. Много сила на майката пожелавам.
Не приемам крайните нападки към майката, особено възоснова на откъслечна информация.

Наказателна отговорност се носи по НК. Престанете да цитирате СК.
Един плаща на детска градина, друг на детегледачка.

# 445

На кой по-точно от двете изродчета би платила за да ти гледа детето  newsm78

# 446
Казвам го във връзка с това, че искали обвинение към майката. Какво ще е то?! Твоето е в ДГ, другото при детегледачка. И?!
Нека първо майката да се изкаже и тогава да правим крайните  заключения.
ЗАщо няма желание за обвинение към бащата?!

# 447
  • в кукувиче гнездо

На кой по-точно от двете изродчета би платила за да ти гледа детето  newsm78
Както стана ясно тя го е оставила на бащата на едно от момчетата, а другото изобщо не познавала. Така че престанете да набивате вина на жената, за нещо което не е сторила. Просто ум не ми побира как тука жени, че и то майки, могат да са толкова жестоки същества. Явно който не живее по стандарта на бг майката от форума не може да има деца. Тука трябва да си в клишето. Време е някой да даде точно определение кой може да има деца, какво трябва да работи, какъв да му е социалния статус, какви пари да изкарва, какво да е завършил, да пътува ли в чужбина, да е музикант ли, лекар ли...

# 448
  • София
Ооо, ако някой каже нещо за арменците още веднъж, лично ще му напукам кофата!

Обвиняваш майката, като по този начин защитаваш Патрик и Александър, защото имате подобно мислене.
Може 3 годишния Христо да им е казал нещо за арменците и затова са му напукали кофата.

Нещо тотално се обърка. Мъжът ми е арменец, просто.
Не съм ги защитавала ония.

# 449
Последно не стана ясно на бащата или на сина е платила за да гледат детето , ти би ли си оставила детето на мъж ,който също работи и е зает ?
И престанете да сравнявате с детска градина или детегледачка от 8 до 17ч  . нищо общо няма в това да си всяка вечер с тригодишното си дете с това да го оставиш на някакъв познат мъж при това ,работещ за три месеца !
Повтарям важно е детето ,а не майката !

Общи условия

Активация на акаунт