В града,на море или планина,ние "работим"за втората черта!Бъдещи мами над 35

• 25 350
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ще ставаш я  Mr. Green за това си помислих като видях теста  Laughing

# 121
Ми вие и без това сте си близо Wink
Ели, след колко време ще ни информираш за реакцията на ТМ?
Ама ти си голяма шматка - първо на нас каза ....

# 122
  • Истински се вижда само със сърцето.
Би трябвали след час да се прибере. Даре а да изперкам ли той докато си дойде, той няма да разбере че съм казала първо тук Simple Smile

# 123
Ехаааааа, Ели!!!! Страхотна новина  Grinning Всичко ще е наред  Hug Hug

# 124
  • На остров
Ели много много се радвам  Hug Hug Hug Hug ! Страхотна новина   bouquet !

Брамби и на теб честито и всичко да е наред до финал  Hug   bouquet !

И на Венци пак да честитя  Hug   bouquet !

Много хубаво три нови бременни мами  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes !

Шери пожелавам ти тм да се навие за 3 то  Hug !

# 125
Честито и лека бременност на Илейн и Бръмби!
Кали, прекрасни са ти принцесите! Да са ти здрави и много късмет!
Шери, и аз стискам палци да навиеш мъжа си за 3-то!
Интересна анкета, но за съжаление не съм към агнешката група, ММ е 2 години и половина по-голям, ама понякога не знам дали той или детето се държи по-детински. Embarassed

Последна редакция: чт, 23 юли 2015, 08:07 от Mira_p

# 126
  • София
Гледам 50 нови отговора +...а то яка бомба bowuu Ели честито,всичко да е наред пожелавам  Hug Flutter Crazy

# 127
 Благодаря на всички!

# 128
А при мен имаше 60+ нови отговора.
Ели, чудесни две чертички си имаш! Точно такива сънувах преди време... Честито! Лека и щастлива бременност ти пожелавам! Hug

# 129
  • София
Илееееейн  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Направо се просълзих, толкова ти се радвам!!! Лека и прекрасна бременност ти пожелавам! Ти нали скоро беше на цито, там не те ли видяха на ехограф преди това? Май не се правеше цито по време на бременност или бъркам? Rolling Eyes

Честито и на Брамби! И на Венци! Много ме зарадвахте тази вечер, момичета!

# 130
Ели, неофолик мета се казва в Бг, виж активната съставка, а най-добре питай Денис, от чужд.сайтове поръчват, ще знае как е името.
Пиаф, хич не е забранено цитото при бременни, на доста мои познати го направиха, при мен не, защото аз си пуснах всички изследвания преди да започнем с хубавата част Mr. Green Пък в такава ранна бременност...не вярвам дя е проблем изобщо. Хубаво е да се знае какво се случва на фронта.
Ей, тази Гретхен, точно като се записах в темата беше бременна, и после зачезна, защо не наминава по едно дзак да каже, помня я и аз. Поздравете я, и сладура й Марти, сигурно вече е голямо момче.

# 131
Е хайде,още една-две поне да извадят по един + тест и да започвам с новата тема hahaha

Мамче,ти си следващата Wink Praynig

Коте,тъкмо гледам,че при вас кравите ги поливат от хеликоптери с вода,заради жегите.Е това е да си алпийска крава Joy.

Звездичке,и аз това казвам-родилите вече мами да минават поне телеграфно.Но за мен не важи,мен трудно ще ме изгоните Mr. Green

# 132
Елиииииии, страхотна новина newsm18 smile3535 261uu newsm20  love001  Толкова много ти се радвам! Пожелавам ти прекрасна бременност и здраво бебче по термин  Hug
Брамби, честита бременност!
Шери и защо телеграфно, нали сме си дружина Hug

Последна редакция: ср, 22 юли 2015, 22:29 от white duck

# 133
Уауу какви новини, честитооо на всички новозабременели  newsm44

А Димана е страшна сладурка  Heart Eyes

Отивам да видя всички останали  Grinning

# 134
Шери и защо телеграфно, нали сме си дружина Hug

Пате,писа ПОНЕ телеграфно.Те не ,че са се избили да пишат.Може би от солидарност ,към вас момичета.
Дано не се сърдите на мен,че продължавам да пиша.Голямо ИЗВИНЕНИЕ ,ако съм наранила някой с радостта си покрай децата Hug

Общи условия

Активация на акаунт