Нараства ли социопатията сред българската младеж ?

• 75 989
  • 1 926
  •   1
Отговори
# 1 635
Стига сте ровили в паничката на жената! Егати злобното племе! И защо някой трябва да ви се отчита какво и колко е дал? За какви се имате - аз съм сигурна, че най-лаещите философи никога не са помогнали на никого.

# 1 636
  • Белгия
Стига сте ровили в паничката на жената! Егати злобното племе! И защо някой трябва да ви се отчита какво и колко е дал? За какви се имате - аз съм сигурна, че най-лаещите философи никога не са помогнали на никого.

Не съди за всички по себе си. Това, че ти пишеш със злоба или не даващ пари за нуждаещи се, не значи че всички са такива.
Всъщност българите са много състрадателни, аз постоянно виждам как хора, които нямат много, отделят за кампании за помощи на бедстващи хора. Понякога обаче, каузите са сбъркани:(.

# 1 637
  • София
Що ли за мен някой не събере пари? Sad

Както и да е, хубавата новина е, че детето вече е извън Реанимация, лежи за наблюдение в Неврохирургията.

# 1 638
  • в кукувиче гнездо
Що ли за мен някой не събере пари? SadКакто и да е, хубавата новина е, че детето вече е извън Реанимация, лежи за наблюдение в Неврохирургията.
Моли се да не стигаш до там да ти събират пари....

# 1 639
В крайна сметка хората чуват- пребито дете и са готови да помогнат. Тази група във ФБ е самоинициативна доколкото разбирам, не е тръгнала майката да търси пари, нали така?! Кой колкото иска да дава, детето ще има нужда да се справи първо физически, после психически. Една сума би и осигурила временна свобода да е до детето си всяка минута, въпроса после когато все пак тръгне на работа малкото човече да не се почувства изоставено. Дано не развие страхове по-късно.

# 1 640
  • Белгия
Както и да е, хубавата новина е, че детето вече е извън Реанимация, лежи за наблюдение в Неврохирургията.

Дано да няма последствия и да забрави за този период. Нали понякога мозъкът изтрива от паметта истински травматичните преживявания!

# 1 641
Не знам какво изтрива, наложи ми се да оставя само за една вечер сина ми на баба му, когато беше на 1,6 г., последвала е истерия, а после няколко месеца беше вкопчен в мен, в баня, във WC, навсякъде, беше ужасно.

# 1 642
  • София
Лошото е, че са били дни наред мъчения. Ох, като си представя и косата ми настръхва!

# 1 643
В крайна сметка хората чуват- пребито дете и са готови да помогнат. Тази група във ФБ е самоинициативна доколкото разбирам, не е тръгнала майката да търси пари, нали така?! Кой колкото иска да дава, детето ще има нужда да се справи първо физически, после психически. Една сума би и осигурила временна свобода да е до детето си всяка минута, въпроса после когато все пак тръгне на работа малкото човече да не се почувства изоставено. Дано не развие страхове по-късно.

Точно така!
В момента е напълно възможно да не трябват пари за лечението на детето, но след като го изпишат от Пирогов ще са нужни.
Майката също е без работа. Нали това искахте, да седи и да си го гледа.

Нощна птица, защо твоите комшии да могат да са безработни, а очаквате майката на това дете да намери работа в България и работата да е подходяща за сама майка с дете  Crazy

Сещам се за една майка, болна от рак, която няма пари за лечение и я гледа 13-годишния и син. И за още поне пет подобни случаи, но това са обикновени хора, не-цветни. Никой не иска да им преобзаведе апартаментите, а нямат бойлери, печки, храна.
Многоооо тъжно! Но не можеш да държиш сметка на хората, които искат да помогнат на Невена!
Аз не знам нищо за тази майка болна от рак.
За нея събират ли се пари?

# 1 644
  • На земята, която е всъщност звезда.
...

Сещам се за една майка, болна от рак, която няма пари за лечение и я гледа 13-годишния и син. И за още поне пет подобни случаи, но това са обикновени хора, не-цветни. Никой не иска да им преобзаведе апартаментите, а нямат бойлери, печки, храна.

А защо ти не организираш кампания, с която да им помогнеш?  newsm78

# 1 645
  • Белгия

Многоооо тъжно! Но не можеш да държиш сметка на хората, които искат да помогнат на Невена!
Аз не знам нищо за тази майка болна от рак.
За нея събират ли се пари?

Всеки е свободен да си дарява парите за каквото си иска. Давам ти линк за жената болна от рак.
http://milostiv.org/novini.php?id=zhena-tumor-sin-grizhi-darenie-981

# 1 646
  • Белгия
...

Кампаниите са организирани вече, аз участвам със средства. Ако искаш, включи се и ти. Капка по капка, вир става.

# 1 647
  • На земята, която е всъщност звезда.
...

Кампаниите са организирани вече, аз участвам със средства. Ако искаш, включи се и ти. Капка по капка, вир става.

Значи частта с "Никой не иска да им преобзаведе апартаментите, а нямат бойлери, печки, храна." не отговаря на истината и лека-полека ще имат бойлер, печка и пр. Няма да се включа, защото помагам на няколко болни деца, а не съм Доналд Тръмп.

# 1 648
 Хората като се почувстват съпричастни и не се сещат с какво да помогнат, и почват да събират пари, затова събират и за Невена, макар че тя от друго има нужда. Много хора, обаче и предлагат и грижа за детето и нищо чудно да намери някоя свестна жена, дано да я провери тоя път.

# 1 649
Все си мисля, че нашата гражданска позиция, освен жал към жертвите, трябва да е и изискване за реални, ефективно, големи присъди за престъпниците! Как все между капките минава цялата сган не знам?!
 Днес четох за шофьора-убиец на Паоло- 6 години, при добро поведение сигурно на 3 та или 4- та ще е вън, ами нищо не е!
 Някой знае ли осъдиха ли акушерката, ами тетевенската лекарка? Какво стана с тях?
Младежите като тези двамата от този случай растат в чувство за безнаказаност, нямат страх от закона, това е страшно!

Общи условия

Активация на акаунт