В града,на море или планина,ние "работим"за втората черта!Бъдещи мами над 35

• 25 344
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
ЛЕЛЕ ЕЛИ ТОЛКОВА ХУБАВА НОВИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НАПРАВО НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ!!!!!!!!!!!!!! ЦЯЛАТА НАСТРЪХНАХ!!!!!!!!!!!!! АУ ...................... СУПЕР, ЧУДЕСНО, ЛЕКА БРЕМЕННОСТ!!!!!!!!!!!!!!!!
ЕЛИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

# 91
Елииии!!!! Толкова се радвам, чак ме разплака! Иухуууу!

# 92
  • Истински се вижда само със сърцето.
Момичета  Hug Даре аз съм в ШОК - стоя и гледам теста и не вярвам, не смея и да се зарадвам, ама явно тая държава ми е на късмет утре ще направя една година откакто съм тук и подаръкът е това Simple Smile

# 93
Брамби,честито! Безпроблемна до пухкав финал Simple Smile))

Елииииииииииииоииииииии, ухаааааааааааааааа. страхооооитно🌷💐🌷💐

При нас разликата е 8.25 и се съмнявам за ин виво Mr. Green но ще го мисля след месец два

# 94
Аз отдавна не съм настръхвала така, да знаеш! А честно да си призная - мислех, че си си отказала и просто ти е кеф в темата.

# 95
  • София/Стара Загора
Обаче се включвам точно навреме за новините

Ели, невероятен подарък и дългочакан двучертичков тест  Hug Hug Hug Hug Hug

Венци и тя да с отчете с пресен и наситен резултат

Брамби, честито и на теб

Съжалявам, ако пропускам нещо и някого, но всички ви мисля  Hug

Лека и безпроблемна бременност на всички появили се с положителен резултат  Hug Hug Hug Hug

Събирам малко от прашеца  newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79и отивам да засядам на маса с ментичка, да уведомя ММ и да празнуваме резултатите в темичката ни

# 96
Ели, аз пък все си мислех, че като се махнеш от проблемите и стреса в Бг дето ги имаше, ще ти се наредят хормони, планети и т.н и ще стане, ей, толкова се радвам  newsm44 newsm44 newsm44

# 97
Даре не че се бях отказала, но го оставих на самотек, ако стане добре, ако не да сме живи и здрави Simple Smile Сега само се надявам всичко да е наред до края и да е здравичко  Praynig

# 98
Ели,ама как ме зарадва newsm19.Сега трябва да кажеш как е реагирал ТМ на прекрасната новина newsm44.Наистина чуждия въздух ти влияе добре.Много се радвам за вас Hug.

Е,кажете как няма да правя темите с кеф при такива новини Wink.

Даре,аз отдавна съм се наредила тайничко на опашката,ама ММ ми подрязва стабилно крилцата.

# 99
Елиии  Mr. Green 13 дена , значи можеш другата седмица да ходиш на доФтор!

# 100
  • Пловдив
Елиииии!!!! Hug Hug HugТака се зарадвах.........страхотна новина!Лека и безпроблемна да ти е!Хайде казвай на ТМ и после да пишеш реакцията му!
Леле,как се зарадвах newsm44

# 101
Шери след 2 - 3 часа като се прибере ще разберем Simple Smile надявам се да не се стресира прекалено  Laughing  

Жане ич не знам кога ще се добера до лекар, в петък ще ида в медицинския център след работа да ми обяснят тукашните процедури Simple Smile

# 102
Шери  Joy айде пускай тото и да си гледа работата ТМ.
Ели, верно пиши после как е реагирал благоверния. Ох, искам на Гретхен да те изклюкаря .........

# 103
  • Варна
Направооооо...  newsm44 Айде крайно време беше да има след мен в списъка....

# 104
Разрешавам да ме изклюкариш  Mr. Green
 Уф ся са хвърлих в размисли, че не съм си пила фолиевата киселина, а я почнах преди няколко дни, дано не е много лошо  Confused

Общи условия

Активация на акаунт