Нараства ли социопатията сред българската младеж ?

• 76 302
  • 1 926
  •   1
Отговори
# 1 185
  • sofia
Ба, музикант къща не храни. Оставете вие.
Храни, храни и още как.
Музиката си е занаят като всеки друг-зависи от теб , обаче, колко си добър, как се развиваш и какви амбиции имаш.
Абсолютно!
Най-логичното нещо, когато работиш нещо, което е нерентабилно е, да се захванеш с друго, което да те храни.
Но тази жена е толкова далеч от здравият разум, че си зарязва детето на пьрвият навил се и се хуква да начеше музикантското си его!

# 1 186
Истината е, че я защитавате, защото се занимава с нещо стойностно.
Въобще не ме интересува с какво се занимава, стига да не краде и лъже!
Дали е била цигуларка, дали е била чистачка или продавачка, няма никакво значение!

Аз бях и продължавам да бъда на страната на Елисавета, а тя не е цигуларка.

# 1 187
ooooh! колко мъдрост има в този форум , Боже!

За теб се отнася същото, Петерсон. Намирам защитническо-идеалистическите пориви за защита за незрели и силно едностранчиви.

Невена си знае защо пътува- дали с цел да се изхранва или с друга. Човек трудно скъсва със себе си и живота си такъв какъвто е бил след раждането на детето си. А и не трябва на всяка цена. Едва ли е започнала да гастролира като музикант на круизни фериботи след появата на Еци. Явно е сметнала, че може да съвместява и двете си роли.

B & C, за мен има значение, до толкова доколкото полага основите на един бъдещ нестабилен характер.

# 1 188
  • София
от написаното от медиите става ясно, че са й предложили договор в средата на юни, тя очевидно се е съгласила, но не е намерила читаава бавачка. Оттук следващите й действия показват, че е решила да спази договора на всяка цена и е довела вкъщи този, който се е съгласил да гледа детето за времето на договора (дотук сме сигурни, че е бил за повече от месец, някои споменаха за три месеца). Дали от страх за неустойки, дали заради парите, които ще получи, дали от страх да изпадне от листата на търсените, дали от нещо другоо няма как да знаем със сигурност, но фактът е, че е взела това решение и го е изпълнила. Никой не е застрахован от лоши решения, но и рядко нещата се случват "просто така", а обикновено са низ от предишни решения.

# 1 189
Интересно ми е колко по-добре се живее във Виена с хиляда евро, отколкото в София с хиляда лева при наличието на собствено жилище?
Нали се разбрахме, че 1000лв заплата не е масово явление в България?!?
Една част от пишещите я пратиха да работи като продавачка и чистачка, но продавачките и чистачките не са с такива заплати.  Rolling Eyes

# 1 190
  • Ямбол
Хайде стига си правила сметки колко и какви са заплатите. При положение, че има сами майки, които си гледат прекрасно децата и ходят на работа, значи може, а не да се гадае ама колко пари ще получава в София. Сигурно тя е единствената сама майка и друга няма.

# 1 191

.... не разчита на някой друг да я издържа.
И трябва да ѝ ръкопляскаме, че това самостоятелно издържане го прави с цената на здравето и живота на детето ѝ?

Кой е казал такова нещо? Или щом не хвърляме камъни по нея, значи ни е светъл пример в живота?

# 1 192
  • Ямбол
...
Кой е казал такова нещо? ...
Не знам, питам. Защо тогава казваш, че не разчита на друг да я издържа? Какво като не разчита. Но пък разчита на психопати да ѝ гледат детето, което е сто пъти по-зле от това да я издържа някой.

# 1 193
Хайде стига си правила сметки колко и какви са заплатите. При положение, че има сами майки, които си гледат прекрасно децата и ходят на работа, значи може, а не да се гадае ама колко пари ще получава в София. Сигурно тя е единствената сама майка и друга няма.

Мога да си представя как се гледа прекрасно едно дете с 500лв заплата - направо косата ми настръхва  Crazy

# 1 194
...
Кой е казал такова нещо? ...
Не знам, питам. Защо тогава казваш, че не разчита на друг да я издържа? Какво като не разчита. Но пък разчита на психопати да ѝ гледат детето, което е сто пъти по-зле от това да я издържа някой.

Казах го по повод на "музикант къща не храни" и примерите с преуспели музиканти, които най-вероятно не са станали такива без помощ отникъде, но това не се споменава.

А Невена може да предпочита и тя някой да я издържа, но тук са убедени, че сама е избрала да е самотна майка и да се блъска в живота.

# 1 195
И дай тогава всички да се юрнем в чужбина- който не може да свири на цигулка, ще свири на кавал.
Начини, без да отсъстваш с месеци, има.
Така и не стана ясно обаче, как Н се е запознала с А.

# 1 196
  • Ямбол
....Мога да си представя как се гледа прекрасно едно дете с 500лв заплата - направо косата ми настръхва  Crazy

Настръхвай колкото си искаш, щом те влече. Но това не е единствената сума, която може да се получава в София.
Варианти има 101.

# 1 197
Аман с тези продавачки и чистачки, не вярвам, че има само неквалифицирана работа за човек, завършил консерватория! Може да свири, да преподава, може да замине с детето в чужбина и да си наеме жена, която да е по 24 часа с детето, не е задължително на кораб да е, може и в курорт на брега и пак да е с детето, варианти има! А след няколко години, когато детето тръгне на училище, тогава какво ще прави?

# 1 198
Настръхвай колкото си искаш, щом те влече. Но това не е единствената сума, която може да се получава в София.
Варианти има 101.
Не е единствената сума, съгласна съм! Може и 400лв да бъдат  Rolling Eyes

# 1 199
  • Ямбол
Варианти има 101.
Не е единствената сума, съгласна съм! Може и 400лв да бъдат  Rolling Eyes
О, ти наистина си трол. ОК. Дотук съм с теб. Може да си бълваш глупостите колкото щеш. Аз ще те превъртам.

Общи условия

Активация на акаунт