Нараства ли социопатията сред българската младеж ?

• 75 260
  • 1 926
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ето, ще си призная една грешка - като ги гледах на камера момчетата, съвсем нормални ми изглеждаха, а не като идиотските снимки във ФБ. Така че може да се е заблудила жената, случва се.

# 661
Не хранете троловете!

LÁgent, в грешка си, че изглеждат нормални в съда (ако това имаш предвид). Погледни с каква тениска е облечен Александър. Не е случайност. Писах назад за това, че са фенове на Angerfist, също и че с Патрик и няколко други са "Брата завинаги!" в кауза, която не е точно невинна. Дадох и линк назад. Дали най-случайно е облякъл тази тениска за пред камерата и съдията? Това са две много много тъпи момчета, но сега ще станат още по-тъпи на онова място, наречено български затвор. Абе не знам защо ги коментираме изобщо тях.

# 662
  • София
а ти какво очакваш, да се явят в съда в компрометиращ вид ли?

# 663
Касита е права, както винаги.

Има някои жени, които имат такъв инстинкт ли е, болест ли е - гледат детето докъм 3-4 г /колкото да не е бебе/ и после бягат. Някои даже раждат следващо и повтарят модела. Просто са така. И преди ги е имало, и сега ги има. Преди е имало повече баби и дядовци и домове /и ТВУ/, сега няма толкова и тези зверчета вилнеят на свобода. Това е моят анализ.
+1
решение - аналог на виенското "защита на животните" - кога най-сетне ще се въведе и родителството като дисциплина /или част от такава / по училищата? Запозната съм само с дисциплината 'сексуална култура' или както там я наричаха - в САЩ. Мисля, че поне година/12 клас/ или две следва да се образоват бъдещите майки и бащи как аджеба...... да си наемат детегледачка например.
,
Андриел, ми те явно точно в компрометиращ вид са се явили в съда, или аз не разбрах, или ти....

# 664
Александър се е явил точно в компрометиращ вид с цел да демонстрира незачитането на всякакви "ушеви" институции, както самият той и приятелите му наричат съда и полицията.

# 665
Когато искате да си купите нов готин телефон, какво правите?
Разцъквате, попрочитате мнения, отивате до магазина да го видите този нов телефон, гледате характеристика, сравнявате го спрямо други телефони. Избирате.
Толкова ли е трудно да проучиш човека, който ще се грижи дълго време за собственото ти дете?

# 666

Искам да кажа, че това, че майката на Христо не е била наясно с характеристиките на  Александър не я прави безотоговорен родител. Ти имал ли познати с осемнадесетгодишни деца? Колко от тях познаваш? Случвало ли ти се е да се изненадаш и да сгрешиш в преценката си?
Не, сигурна съм, че ТИ винаги уцелваш истината. Няма как да е иначе.

Прави я. Точно безотговорен я прави. Факта, че не знаеш на кой оставяш детето, не си проучил, или каквото и да е-те прави даже повече от безотговорен.

[/quote]
Естествено. Трябва много внимателно да се проучи човека, на когото оставяш детето си.
Да го оставиш на безотговорни хора, да не изчакаш поне да стане по-голямо преди да задуеш по корабите те прави не само безотговорен родител , но и съучастник.

Защо го е раждала това дете изобщо? Много се дразня на подобни майки-а вече те не са една или две. Хвърлят си децата като кукувици и тръгват по белия свят. После да ги жалим..
Защо да ги жалим а? Защо?

# 667
Ми дано простите български майки се сетят, че следва да са малко повече до децата си. Във всякакъв аспект, не чисто физически.

И бащи.

Но насилниците няма да изчезнат. Дали ще го пребият на 3 или на 30 пак ще ни е дете, а няма как да тичаме след него цял живот.

Не винаги можеше да го "хванеш" при проучване, завиждам ви на сигурността.

# 668
И бащи, да. В случая няма баща, затова не го коментирам. Но когато касае детето ти, няма как да неглежираш. Има, има как да се хване всичко. Това, че не се сещаш на първо четене не значи, че няма. Просто майката се движи в такива среди явно и за нея това е нормалното поведение, съжалявам. Няма как да не разпознаеш в насилника насилник, то крещи от далече вече.

# 669
  • На земята, която е всъщност звезда.
Александър се е явил точно в компрометиращ вид с цел да демонстрира незачитането на всякакви "ушеви" институции, както самият той и приятелите му наричат съда и полицията.

Къде можем да го видим? И как се е облякъл специално демонстративно, като след задържането си не са излизали от ареста?

# 670
Защо да не кажа какво бих вероятно направила на нейно място?
Ето, аз смених изцяло професията си, за да съм адекватна към нуждите на децата си.

# 671

Къде можем да го видим? И как се е облякъл специално демонстративно, като след задържането си не са излизали от ареста?

Във ФБ профилите им, писах назад и имената, с които могат да се намерят. В съда е с черна тениска с маската на Енгърфист. Мисля, че сложих и тази снимка, но ако не съм, има я навсякъде.
Това че са били в ареста не значи, че не могат да се преоблекат. Близките им носят дрехи и обикновено арестантите са в що-годе приличен вид в съда.

# 672
И бащи, да. В случая няма баща, затова не го коментирам.

Естествено, че има баща! Детето не е заченато непорочно!
И бащата много добре знае, че има дете!
Като не го е искал да не си е свалял гащите и е редно да поеме отговорност за това дете!

# 673
Няма как да не разпознаеш в насилника насилник, то крещи от далече вече.

Сериозно? И акушерката е "крещяла"?
И милите лелички, които приемат децата в яслата, а после ги ступват?
Много бъркаш, но няма да споря Peace

Защо да не кажа какво бих вероятно направила на нейно място?
Ето, аз смених изцяло професията си, за да съм адекватна към нуждите на децата си.

Когато имаме мъж до нас е много лесно да се посветим на децата. И аз така направих. Но ако бях сама, не знам. Поне докато си стъпя на краката едва ли ще съм така адекватна...

# 674

Не винаги можеше да го "хванеш" при проучване, завиждам ви на сигурността.
Извинявай, ама за въпросните келеши плюс бащата на единият от тях трябва да си сляп, за да не видиш що за стока са.
Освен ако майката не е от същата порода като тях, в което вече съм убедена.
Ако е същата като тях, то наистина няма как да разбере че не стават за гледане на дете. При това положение съдбата на момченцето е била предопределена още с раждането му.
Кофти късмет с майка има детето.

Против отнемането на деца от майки съм, но в случаи като този, то е по-добре момчето да отиде в приемно семейство.

Общи условия

Активация на акаунт