Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - Тема 11

• 50 804
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
Не че нещо, ама е добре да не се пуши в дом с дете. Да свиква. Като не му е узряла главата, че не трябва да пуши, поне да му узрее, че не трябва да пуши у дома.

# 676
Да, наистина е неприятно. Или пък най-много ме забавляват мъжете, които естествено не искат жените им да пушат, докато са бременни, но те самите им димят под носовете.  Ама какво да се прави не знам. Наистина не е хубаво да се пуши вкъщи, още повече, когато има и деца. Mushmoranka, опитай се да му обясниш спокойно, че така, не само дразни теб, но и вреди на бебето. Пък и вече не е студено навън. Но основно гледай да си спокойна, защото това в момента ти е много важно!  bouquet

# 677
 Hug
Той знае много добре за вредите, но не иска да си разваля комфорта  Rolling Eyes Сега ме изгони в спалнята, за да може да пуши излегнал се на дивана! Чудя се така ли ще прекараме цялата бременност  Thinking

# 678
А като се роди бебето, пак ли вътре смята да пуши? Или ще ви гони в спалнята, та да не си разваля комфорта?

# 679
вътре ще пуши със сигурност  Rolling Eyes надявах се тези месеци да го накарат най-малкото да се съобразява с нас, но май е загубена кауза... не мога да го накарам да прави нещо, което не иска  Close

# 680
Мушморанка, няма как да не може. Моят спря цигарите заради бебето, значи може. Хайде, да не ги спира, ама бебе и цигари наистина не вървят. С фасове ли ще се захранва? Сори за графичното описание, ама и аз съм бивш страстен пушач, та знам какво е - пълни пепелници, дим, мръсни стени и дрехи. Вече и на гостите не разрешавам да пушат у дома заради бебето. Край.
Баща ми беше пушач, когато бяхме малки. Никога не е имало пепелник в хола, пушеше на терасата на затворена врата и ни гонеше да не сме близо. Нито в колата, нито където и да е около нас. Майка ми също е пушела, но толкова тайно от нас, че разбрах час в гимназията.  Laughing Шпионска работа.

# 681
  • Стара Загора
Аз лично от както имаме дете ,винаги съм пушила на терасата ,никога не съм пушила в къщи,след като тровя себе си няма нужда да отровя и околните.

Аз трета седмица съм без цигари ,вече някак почнах да свиквам,но ако кажа че не ми се пуши ,ще излъжа  Embarassed.......вчера 2 приятелки се опитаха да ме подведат но аз устоях ,и се гордея Simple Smile,наистина искам да ги спра за винаги !Само да кажа корема ми и паласките растат ,определено ще трябва да започна да спортувам ,и още нещо забелязах,преди постоянно имах главоболие,ежедневно ,беше направо непоносимо.От 2 седмици не ме е боляла глава,сега се чудя дали не е било точно от цигарите  newsm78

# 682
Здравейте
Присъединявам се към вас. От понеделник не пуша, след като съм пушила от тинейджърска възраст, а сега съм на 32.  Rolling Eyes Имах период от 7-8 години в които се криех от партньора си че пуша понеже той ме беше помолил в началото на връзката ни да ги спра, а както на всички ни е ясно на сила хубост не става. bambam Мен сякаш ме устройваше това, защото пуших  (средно 5 цигари на ден). След време му признах и започнах малко по малко, да ги увеличавам. От 5 години си пафках по кутийка smile3546 Последната година (особено последните два месеца) много се замислих, че трябва да ги спра. Всъщност винаги съм си мислила, че някой ден ще го направя, но никога не съм опитвала досега.
Намерих темата в нета и започнах да я чета от 2009. Стори ми се доста мотивираща  newsm10и с радост установих, че продължава и до днес. Продължих, да чета в наши дни. book
Чета ви от месец почти и мога да ви кажа, че с вас отказването е много по-лесно. bouquet страшно съм доволна, че ви има.
Дано да успея от първия път, защото виждам, че доста от нас се подлъгват по някое време.  newsm34
Надявам се, че ще открия подкрепа в трудни моменти при вас   yes

# 683
Аз лично от както имаме дете ,винаги съм пушила на терасата ,никога не съм пушила в къщи,след като тровя себе си няма нужда да отровя и околните.

Аз трета седмица съм без цигари ,вече някак почнах да свиквам,но ако кажа че не ми се пуши ,ще излъжа  Embarassed.......вчера 2 приятелки се опитаха да ме подведат но аз устоях ,и се гордея Simple Smile,наистина искам да ги спра за винаги !Само да кажа корема ми и паласките растат ,определено ще трябва да започна да спортувам ,и още нещо забелязах,преди постоянно имах главоболие,ежедневно ,беше направо непоносимо.От 2 седмици не ме е боляла глава,сега се чудя дали не е било точно от цигарите  newsm78

kokovi4, ти вече си ги спряла. Дали ще е завинаги или не зависи само от теб  Simple Smile
И аз когато пушех  имах главоболие сутрин, по-скоро може да се опише като тежест в главата. Вече го няма  Simple Smile

# 684
  • sofia
Викчето, здрасти! Добре дошли и на останалите ентусиасти! Simple Smile
Хм, 6 седмици не пуша! Браво на мен!
Обаче...по цели нощи се въртя..Не мога да спя много добре и...от време на време се чувствам дълбоко нещастна. Пуши ми се все още...

# 685
..da mi se pushi - mnooooooogo riadko pri silno vulnenie....no puk mi se hapva v niakoi dni povechko - kato naprimer dnes - sveta iziadoh...a uj sum na dieta...dano da e po-skoro za6toto mi diode a ne za6toto ne pusha.....
dobre doshli na novite - ne se otkazvaite....vsichko otminava.....posle samo se radvate na novia si jivot :o))))

# 686
Благодаря за топлото посрещане! Hug
Ето и моята първа седмица.  newsm44
Но ми се пуши много от време на време. Направо не знам как издържам. Shocked
По скоро е психологичен проблема май.  Crazy
Много ще се радвам ако някой ден забравя, че изобщо съм била пушач. Praynig
Дали изобщо има такъв момент? newsm78

# 687
  • sofia
Явно пристрастяването към цигарите е много коварно...Не съм сигурна, че някой пушач може някога да стане непушач...освен с лоботомия...Бивш пушач, може. Вчера един приятел ме успокои, че поне не сме пристрастени към хероин... hahahaЕ и той се опитва да спре цигарите...
Оф, признавам, че изпуших една цигара...Бяло Боро...и не ми стана зле....Все едно не съм спирала да пуша...Е, една беше и не съм повтаряла. Confused

# 688
  • София
И аз не знам идва ли такъв момент, в който изобщо да не се сеща човек и да забрави, че е бил пушач.
Просто все по-рядко и рядко става присещането..
Ама мен вчера и днес ми се припалваше... е не го направих де, но пориви се появяват чат-пат.

Кришка
 - мен това ми е проблема, че  не само не ми става зле, ами ми става и хубаво и една запалена цигара би значела поне няколко месеца пушене, докато препуша едно хубаво... та чудесно, че можеш да си позволиш и да не повториш Wink

# 689
  • sofia
Да...и на мен ми хереса... Confused
Надявам се да успея да стоя далеч от цигарите. Не искам да разочаровам синът си...

Общи условия

Активация на акаунт