Нараства ли социопатията сред българската младеж ?

• 76 101
  • 1 926
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Ямбол
Не разбирам, защо неглижирате действията на двамата младежи - "бавачките" и стоварвате цялата вина върху майката. Каква гаранция има, че утре, там в градинката, играещо дете няма да стане обект на насилие от подобни индивиди? Не е нужно да бъде оставяно на грижите им.
 Пък и темата не ли за това, че все повече млади хора проявяват абнормно поведение.
Откъде точно съдиш, че някой тук неглижира "бавачките"? Кой точно е написал в темата - не е важно поведението на момчетата?
Как си представяш дете в градинката да попадне под "възпитателните им методи", освен ако майка му не е същата малоумница и не го е зарязала само да си играе или да им го е поверила. Но дори и така да е, на открито пред погледите на други хора е почти никак вероятно.
Да, темата е за поведението на младите хора, но то е изцяло плод на действията или по-скоро бездействията на техните родители. Затова и темата е завила там, при майката, която ако не беше такава патка, нямаше едно дете да страда.

# 1 501
Ненормалното не е, че си е зарязала детето и отишла да печели (стотици хиляди го правят), а че го е поверила точно на тия двамата.
Аз не искам да защитавам майката. Може би има причина, която не е известна, за да остави детето на тези двамата. Може тя да има психично отклонение /но ние не сме психиатри/. Все пак става дума за пълнолетни младежи, които носят отговорност за действията си. А те буквално са убивали детето.

Дали са нятаткви -пати извършителите ще го каже психиатричната експертиза.
Колкото каза за акушерката. Всичко утихна.
И в двата случая има крайна форма на девиация, няма как да не помисли човек за някакъв вид патология в поведението.

Откъде точно съдиш, че някой тук неглижира "бавачките"? Кой точно е написал в темата - не е важно поведението на момчетата?
От написаното. С глупостта си, да остави малкото дете на тези, майката е причина те да постъпят така. Вината е изцяло нейна. Това пише.

Дали наистина всичко е журналистически трикове или наистина все повече хора изтрещяват.

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 20:20 от Mama_Nana

# 1 502
  • Ямбол
Аз не съм срещнала мнение в темата, което да казва, че майката е причината момчетата да се гаврят с детето ѝ. Те не са станали такива заради нея или заради детето. Те просто са психопати, изверги и до този извод лесно може да се стигне. А само една тъпа жена може да си остави детето без да провери в какви ръце го поверява - на мъже, млади, никога не гледали деца, израсли без майка, членуващи в съмнителни групировки, дрогиращи се и т.н.

# 1 503
# 1 504
  • София
Според клюкарския вестник ШОУ
"Младежите, пребили бебето на цигуларката - Александър Донов и Патрик Първев, били системно малтретирани".
А този "хубавец" (вдясно) е бащата на Александър, с приятел.
Скрит текст:
Не бих оставила и кучето си на грижите му.

# 1 505
  • Ямбол
Аха. В девети клас една майка не може да се справи с детето си, което вижда, че тръгва по лош път и естествено другите са виновни. Тя къде е била, когато е зарязал училище и е ползвал дрога?
И сигурно под заплаха е правел клипчетата или пък той е бил извършителят, а него са снимали.
Браво на тази майка, късно се е сетила, обаче, че е отгледала боклук.

# 1 506
  • София
Ако някой е тръгнал по лош път, нищо не може да се направи. Тръгвайки по лошия път на него отдавна е спряло да му пука  за хората, на които им пуха за него. Такъв период е пубертетът.

# 1 507
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4892055
коментарите също са интересни  Simple Smile

Ако някой е тръгнал по лош път, нищо не може да се направи. Тръгвайки по лошия път на него отдавна е спряло да му пука  за хората, на които им пуха за него. Такъв период е пубертетът.
Andariel, ти да не си роднина на Патрик?

# 1 508
  • София
Не можеш да спреш превъртял пубер, независимо на каква тема е превъртял. И пуберите са особено податливи на тръгване по кривия път, то затова именно тогава се случват всички проблеми, а не когато са на 10 години. Не искат да слушат, не искат да виждат, готови са на всичко, за да постигнат своето.

# 1 509
ВС, не разбрах кое му е абсурдното на това, да наемеш сигурен и препоръчан човек да гледа детето ти за дълъг период, а не първият попаднал пубер? Та чак и подигравка било Shocked ooooh!.
Няма ли да напишеш името на агенцията или да препоръчаш някоя сигурна детегледачка?
Kъде да ги търсим тези сигурните?
Сайт, агенция, при леля Пена?

http://www.blitz.bg/news/article/351099
http://www.vsekiden.com/176930р

В едната статия лекар убива психично болен колега, а в другата психично болен лекар лекува в продължение на години пациенти. Изберете си версията, която на вас ви харесва. А може и двете версии да са верни.

# 1 510
Няма ли да напишеш името на агенцията или да препоръчаш някоя сигурна детегледачка?
Kъде да ги търсим тези сигурните?
Сайт, агенция, при леля Пена?

Ти май не се четеш преди да публикуваш и повтаряш едно и също до втръсване.
Щом за теб е все едно дали ще наемеш детегледачка с препоръки и/или от агенция или ще оставиш детето на осемнайгодишен младеж, когото си срещнала в кръчмата - така да бъде. Но не се опитвай да ни убедиш, че е еднакво правилно и добре обмислено.

# 1 511
  • Ямбол
Ето това последно си е чисто заяждане. Никой не ѝ влиза в глупавия тон и тя си търси някой да се заяде и пуска още други, с които се надява да си намери дрг да ѝ се върже, с когото да влезе в реплики. Твърде плиткоумно обаче.

# 1 512
Ти май не се четеш преди да публикуваш и повтаряш едно и също до втръсване.
Щом за теб е все едно дали ще наемеш детегледачка с препоръки и/или от агенция или ще оставиш детето на осемнайгодишен младеж, когото си срещнала в кръчмата - така да бъде. Но не се опитвай да ни убедиш, че е еднакво правилно и добре обмислено.
Никога не съм твърдяла, че е все едно!
За мен не е все едно!
Затова искам да знам къде се намират сигурните и препоръчани детегледачки?

# 1 513

Ако и това трябва да те учим.. Crossing Arms
Ти на колко си години? Кой се грижи за теб?
Дано не ти се налага да търсиш детегледачка...

# 1 514
  • София
За мен не е все едно!

Ето тук, примерно: http://www.bg-mamma.com/index.php?board=7.0

За 1200 лв месечно, можеше да си намери жена, която да й гледа перфектно детето, че и да му готви. На фона на случилото се, грижата за манджата може да изглежда нелепа и маловажна, обаче това че Невена не е помислила за този немаловажен детайл, показва колко е неадекватна.

Общи условия

Активация на акаунт