Нараства ли социопатията сред българската младеж ?

• 75 726
  • 1 926
  •   1
Отговори
# 1 845
Стига с тези неустойки. Работниците на подобни кораби са напълно осигурени и застраховани. Няма да плаща неустойки, застрахователя ще ги покрие, а и те не са кой знае какви. имат си списък с изпълнители, и все някой ще е свободен.

Дано не и се налага тя да се занимава с това, но не ми се вярва.

Взела си е урока, по тежкия начин. Дано да се възстановят и тя и детето.

# 1 846
  • София
В такъв случай не би трябвало да й е проблем да откаже или прекрати договора още в момента, в който е видяла, че няма кой да гледа детето.

# 1 847
  • На земята, която е всъщност звезда.
В такъв случай не би трябвало да й е проблем да откаже или прекрати договора още в момента, в който е видяла, че няма кой да гледа детето.

Уф, колкото и да ти се обяснява, ти просто няма да разбереш. Продължавай да си циклиш едно и също.  Peace

# 1 848
За пореден път - детето е било поверено на пълнолетен, неосъждан, наглед нормален човек. Майката е предпочела вместо да гладуват и стоят без ток, да изкарва сама прехраната.

# 1 849
  • София
Да, бе, за тока и яденето било! При собствено жилище в софия и работа пак в софия ще взема да повярвам!

# 1 850
Нина, спри се с това гладуване и мизерия. Човек със собствено жилище в София трудно би мизерствал. Тя не е отишла да свири, за да не мизерства, а за да изкарва повече, което да и даде по-висок стандарт. Сега сама казва, че ще се задоволи с по-скромно заплащане.

Не ми харесват крайните позиции. За мен, постъпката и е безотговорна, но не знам всички обстоятелства. Под обстоятелства, нямам предвид мизерстването, защото е смехотворно. По-скоро имам предвид психологичното и състояние и уменията и като родител. Не я съдя, много хора нямат вродени подобни умения и не е нужно да се съдят, а да им се помага.

# 1 851
Ами то жилището храна не пуска и не си плаща само тока. Вие гледали ли сте сами дете в София с 400-500 лв заплата?

# 1 852
Ако кажем "Да" ще си промениш ли мнението?

Анди, застраховката покрива инцидент. Ако откаже участие, няма да има застраховка. Не е толкова просто. Дано договорът и поне да е бил ОК, за да могат да и изплатят нещо, с което да си стъпи на краката и да продължи напред, по по-разумен начин.

# 1 853
  • София
Ами то жилището храна не пуска и не си плаща само тока. Вие гледали ли сте сами дете в София с 400-500 лв заплата?

А ако е под наем? На теб ли да обяснявам разликата?

Покрива инцидент, но с кого? С нея като работник или с родата?

# 1 854
Ако кажем "Да" ще си промениш ли мнението?

Ако сте били самотни майки без никакви близки и роднини и с музикално образование, да.

Аз не твърдя, че майка не може да отгледа дете с такава заплата, но по-скоро питам, толкова ли е лесно, че с лека ръка я съветвате да го направи.

# 1 855
А ако сме били самотни майки, без роднини с друго образование или без, не важи, така ли?

# 1 856
Ти  заплатата на Невена откъде знаеш каква е, но веднага реши, че е 400лв...

Аз бас хващам, че е живяла с доста повече щом и детето на детска с такси е карала...

# 1 857
Даун,  ама не сте били.
Образованието го споменавам, защото едно е да имаш да речем икономическо образование и за кратък период да се захванеш с нещо нископлатено, и да търсиш друго подходящо /специално ти спомена една доста висока заплата за твоя сектор/, и друго да си с музикално. Какви перспективи има тя за работа с висока заплата?

Герри, каква заплата на Невена, като досега е живяла с парите от корабите? Изказвате се сякаш тя тук си работи за някаква ниска заплата и от време на време се полакомява за повече и хуква да се развява или да прави кариера по корабите.

# 1 858
  • София
И какво е правила по девет месеца?

Малко ли жени се преквалифицират?

# 1 859
Даун,  ама не сте били.
Образованието го споменавам, защото едно е да имаш да речем икономическо образование и за кратък период да се захванеш с нещо нископлатено, и да търсиш друго подходящо /специално ти спомена една доста висока заплата за твоя сектор/, и друго да си с музикално. Какви перспективи има тя за работа с висока заплата?

Герри, каква заплата на Невена, като досега е живяла с парите от корабите? Изказвате се сякаш тя тук си работи за някаква ниска заплата и от време на време се полакомява за повече и хуква да се развява или да прави кариера по корабите.

Нина, моето образование е дори още по-непопулярно, аз и частни уроци не мога да давам. Реализирала съм се в сфера, която ми е позволила да съм що-годе адекватен родител. Изкарвала съм някакви пари, защото съм се доказала.

От доста години нямам никакви роднини. Загубих баща си преди 10 години, а майка ми преди 4, но след смъртта на баща ми, тя се разболя от алцхаймер, та не е както да съм имала подкрепата и.

Много майки споделиха, че са самотни родители, но дори на вдовица обяснихте как и е по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт