Спешно след 8-ми клас помощ!!!!

• 1 525
  • 8
  •   1
Отговори
Спешно ми трябва помощ,на 15г момче съм и уча в гимназия в София.Подадох документи в две училища в който имаше по 1 свободно място.В 1-вата ме приеха-искаха ми свидетелството само с годишните дотук добре.Лошото е,че искам във втората гимназия,но за нея ще ми кажат след 31 Август,а за 1-ват трябвя да се запиша до 25 Юли и ако не се запиша и рискувам да пробвам за 2-рата и не ме приемат никъде няма да се преместя..Другото е,че във втората ми искаха и бележник а там имам ненанесени оценки и другото което ме притеснява е факта,че по математика 1-вия срок имам 3 ами вторият 6 и ми писха 6 за годината и нз какво ще гледат дали оценки през годината или годишните и успеха който ми е 5.70. Помогнете ми моля ви СПЕШНО Е моля ви приемете темата..

# 1
При кандидатстване важат годишните оценки. От тях се образува балът.  Peace
А дали ще рискуваш или не - ти трябва да решиш. newsm78
В краен случай ще продължиш образованието си в училището, в което си в момента.  Rolling Eyes
Късмет и успех!  Praynig

# 2
При кандидатстване важат годишните оценки. От тях се образува балът.  Peace
А дали ще рискуваш или не - ти трябва да решиш. newsm78
В краен случай ще продължиш образованието си в училището, в което си в момента.  Rolling Eyes
Късмет и успех!  Praynig
извинявай ако не съм от коректно нов съм в сайта.И принципно и аз съм на тази мисъл,но защо ми искаха и бележника... И дали ще се учудят с това при математиката ( първият срок имам 3 ,вторият 6 и за годината 6,но ако гледат годишните само няма да видят оценката от 1-вия срок

# 3
Не можеш ли да се запишеш и ако те приемат на второто място - да се отпишеш от първото.
Аз така направих, когато кандидатствах в университет.
Документите можеш да си вземеш като кажеш, че ти трябват например за легализация, защото е възможно да ти се наложи заминаваме в чужбина.

П.П. След точка или запетая поставяй интервал, пред запетая - не  Peace

# 4
Не можеш ли да се запишеш и ако те приемат на второто място - да се отпишеш от първото.
Аз така направих, когато кандидатствах в университет.
Документите можеш да си вземеш като кажеш, че ти трябват например за легализация, защото е възможно да ти се наложи заминаваме в чужбина.

П.П. След точка или запетая поставяй интервал, пред запетая - не  Peace
Искаше ми се да може да стане,но става въпрос за 2 училища който са конкуренция и директора на 1-вата е казал изрично ако се запиша при тях и после ако ме приемат във втората да не се отписвам Sad

# 5
Може да си каже каквото иска. По закон имаш право.

# 6
Може да си каже каквото иска. По закон имаш право.
Не искам да влизам в спор с тях,но много се чудя дали да звънна и да им кажа,че имам право да се запиша при тях и ако ме приемат в другата да се запиша

# 7
Не знам. Аз не бих се обяснявала. Просто ще се запиша без много приказки.
Родителите ти какво мислят?

# 8
Не знам. Аз не бих се обяснявала. Просто ще се запиша без много приказки.
Родителите ти какво мислят?
Казаха,че това е бъдещето ми и трябва да знам,но предпочитам да звънна и да умра от срам,но да знам. Иначе успеха ми е 5.70 и не знам дали да рискувам

Общи условия

Активация на акаунт