особено с кафенце или вечер с някое питие.
После си спомних кога пропуших и защо... На въпроса защо е най-интересно
Започнах също така да чета много за храната, за различните гурме ястия и реших, че ще въведа кардинални промени в отношението си към храната и към начина й на приготвяне. После реших, че ще си направя леки козметични процедури, ще се глезя, ще пътувам и ще се позволявам до мен да има повече позитивни хора... С две думи цигарите бяха отражение на целия ми начин на живот, нямаше как да махна само тях, трябваше ми кардинална промяна. Не качих килограми. Не съм била по-гладна. Не съм била изнервена. И всичко това са глупости! Всичко е в главата...

Пуших 7 години, започнах покрай компанията при излизания. Реално не съм пушила много максимум 10,12 на ден. Но от 2.12.2015 не съм пушила и се чувствам прекрасно. Винаги съм си мислела, че просо трябва да си кажа край и да ги спра и все отлагах този момент. Но се получи по друг начин. Бях хванала много гаден грип и след не пушене 10 дни реших окончателно, че не си заслужава да ги почвам пак. Странното е , че даже не ми се и припушва. Не ми пречи, ако някой пуши край мен. 
Препоръчани теми