В града,на море или планина,ние "работим"за втората черта!Бъдещи мами над 35

• 25 319
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • На остров
Мимче ние на 19 мисля, то при нас в гимназията първите дни все са им адаптационни  Sunglasses няма вече нищо задължително .
Амини направи си карбонара  Simple Smile

Аз гледането на възрастни родители го пропускам.

Лени много хубаво звучи всичко !  С Каката как се разделихте вероятно ти е много мъчно.

# 661

Слънчев ден, момичета!

# 662
Даре,толкова е слънчев,че в темата е паднала бомба Joy

# 663
Шери, ми паднала е  Joy
Едни сме на работа и се сдухваме вече в тез температури, други са на почивка и си плакнат дупетата в морето, а мамите с малчовците гледат по ранко да врътнат по някое кръгче навън и да свършат по нещо.

# 664
Добрутро! Аз пък до сега спах  Mr. Green и се чудя дали ме мързи да ходя за закуска като на Дара или мога да ям шоколадови топчета  newsm78 Голям проблем  Joy
При нас вече пети ден се живее- прохладно и приятно.

# 665
Добро утро!
Добре дошли на новите момичета!   bouquet
Танзу,Даре,   Hug
Аз тръгвам, че отново закъснях.
Усмихнат и ползотворен ден на всички. Hug

# 666
  • На остров
Добро утро

Даре много слънчева закуска, имам нужда точно от слънце  Simple Smile !

Танзу пропусна групата на нищо правещите като мен  Mr. Green .

# 667
Добро утро и от мен, момичета Simple Smile
Много съм щастлива, че попаднах между Вас. Такова топло посрещане...нямам думи. мъжът ми също не е склонен на инсименация, казва че е загуба на време. Колкото до клиниките исках да ми споделите от личен опит, коя къде е ходила, доволна ли е, какъв е резултата.....
Колкото за тези в Европа, единствено съм чувала за Турция и че Токуда работят с клиника във Виена, но не знам подробности.
Ако имате инфо за например Испания Франция, Германия...споделете...наистина ще ми бъдете много полезни.

# 668
Аз преди малко се излюпих  Crazy Днес ми е последен ден за нищоправене, а от утре съм отново на тръстиката.

Уанче, какво стана с интервюто? Мамче и ти сподели как е новата работа, доволна ли си.

july13 ако имате възможност идете в Турция, много добър вариант е и имат добри резултати. Не се чака много за първичен преглед. Има и тема за ин витро в Истанбул. Това, което е в минус за тях е, че не работят с донорски материал, законодателството им не го позволява.

# 669
  • На остров
Амини нямам още резултат, което навява на негативен резултат.

# 670
Жалко, но нищо, ти сега си имаш друга емоция  Hug

Юли, ето линк къ темата за Истанбул  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=856568.0;topicrefid=20

# 671
Амини нямам още резултат, което навява на негативен резултат.
Уанче, нещо друго ще излезе !

# 672
  • На остров
Накрая ще се отдам на работата в чистотата  Sunglasses .
Сега специално покрай другите емоции не ми е болка де, освен това съм приета на няколко места, ако все още имам сили да уча Sunglasses. Рано или късно ще изникне и моята вратичка  Simple Smile .

# 673
Юли, моят опит съм го казвала много пъти – избрах Малинов, защото не се чака и така, интуитивно. Имам някакво лично предубеждение към прехвалените лекари и клиники. Доволна съм от всичко там дори, когато опитите бяха неуспешни. Иначе от четене на теми във форума – ако не бях в Малинов или ако не беше станало там щяхме да ходим в Турция Peace.
Уан, като се затвори една врата се отваря друга!  Hug

# 674
Юле, колкото хора - толкова мнения ще чуеш. На мен ми хареса Калчев - много по човешки си говори с теб. И можеш спокойно да си направиш предварително някои основни изследвания - и за теб и за съпруга ти. Освен твои изследвания, на него пускали ли сте му спермограма, хормони?

ММ бил при ендокриноложката САМ! Голямо постижение Simple Smile Много се е амбицирал нещо. Поговорили си, той я е харесал (беше много ентусиасиран). Дала му диета, някакви хапчета (довечера ще чета какво) и му рекла 3 месеца да пие ортомолфертил и чак после да правим каквото и да било.

Ама искала и мен да ме види с резултатите. Та, като се върнем от отпуска, ще взимам и аз направление. До тогава и АМХ ще пусна.

Общи условия

Активация на акаунт