Нараства ли социопатията сред българската младеж ?

• 76 127
  • 1 926
  •   1
Отговори
# 1 485
Няма никакъв смисъл. Потребителката е захапала и не пуска. Каквото и да се каже, тя пак ще се върне да обяснява как майката е бедстваща, макар че няма никакви дахи за това. Така оправдаваше и акушерката - била изнемогвала, с мизерна заплата и за това пребила бебето. За нея всички хора в България, които извършат нещо престъпно или небрежно се оправдават с мизерията им. Намесва бедстващи роднини, та явно от там черпи информация.

не отговори и на въпроса как се грижи за възрастни болни, и за колко деца се грижи та така лесно сравнява грижите.

Не е първата подобна, която се пени така, много я дрънчат тази мантра, без да осъзнават какво в действителност се крие зад всички тези думи... Историята много ми напомня една позната, която У фейса е най-грижовната, прекрасна, отдадена и ощетена майка, с бивш мъж - демон, събира цял куп съчувствие, а в действителност хавата е съвсем различна.  Wink

# 1 486
Down Under, поредните ти лъжи  Rolling Eyes Не ти ли омръзна?
И какво точно те интересува за възрастните хора и за детето?
Не отрекох, че да се грижиш за един възрастен човек, който физически е почти здрав, но е с деменция е много по-трудно от грижите за едно здраво 3 годишно дете. Но в случая на съфорумката не става въпрос за такива хора! И ти отново извъртя нещата и започна да си фантазираш  ooooh!

За кое точно лъжа БС?

Постовете ти стоят. Твърдеше ли, че акушерката е жертва на ниско заплащане и много работа?, Доказа ли се, че заплащането и е нормално за България?, Доказа ли се, че се работи в тази професия така? Доказа се, и ти престана да флудиш. Сега тук се опитваш отново да пробуташ, че безизходицата е накарала майката да си остави детето на пубертет, макар че се дадоха много по-приемливи решения за гледане. Направихме със Софи и сметка на парите и пак не излиза резонно решението и.

Ти твърдеше, че е по-лесно да се грижиш за двама възрастни на легло, отколкото за 3 годишно, което ще ти разхвърля.

Попитахме те, дали си се грижила дори и за един възрастен и как. Ти каза, че и сега се грижиш, явно си взела човекът при теб в Австрия и не работиш, за да го обслужваш 24 часа, защото само така може да се гледа залежал възрастен. Само дето ти не го потвърди.

# 1 487
Сега тук се опитваш отново да пробуташ, че безизходицата е накарала майката да си остави детето на пубертет, макар че се дадоха много по-приемливи решения за гледане.

А ти какво се опитваш да пробуташ?
Не е вярно, че хората в София масово получават по 1000 лв заплата!
И кои са тези приемливи решения?
Да станела продавачка, чистачка, да си продадяла апартамента, да си била наела лицензирана детегледачка  ooooh!
Само остава да напишете името на агенцията към която е трябвало да се обърне Rolling Eyes
Това не са решения, а подигравка! 

Ти каза, че и сега се грижиш, явно си взела човекът при теб в Австрия и не работиш, за да го обслужваш 24 часа, защото само така може да се гледа залежал възрастен. Само дето ти не го потвърди.
Това пък от къде си го измисли?  ooooh!
Много ти е богата фантазията  Crazy
Да, написах, че в момента се грижа за възрастни хора, но не съм ги взела с мен в Австрия.
Или за теб ако се грижиш за възрастни хора в България не се брои  newsm78 Laughing Rolling Eyes

Мисля, че идея си нямаш какво е да се грижиш за лежащоболен,  независимо дали е с акъла си или не, каквото и да твърдиш в темата.

Вярно е, че не съм работила като болногледачка, но в момента точно това правя и знам колко е трудно. За мен не е най-трудно самата грижа, а гледката - виждаш как човекът, който се е грижил за теб и те е обичал бавно но сигурно умира  Cry
Може и да не съм права, но все си мисля, че ако този човек не ти е близък е по-лесно.
А що се отнася до децата - там за мен отговорността е многоооо голяма, но за вас може и да не е така и да вие е супер лесно да се грижите за чужди деца по 3 месеца без почивка.

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 17:26 от B & C

# 1 488
Съжалявам, че имаш болен близък, но явно не му сменяш памперсите, така че не сравнявай. отговорността за човешки живот е огромна по принцип. И двете категории са безпомощни и за това се търсят отговорни хора. В софия не всички взимат 1000 лв., но много хора се справят и с по-малко пак там.

Аз казах, че разбирам желанието и с три месеца работа да върже годината, но не намирам за правилен изборът и. Т.е. не правилен а адекватен.

не разбирам и натякването, че тя е мизерстваща, защото бне е. Има жилище и помощ, детето има осигурена градина, просто трябва година-две да се съобрази с него или да подсигури нормална грижа. Не и е хрумнало и се е случило нещастието. От сега нататък, повярвай, тя самата ще расъждава като повечето в темата.

# 1 489
не разбирам и натякването, че тя е мизерстваща, защото бне е. Има жилище и помощ, детето има осигурена градина, просто трябва година-две да се съобрази с него или да подсигури нормална грижа. Не и е хрумнало и се е случило нещастието. От сега нататък, повярвай, тя самата ще расъждава като повечето в темата.
Аз за разлика от теб не я познавам и не знам дали е била мизерстваща или не. Не знам какво е станало с градината. Не знам каква помощ е имала.
И точно понеже не знам, не бих размахвала пръст и не бих съдила жената на база догадки и предположения. А съдниците на тази жена точно това правят, та чак и детето искат да и вземат  ooooh!

# 1 490
  • София - Рим и обратно
ВС, не разбрах кое му е абсурдното на това, да наемеш сигурен и препоръчан човек да гледа детето ти за дълъг период, а не първият попаднал пубер? Та чак и подигравка било Shocked ooooh!.

# 1 491
Подвели ли са я майката под отговорност за това, че си е оставила детето само?

Ако ще да е най-голямата цигуларка, неможе да си изоставя детето. Тези младежи не са били "лицензирани"  да гледат деца, нали?
Четох че я грози до три години затвор, ако се докаже, че наистина е оставила така детето си за месеци...
Сега тук се опитваш отново да пробуташ, че безизходицата е накарала майката да си остави детето на пубертет, макар че се дадоха много по-приемливи решения за гледане.

А ти какво се опитваш да пробуташ?
Не е вярно, че хората в София масово получават по 1000 лв заплата!
И кои са тези приемливи решения?
Да станела продавачка, чистачка, да си продадяла апартамента, да си била наела лицензирана детегледачка  ooooh!

Ох боже мой-единственото, повтарям -единственото решение е било да замине точно на кораб за месеци, докато хвърли детето си на анаболни пубери.
Въ Съ-ти наистина НЕ си добре. Дано успяваш да гледаш добре детето си, защото с понятията които имаш за живота не знам как би се грижила сама за себе си, ако ти се наложи не дай боже...

# 1 492
Кафе, забрави  ooooh!. Тя сама си противоречи. Казва, че е по-лесно гледането на възрастен, защото отговорността за деца била по-голяма, но отрича неадекватния избор на майката, която трябва да има нах-ясна представа за тази отговорност. Аз спирам да се занимавам с тази потребителка. Не знам, защо и започнах, но явно ми е било скучно.

# 1 493
Особено, когато имаш дете и искаш то да има всички възможности, които имат и богатите деца. Мен това много ме тревожи, а съм стабилен ъпър-среден клас приятелят ми също. но много искам  бъдещото ми дете да има абсолютно всички  шансове на този свят. Много е трудно човек да надскочи средата, в която е роден, а живеем във все по-класово общество с все по-остра конкурентност.
Не искам детето ми да има по-малко шансове от тъпото дете на някого си, само защото неговите родители правят повече пари.

Е, нали ти и приятелят ти сте стабилна горна средна класа, кое точно те притеснява? То след горната средна класа май само благородниците идват.

# 1 494
  • На село (близо до Лондон)

Ако ще да е най-голямата цигуларка, неможе да си изоставя детето. Тези младежи не са били "лицензирани"  да гледат деца, нали?

Четох че я грози до три години затвор, ако се докаже, че наистина е оставила така детето си за месеци...

Мерси Герри знаех си че трябва да има някакво последствие от закона.

Особено, когато имаш дете и искаш то да има всички възможности, които имат и богатите деца. Мен това много ме тревожи, а съм стабилен ъпър-среден клас приятелят ми също. но много искам  бъдещото ми дете да има абсолютно всички  шансове на този свят. Много е трудно човек да надскочи средата, в която е роден, а живеем във все по-класово общество с все по-остра конкурентност.
Не искам детето ми да има по-малко шансове от тъпото дете на някого си, само защото неговите родители правят повече пари.

OX'AMAH
Пиша ти от класовата стара Англия. Да, децата на богатите и горната класа имат много повече възможости от тези на работническата и дори средната класа. Това, за съжаление, е факт. Наистина е много трудно да се надскочи средата си.

# 1 495

Боже какви неща те правят щастлива и за какво благодариш  ooooh! ooooh! ooooh!
Не бързай обаче да се радваш, защото това няма как да стане!

# 1 496

Боже какви неща те правят щастлива и за какво благодариш  ooooh! ooooh! ooooh!
Не бързай обаче да се радваш, защото това няма как да стане!

За какво да се радва бе Въ Съ? За това, че едно малко момче лежи в болница с неясна за здравето му прогноза поради това, че майка му го е изоставила на първия срещнат?
Трябва сигурно да я дадат за пример на другите майки, които са дастатъчно глупави, когато няма на кого да оставят детето си, да НЕ го напускат за месеци?

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 18:28 от Герри

# 1 497
 Не разбирам, защо неглижирате действията на двамата младежи - "бавачките" и стоварвате цялата вина върху майката. Каква гаранция има, че утре, там в градинката, играещо дете няма да стане обект на насилие от подобни индивиди? Не е нужно да бъде оставяно на грижите им.
 Пък и темата не ли за това, че все повече млади хора проявяват абнормно поведение.

# 1 498
  • София
Девиантното поведение не е равносилно на социопатия. Авторката хабер си няма от нещата и се изразява като неподготвен журналист. Няма как да знаем дали социопатите се увеличават, защото не сме психиатри и не сме го мерило, а и не зная да има статистика именно на този вид отклонение. В най-добрия случай можем да си клюкарим за агресия тук или да се правим на пишман психолози.

Дали са нятаткви -пати извършителите ще го каже психиатричната експертиза.

# 1 499
  • София
Не разбирам, защо неглижирате действията на двамата младежи - "бавачките" и стоварвате цялата вина върху майката. Каква гаранция има, че утре, там в градинката, играещо дете няма да стане обект на насилие от подобни индивиди? Не е нужно да бъде оставяно на грижите им.
 Пък и темата не ли за това, че все повече млади хора проявяват абнормно поведение.

Подобни индивиди много трудно могат да обърнат внимание на играещо в градинката дете. Нужно е те да бъдат поставени в ролята на бавачки, за да се стигне дотам, докъдето се е стигнало.
Поведението на майката е по-абнормно и от това на биячите и затова й се обръща такова внимание. Ненормалното не е, че си е зарязала детето и отишла да печели (стотици хиляди го правят), а че го е поверила точно на тия двамата.

Общи условия

Активация на акаунт