В града,на море или планина,ние "работим"за втората черта!Бъдещи мами над 35

• 25 346
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Ели , ще се стресира със сигурност ! Уха ! Моя още е стресиран  Joy
Мисля че при вас са по- нормални в отношението към ранни бременни. Защо не ходиш да надничаш в темата за Англия ? Даже може направо да ги питаш, да не чакаме до петък  Mr. Green
Редактирам се- фолиевата е пожелателно да се пие преди забременяване , но това не значи чи има проблем , ако не си пила. Половината деца са заченати непланирано, мислиш ли че майките им са пиели фолиева ? Споко, не се шашкай от сега

# 106
Елииии, много се радвам, страхооотна новина  Hug Hug Hug Лека и успешна бременност и здраво бебче ти желая от все сърце  Heart Eyes
Брамби, честито и на теб, успешна да е! Hug
Шери, ще клекне ТМ, трябва му мъничко време сигурно, примерно 2-3 месеца  Wink, айде до рожденния ден на Алекс примерно.
Ех, че хубавоооо, много се усмихнах, дай Боже повече такива новини.
И да не забравя, видях една прекрасница, малка Зорничка  Heart Eyes , Кали да ви е жива и здрава  Hug

# 107
Елиииииии.....ЧЕСТИТО миличка Praynig
 Hug Hug Hug  Hug
И аз като Дари, цялата настръхнах.

# 108
  • Истински се вижда само със сърцето.
Жане аз надничам в английската тема Simple Smile първо при личния от там направление, през това време би трябвало да пуснат разни изследвания.

А за фолиевата, първите години като започнахме я взимах редовнои като така и не се случи толкова време и тук във всичкия хаос я забравих, а баща ми е с лека форма на спина бифида, та като кажа на майка ми, след като уведомя благоверния ще обсъдим въпроса.

Момичета още веднъж  Hug на всички

Ама Котето ми смени ника и вижте как стана  Mr. Green

# 109
изклюкарих те Simple Smile

# 110
Ели, и аз бях така- пих фолиева мнооого време и като се отказах - глей Wink Simple Smile
Ох, много съм доволна !

# 111
Че аз тогава да я почна, че като я спра да забременея Wink

# 112
Клюкарка  Mr. Green Почвай я де  Wink

# 113
Ели, почвай направо метилираната фолиева, ако нямаш свирни да пращаме  Hug

# 114
Звездичка какво трябва да пише на нея, ще потърся тук Simple Smile, ама в петък Simple Smile

# 115
Елиииии  Hug  newsm44  Ей така се озъбих от кеф като ти видях теста  moresmile Много се радвам! И аз честно казано си мислех, че като се махнете от нашта скапана държава ще се получат нещата  Hug

# 116
Пак съм изпуснала новините Twisted Evil, егати и клюкарката Mr. Green
Ели , страхотна новина Hug Честито и от мен, разбира се, че всичко ще е наред до край
Брамби , честита радост и на теб  bouquet

# 117
цитирам Гретхен Зекмайер
АааааааааааааааааааааааАа
Егати готината новина
Егати кефа
Ох,много хубава новина.Много се радвам за нея.И явно за добро е било да си търси късмета другаде

# 118
Ех тази Гретхен Simple Smile, като мина първи прегледи лично ще и пиша У фейса.

# 119
 newsm18 newsm18 newsm18 newsm68 newsm68 newsm68
Илеееейн  Hug Hug Hug на хубаво е било смяната на ника  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Подскачам от кеф, момиче!!!! Спокойна да я караш до края!!! Ей, голям кеф!  Mr. Green

Дописвам  - Ще ставам кръстница  Heart Eyes 1stroller preggo  ylinfant newsm30  bigdance2  ura

Общи условия

Активация на акаунт