Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 315

• 58 121
  • 727
  •   1
Отговори
# 270

newsm10 newsm62 newsm62
То сега се почва. Епизод 1 няма нищо общо с края, нито със средата,че и преди по средата.Манджа с грозде.  Grinning
Там е работата... Еп. 1 няма нищо общо с това, което последва... до края на 4-и нещата все още имаха смисъл... от там нататък всичко се обърка тотално (най-вече заради прекалената ангажираност на СЦ с други проекти) и сериите започнаха да се пишат "на парче", без особена връзка с предходните... и ойде коньо у ряката... КВФ увеличаваше публиката си дори и без превод на сериите (който не вярва, да погледне първите теми), КРА я загуби и с преведени серии...

# 271
  • София
Анджък   Grinning
Аз понеже си ходя като решетарка из темите, днес ми е свободен ден и попрочетах куп неща Joy
Верни са ония мераци за Туба и Енгин hahaha hahaha hahaha, ей на, ще им се на жените Енгин, ама няма да им се получи, така ми се дава от кълбото Grinning А и друго. Никой не коментира сериала, то сериал нямаше де. Само някакви епизоди, под шапката КРА.

# 272
  • Пловдив

newsm10 newsm62 newsm62
То сега се почва. Епизод 1 няма нищо общо с края, нито със средата,че и преди по средата.Манджа с грозде.  Grinning
Там е работата... Еп. 1 няма нищо общо с това, което последва... до края на 4-и нещата все още имаха смисъл... от там нататък всичко се обърка тотално (най-вече заради прекалената ангажираност на СЦ с други проекти) и сериите започнаха да се пишат "на парче", без особена връзка с предходните... и ойде коньо у ряката... КВФ увеличаваше публиката си дори и без превод на сериите (който не вярва, да погледне първите теми), КРА я загуби и с преведени серии...

Знаем какво мислиш. Но това не е вярно. Цял свят гледа КРА точно с преводите - да не навлизаме в същата спирала. Правим преглед на любими, не дотам любими моменти. Нещо ново ще открием ли?  И два дена отделяме на епизод 1. Завтор - повтор, има ли смисъл? Ако ще си повтаряме същите писаници - да спираме.
................
 Shatzi, другите теми - не са предмет на нашата тема. Моля те, добре дошла отново - но да не създаваме дразги между съфорумките. И ние четем. Ако някой има претенции към писане - в темата която го е прочел да се изкаже. Ако му държи де.

Майка и син - на майчиното рамо Йомер изплака.

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 13:47 от mariana51

# 273
  • София
Не знам за целия свят, ама аз харесвам Енгин и от втори сезон имам сигурно 5 епизода изгледани открай докрай. Всичко останало с мишката щото не се търпи. И само заради него и това правех. А какво остава за някой друг. Дето не е почитател на Туба или Енгин.
Няма история в тази екранизация, че да те грабне. Няма сюжет Peace

# 274
  • Пловдив

Не знам за целия свят, ама аз харесвам Енгин и от втори сезон имам сигурно 5 епизода изгледани открай докрай. Всичко останало с мишката щото не се търпи. И само заради него и това правех. А какво остава за някой друг. Дето не е почитател на Туба или Енгин.
Няма история в тази екранизация, че да те грабне. Няма сюжет Peace

Сюжет и половина има в КРА. Трябва да искаш и ще го видиш. Айдаааа! Да гледаш и ще разбереш. Иначе как се коментира сценария, щом си престанал да го следиш и гледаш. Как пишеш за неща, които не си видял - магия вероятно. Или кълбото подсказва. Я подскажи.

# 275
  • София
Да именно. Видяха ми се толкова маловажни щото е и така.Какво стана с криминалната нишка, какъв братовчед или друго беше Хюсейн на Таяр, то и само това да е... С мишката щото на мен разни целувки не ми се гледат. Ако случайно опра до това знам къде да ги търся. Иняма да е на екрана  Hug

# 276
 newsm78 Ъъ... какво ново може да се очаква в сериите? До сега не трябваше да обсъждаме, щото сериалът не беше приключен и не разполагахме с крайното решение на сценаристките. А сега чакаме да намерим нещо ново в приключения вече сериал? Сигурно аз не съм разбрала... да не би тепърва да излизат серии с допълнения и разяснения?  Rolling Eyes Щот няма друг начин да се появи нещо ново в епизодите.  Според мен, де.

# 277
  • Пловдив
Да именно. Видяха ми се толкова маловажни щото е и така.Какво стана с криминалната нишка, какъв братовчед или друго беше Хюсейн на Таяр, то и само това да е... С мишката щото на мен разни целувки не ми се гледат. Ако случайно опра до това знам къде да ги търся. Иняма да е на екрана  Hug

Хронологията ти говори, че навсякъде си неразбрана. Опция, която бг мама предоставя.

За успокоение Йомер.
.............
marytza, да. Може нещо да си недовидяла при кълцането. Може сега да видим пропуснати моменти или криво разбрани такива. А и никой не кара никого зорлен да се включва в преговорите. Наистина май си неразбрала сутрешният ми пост.

Хюсейн изказва предположението, че може наистина Сибел и Ахмет да са имали връзка. И реакцията на Йомер. Как обича, особено когато му е паднало пердето - на този етап..

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 14:23 от mariana51

# 278
  От няколко дни се чудя дали да споделя с вас нещо, което ми се върти в главата. newsm78 Сравнение едно...

Скрит текст:
  Кой знае защо (и аз не знам), от любопитство вероятно, реших да надникна в първите теми. Когато ме е нямало, когато дори не съм подозирала за съществуването на темата, на турските сериали, на Енгин дори. Беше ми интересно как е започнало всичко. Прехвърлих на вентилатор първите десетина теми и едно нещо ми се наби очеизвадно. Лудият интерес.
   Признавам, почти не видях познати никове. Освен този на Мариянка и още един-два. Може би, след време онези момичета са изгубили интерес и са се разпилели. Нямам представа, не напреднах чак толкова с "преговора". Simple Smile
   Сериалът в началото няма превод въобще, после се появяват линкове към руски и английски преводи, после момичета от темата, поназнайващи турски, почват просто да публикуват преразказ на отминалите серии, после почват да превеждат само отделни диалози, после цели серии. Преводът е далеч от съвършенството и пълнотата, но никой не протестира. Въпреки всичко това... интересът към КВФ е лавина! #Crazy С всяка следваща тема се прибавят нови и нови никове, хвърчат коментари, догадки, прогнози, анализи... Направо кипи живот! Hug
   Запитах се на какво се дължи това... Дано сега момичетата, които са били там още тогава, не ме помислят за безочлива, че си позволявам да коментирам събития, в които не съм участвала, Peace но... За себе си открих един отговор. Просто самият сериал е магия! Много ми беше интересно да проследя догадките на момичетата какво ще се случи в следващата серия, още повече като аз - от позицията на времето - вече знам. Един голям процент от гаданията улучват! Друг - не. Но след всяка серия има бум от "собствени сценарии", прогнози, мечти и прочие. И когато съответната серия мине, всичко започва отначало с неотслабващ интерес.

И разбира се, (неизбежно) се запитах защо с КРА това не се случи. newsm78 Знам, сега ще обвините "негативистите". Ще кажете: "Ами да, тогава в темата нямаше такива кисели краставици като теб и някои други, които само под вола теле търсят и са вечно недоволни!" Но аз не мисля, че причината е това. Stop Щом на мен - след пет години! - ми е интересно дори само да чета написаното тогава, едва ли бих "вкисвала туршията" на живо.
   Простичката истина (която упорито се заравя под пясъка и дори се промъкват забрани да я изричаме на глас) е, че КРА просто не беше интересен, не вълнуваше, не докосна, не завладя, не омагьоса. При всичките си кусури КВФ беше логичен, образите бяха силни, истински, имаше морално послание, разтърсващи сцени и диалози, изискана режисура. Да, във втори сезон, в името на печалбата се набутаха разни излишни истории, разтеглиха се няколко локума; поради натиск "отгоре" образът на Фатма беше леко префокусиран и накрая стана малко неестествен - като някаква турска Жана Д'Арк - за сметка на Керим, от чиято популярност създателите на филма сякаш се изплашиха и го поизбутаха на задните редове. Всичко това е така, писали сме го много пъти, дъвкали сме го до припадък. Но въпреки това, той не изгуби посоката си, не се "разля по пътя". Стигна си до "точка Б", макар и не точно по идеалния маршрут.
   Докато с КРА това не се случи. В началото зададе една посока, после я забрави, после пое в най-различни посоки, после направо взе да се върти в кръг като въртОглаво шиле. Героите не знаеха кои са - зададоха ги като едни, после станаха съвсем други. Ние не бяхме сигурни за кое да внимаваме. Подават ни в едър план нещо, навират ни го в очите, отделят му петнайсет минути екранно време и ние запомняме, отбелязваме, внимаваме за него в следващите серии... Ама йок! Тц! То си изчезва, смалява, забутва някъде из кьошетата, директно бива забравено. Подхваща се друго... и така нататък.
   Как да прави прогнози човек? Как да развихри фантазията си? Как да гадае с кеф? newsm78

И още нещо - развитието на отношенията между главните герои. Имаше някакво сходство между двата сериала - главният герой и главната героиня трябваше да преминат от враждебни към любовни отношения. Вярно, при различни обстоятелства, но все пак, сюжетната линия е същата. Като чета вълненията на момичетата от темите за КВФ... какви мечти, какъв неистов копнеж за първо докосване, първа целувка... Тук вълнения нямаше. Като изключим няколкото серии, в които Йомер се чудеше какво да прави и дали да атакува синьорината, между тях нямаше никаква интрига. Макар да отбелязваме КРА като "сериала с най-много целувки", това кой знае защо не ми предизвиква пеперуди в стомаха. Според мен, причината е в това, че сценарий и режисура не успяха да създадат "напрежение", нямаше градация, нито кулминация. Просто регулярно "подхвърляне" на любовни сцени, когато зрителите почнат да протестират, ей така между две убийства или две трагедии.

Знам, че сега вече сигурно мърморите и си казвате: "Абе, знаем те какво мислиш за сериала, няма нужда да го повтаряш!" Аз пък мисля, че има. Защото мнението ми се квалифицира като "хейтърство", "заяждане", "негативизъм" и т.н. Просто се защитавам. Едно е да кажа: "Тоя ресторант е гаден, не ходете в него!" А друго е да ви обясня колко ниска е хигиената в кухнята, да ви посоча как използват продукти с изтекъл срок на годност, как надписват сметките и т.н. Аргументираната критика не е хейтърство. Crossing Arms
   Причината да продължавам да нищя КРА е само Енгин. Още не мога да се събера в кожата си, че продуценти, режисьори и сценаристи година и половина държаха в ръцете си такъв диамант като него (заедно с още куп класни актьори) и създадоха нещо толкова пошло и слабо. Искрено се моля повече да не му се случват такива неща. Вярно, той извлече и полза от КРА, повиши популярността си още повече, спечели си нови фенове - това е прекрасно! Но можеше още повече, мноооого повече! КРА можеше да се превърне във фурор, в касов хит, в сериал-трепач, а не да крета едва-едва между 15 и 20 място, и да се молим да не го спрат. Можеше... ако алчността не беше погълнала всичко, ако Кралица Реклама не беше командвала парада, ако продуценти и сценаристи имаха поне някакви останки от професионална съвест. Но... Кралят е мъртъв, да живее кралят! КРА свърши, но Енгин е жив! Надявам се като Феникс да отърси крила от всичко това и да кацне на по-гостоприемен и плодороден бряг. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

П.П. Между другото, докато все още търсех логика в сериала, стигнах до едно прозрение относно нелепия образ на Леля, който ни дразнеше толкова много. Тя просто не е била предвидена! Този зловещ образ трябваше да бъде самата Маман Зеррин. А Бахар да бъде "Филиз". Тогава всичко си идва на мястото - убийство в семейството. Съпруга, изневерила на мъжа си... той разбира, че детето не е от него... веднага след раждането го дава в приют, без да я пита... тя отчаяно го издирва с години... довежда го в дома като дете на бедни родители... то става най-добра приятелка с дъщерите й... а всъщност им е сестра... (спомнете си думите на Зеррин - не помня от коя серия - "Всеки друг ще си отиде, но Бахар ще бъде тук винаги") Съпругата таи омразата с години... прави паралелна империя на тази на мъжа си... планира да го унищожи... съюзява се с най-добрия му партньор (Чи)... Но! Небахат Чехре изненадващо напусна, обидена от плоския образ, който й бяха създали, и те не можаха да я спрат. И се наложи изкопаването на Леля, набързо създаване на биография и Филиз... (Спомнете си и интервюто на сценаристките между двата сезона - казаха, че в сериала НЯМА да се вкарват нови образи! Joy Joy Joy Joy) Такива ми ти измишльотини карапарски...

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 14:45 от barisea

# 279
  • София
 Wink

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 08:02 от Shatzi

# 280
Цитат
(...) Причината да продължавам да нищя КРА е само Енгин. Още не мога да се събера в кожата си, че продуценти, режисьори и сценаристи година и половина държаха в ръцете си такъв диамант като него (заедно с още куп класни актьори) и създадоха нещо толкова пошло и слабо. Искрено се моля повече да не му се случват такива неща. Вярно, той извлече и полза от КРА, повиши популярността си още повече, спечели си нови фенове - това е прекрасно! Но можеше още повече, мноооого повече! КРА можеше да се превърне във фурор, в касов хит, в сериал-трепач, (...)

Единствената причина и аз все още да нищя недоразумението... Беше и единствената, поради която го догледах...

# 281

Кадър – заряд
За мен този кадър беше появята на Йомер. Ето, казах си, така се започва филм. Кадър на дългото очакване, на радостта, че любимият ми актьор е отново на екран. С нов герой, с нова визия, нов характер, нов конфликт, и , разбира се, нова любов. Като прибавим и колко е талантлив - оттук нататък всичко беше възможно. Появата на Енгин ме прониза като електрически ток и ме извади от безвремието. Това беше кадър на радостта, на надеждата, на новото начало, на обещанието. Прекрасна глава, изваяни рамене, красиви пръсти, подаващи се от ръкавиците, поглед тъй мек и в същото време сериозен...Красотата Енгинова отново в действие. И, както очаквах – в центъра, където се пресичат илюзия и действителност, самият той превръщащ се в център на една нова вселена, заради която си заслужава да гледам.
И после всичко се обърка... Така, както възможностите се разширяваха, така ставаха все по-мрачни. Много скоро пейзажът започна да се зацапва. Настана такава мътилка, която те каля, влиза в очите и ти пречи на зрението, по тялото ти провисват какви ли не нечистотии, които тежат и те теглят към дъното, смазват всички сетива...
Аз обичам крайни реалности, но тази, която видях, не ме вълнува. Не ме вълнува и мафиотската  култура, по-точно безкултурността, бездуховността, налагана от жълтите вестници и сериали като КРА, не ми харесва заличаването на границата между красивото и грозното, доброто и злото, както стана в КРА. Качеството на сцените при мен се определяше от присъствието на Енгин...Търсих притчата за победата над мрачната страна на живота...Не я намерих.... Естествено, обичам и вдъхновението. А в КРА не намерих такова. Възхищавам се единствено на Енгин, който стоически си остана професионалист до края. Уви, този път нямах шанса да погледна на света по нов начин през очите на любим герой като Булута, Керим, Тек, Низипли... И понеже той не е виновен за това, моята вярност и преклонение си остават единствено към актьора Енгин Акюрек...

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 14:59 от loveofmine

# 282
  • Пловдив

От няколко дни се чудя дали да споделя с вас нещо, което ми се върти в главата. newsm78 Сравнение едно...

Скрит текст:
  Кой знае защо (и аз не знам), от любопитство вероятно, реших да надникна в първите теми. Когато ме е нямало, когато дори не съм подозирала за съществуването на темата, на турските сериали, на Енгин дори. Беше ми интересно как е започнало всичко. Прехвърлих на вентилатор първите десетина теми и едно нещо ми се наби очеизвадно. Лудият интерес.
   Признавам, почти не видях познати никове. Освен този на Мариянка и още един-два. Може би, след време онези момичета са изгубили интерес и са се разпилели. Нямам представа, не напреднах чак толкова с "преговора". Simple Smile
   Сериалът в началото няма превод въобще, после се появяват линкове към руски и английски преводи, после момичета от темата, поназнайващи турски, почват просто да публикуват преразказ на отминалите серии, после почват да превеждат само отделни диалози, после цели серии. Преводът е далеч от съвършенството и пълнотата, но никой не протестира. Въпреки всичко това... интересът към КВФ е лавина! #Crazy С всяка следваща тема се прибавят нови и нови никове, хвърчат коментари, догадки, прогнози, анализи... Направо кипи живот! Hug
   Запитах се на какво се дължи това... Дано сега момичетата, които са били там още тогава, не ме помислят за безочлива, че си позволявам да коментирам събития, в които не съм участвала, Peace но... За себе си открих един отговор. Просто самият сериал е магия! Много ми беше интересно да проследя догадките на момичетата какво ще се случи в следващата серия, още повече като аз - от позицията на времето - вече знам. Един голям процент от гаданията улучват! Друг - не. Но след всяка серия има бум от "собствени сценарии", прогнози, мечти и прочие. И когато съответната серия мине, всичко започва отначало с неотслабващ интерес.

И разбира се, (неизбежно) се запитах защо с КРА това не се случи. newsm78 Знам, сега ще обвините "негативистите". Ще кажете: "Ами да, тогава в темата нямаше такива кисели краставици като теб и някои други, които само под вола теле търсят и са вечно недоволни!" Но аз не мисля, че причината е това. Stop Щом на мен - след пет години! - ми е интересно дори само да чета написаното тогава, едва ли бих "вкисвала туршията" на живо.
   Простичката истина (която упорито се заравя под пясъка и дори се промъкват забрани да я изричаме на глас) е, че КРА просто не беше интересен, не вълнуваше, не докосна, не завладя, не омагьоса. При всичките си кусури КВФ беше логичен, образите бяха силни, истински, имаше морално послание, разтърсващи сцени и диалози, изискана режисура. Да, във втори сезон, в името на печалбата се набутаха разни излишни истории, разтеглиха се няколко локума; поради натиск "отгоре" образът на Фатма беше леко префокусиран и накрая стана малко неестествен - като някаква турска Жана Д'Арк - за сметка на Керим, от чиято популярност създателите на филма сякаш се изплашиха и го поизбутаха на задните редове. Всичко това е така, писали сме го много пъти, дъвкали сме го до припадък. Но въпреки това, той не изгуби посоката си, не се "разля по пътя". Стигна си до "точка Б", макар и не точно по идеалния маршрут.
   Докато с КРА това не се случи. В началото зададе една посока, после я забрави, после пое в най-различни посоки, после направо взе да се върти в кръг като въртОглаво шиле. Героите не знаеха кои са - зададоха ги като едни, после станаха съвсем други. Ние не бяхме сигурни за кое да внимаваме. Подават ни в едър план нещо, навират ни го в очите, отделят му петнайсет минути екранно време и ние запомняме, отбелязваме, внимаваме за него в следващите серии... Ама йок! Тц! То си изчезва, смалява, забутва някъде из кьошетата, директно бива забравено. Подхваща се друго... и така нататък.
   Как да прави прогнози човек? Как да развихри фантазията си? Как да гадае с кеф? newsm78

И още нещо - развитието на отношенията между главните герои. Имаше някакво сходство между двата сериала - главният герой и главната героиня трябваше да преминат от враждебни към любовни отношения. Вярно, при различни обстоятелства, но все пак, сюжетната линия е същата. Като чета вълненията на момичетата от темите за КВФ... какви мечти, какъв неистов копнеж за първо докосване, първа целувка... Тук вълнения нямаше. Като изключим няколкото серии, в които Йомер се чудеше какво да прави и дали да атакува синьорината, между тях нямаше никаква интрига. Макар да отбелязваме КРА като "сериала с най-много целувки", това кой знае защо не ми предизвиква пеперуди в стомаха. Според мен, причината е в това, че сценарий и режисура не успяха да създадат "напрежение", нямаше градация, нито кулминация. Просто регулярно "подхвърляне" на любовни сцени, когато зрителите почнат да протестират, ей така между две убийства или две трагедии.

Знам, че сега вече сигурно мърморите и си казвате: "Абе, знаем те какво мислиш за сериала, няма нужда да го повтаряш!" Аз пък мисля, че има. Защото мнението ми се квалифицира като "хейтърство", "заяждане", "негативизъм" и т.н. Просто се защитавам. Едно е да кажа: "Тоя ресторант е гаден, не ходете в него!" А друго е да ви обясня колко ниска е хигиената в кухнята, да ви посоча как използват продукти с изтекъл срок на годност, как надписват сметките и т.н. Аргументираната критика не е хейтърство. Crossing Arms
   Причината да продължавам да нищя КРА е само Енгин. Още не мога да се събера в кожата си, че продуценти, режисьори и сценаристи година и половина държаха в ръцете си такъв диамант като него (заедно с още куп класни актьори) и създадоха нещо толкова пошло и слабо. Искрено се моля повече да не му се случват такива неща. Вярно, той извлече и полза от КРА, повиши популярността си още повече, спечели си нови фенове - това е прекрасно! Но можеше още повече, мноооого повече! КРА можеше да се превърне във фурор, в касов хит, в сериал-трепач, а не да крета едва-едва между 15 и 20 място, и да се молим да не го спрат. Можеше... ако алчността не беше погълнала всичко, ако Кралица Реклама не беше командвала парада, ако продуценти и сценаристи имаха поне някакви останки от професионална съвест. Но... Кралят е мъртъв, да живее кралят! КРА свърши, но Енгин е жив! Надявам се като Феникс да отърси крила от всичко това и да кацне на по-гостоприемен и плодороден бряг. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

П.П. Между другото, докато все още търсех логика в сериала, стигнах до едно прозрение относно нелепия образ на Леля, който ни дразнеше толкова много. Тя просто не е била предвидена! Този зловещ образ трябваше да бъде самата Маман Зеррин. А Бахар да бъде "Филиз". Тогава всичко си идва на мястото - убийство в семейството. Съпруга, изневерила на мъжа си... той разбира, че детето не е от него... веднага след раждането го дава в приют, без да я пита... тя отчаяно го издирва с години... довежда го в дома като дете на бедни родители... то става най-добра приятелка с дъщерите й... а всъщност им е сестра... (спомнете си думите на Зеррин - не помня от коя серия - "Всеки друг ще си отиде, но Бахар ще бъде тук винаги") Съпругата таи омразата с години... прави паралелна империя на тази на мъжа си... планира да го унищожи... съюзява се с най-добрия му партньор (Чи)... Но! Небахат Чехре изненадващо напусна, обидена от плоския образ, който й бяха създали, и те не можаха да я спрат. И се наложи изкопаването на Леля, набързо създаване на биография и Филиз... (Спомнете си и интервюто на сценаристките между двата сезона - казаха, че в сериала НЯМА да се вкарват нови образи! Joy Joy Joy Joy) Такива ми ти измишльотини карапарски...

Енгин каза, че сериал - това е едно дълго пътуване. Всичко може да се случи. И да напусне актьор и нещо по-лошо. Има сериали със сменени актьори поради замесване в скандали с дрога и т.н. Всичко има. За КВФ. Когато Мустафа решиха да приключат с образа му, едни фенки като записаха... И му сътвориха един образ на Фърат Челик... Ум да ти зайде, защото феновете го искаха. И такива работи имаше. Та и в КРА е така. Сериал. Нищо не му е чуждо. Признаха си грешките, но и казаха, трудно е да не предадеш някой, когато е паднал. Уважавам, за енти път пиша, избора на Енгин. Обича и ще си спомня с любов всички изиграни от него герои. Не ми се коментира АБО, Черната змия и т.н. Ако сме имали възможността да гледаме онлайн АБО - нямаше да е така както сега - гледане при завършен продукт и любов към един антигерой. Думи на Енгин за Мустафа Булут. Но нали това е идеята на една фенска тема - да следи творчеството на патрона си. Да преоткрива играта му. А Енгин ще продължи.. Сетих се и за Тек. Помните какво беше в началото в темата за този герой. Е, това е Енгин - да ни върти на 360 градуса с избора на историите на героите си. Не е задължително на всички да харесват всички сценарии - това просто е невъзможно. Играта - това е важното. А я има до полуда. А място за сравнение - просто няма защото винаги е различен.

# 283

Сериал включващ 54 серии с участието на Енгин -
какво по-голямо  удовлетворение от това ...за феновете...

П.П.  Барисея  Two Hearts

Скрит текст:
понеже пак подхвана темата за "нас" и "вас" - казвам само едно - върни се да прочетеш и какво сме писали например миналата година - пак е имало "харесващи и нехаресващи" това или онова. Но чашата на търпимост на някои преля в момента в който "нехаресващите" започнаха да нехаресват  "харесващите" и да им се подиграват открито в това, че харесват.
И много момичета просто си взеха шапките и отидоха другаде... където никой не ги осъждаше за това, че гледат, допада им видяното и им беше дадена възможност свободно да  споделят. Други просто станаха читатели на балкона, за да не вземат ничия страна... тяхна воля, желание и избор.
Не всеки има твоето, както  и на някои други "перо" да пише - ако ти казваш защо не харесваш с хиляда думи, аз просто мога да кажа - "На мен пък ми допада" - с пет. И призиви от сорта -  ама  кажи, докажи, напиши - що ти допада - не са ми по вкуса. Допада ми и това е.  Защо трябва да бъда пратена в категорията на гледащите "тази помия"...и  пфу, "тая пък седнала да харесва тези простотии"...
Мисля, че се опитах с думи малко -  да обясня, пък и много момичета си казаха - защо спряха да пишат в темата... и любезно бяха изтривани...
И на края да кажа - дали в твоите очи или в очите на другите "нехаресващи" съм помиярка щото харесвам помията "КРА" или простакеса по същата причина - лично на мен не ми пука и не ми дреме на дънната платка... ама  въобще.

# 284

Скрит текст:

newsm51
Чудесно сравнение, благодаря, че си го направила, добре ми дойде...
И на мен КРА просто не ми беше интересен, не ме развълнува, не ме докосна, не ме завладя, не ме омагьоса...да използвам твоите думи...А с другите герои на Енгин продължавам да живея и до ден днешен...Не помня кой как е бил облечен, не помня с подробности къщите им, не помня бижута, и т.н. И през ум не ми минава да броя целувки - като израз на върховен талант и припознаване...Знам само, че е имало смисъл тези герои да бъдат създадени, за да останат...Като символи...При Йомер и въобще при КРА просто нямам отговор защо е бил създаден този филм и в частност този герой...

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 15:21 от loveofmine

Общи условия

Активация на акаунт