Малки Сладки Лъжкини - Лятото на отговорите - Тема 10

• 28 064
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Дори и да е "изтекла" информация че Рен е А не е трябвало да променят епизода. Сега се получи някаква тъпня, която всички от екипа на PLL се опитват да ни убедят че е великото откритие.
Логично е феновете да правят теории и да се опитват да познаят А на базата на всички сезони - защо изобщо не взеха някоя фен теория, като толкова не може да измислят нещо което да си струва.
И от нова година ще ме убеждава че идва А на трета степен....

Още недоразумения:
Скрит текст:
Бетани била бутнала майката на Тоби?!? Какво е правела  майката на Тоби на покрива през нощта?
Какво е това съвпадение в една и съща нощ, три момичета облечени по еднакъв начин - сини дънки и жълт потник, руси спуснати коси са на едно и също място?!?!
Каква е ролята на черната вдовица - появява се два пъти но каква е нейната цел?
Каква е идеята да има червено палто - пак няма цел според мен?
Защо гнуСара се занимава с момичетата, липсва какъвто и да е мотив да съдейства на Сиси?
гнуСара я даваха че е затворена и в дупката, а същевременно са приятелки със Сиси?!? Пак лиспсва логика
Майката на Тоби май е била луда. (Май всички в тоя сериял са луди). Сиси не е била облечена като Али само Бетани, която е откраднала дрехите на Сиси, който Мисис Д и е купила, та Али и Сиси да са като близначки бла бла .
Джейсън е бил пиян и надрогиран и се е припознал.
Черната вдовица е била явно просто да провери дали Уолдън е мъртъв и явно не е чак толкова важна.
И червеното палто така.
А за Сара и Сиси никой не знае. Явно някакъв номер, трик, тъпотия...

# 646
Аз искам да питам: Когато всички бяха в къщата за кукли, нали Спенсър беше близо до Чарлз ? 110% беше мъж! После на бала, когато момичетата прецакаха Чарлз с фотоапарата - пак беше МЪЖ !!! ???

# 647
Да, де ама сега не мога да заспя....от смях !!
Чувствам се като Оливър Куин - After five years.... Joy
Забавлявали сте се снощи  Joy Joy Joy
Joy Joy Сега го виждам това. Така си е. After five years ..... nothing.  Joy

# 648
Скрит текст:
А защо, по дяволите, Сиси отиде на бала в къщата на куклите като мъж, а не като жена? Нали уж е искала да пресъздаде своя бал, който е пропуснала, защото е била в Радли?

# 649
  • Вестерос
Така, за питащите относно смяната на пола, това което аз разбрах е, че Чарлз наистина е починал, а г-жа Д е осиновила Шарлът (Сиси). Мисля, че не съм разбрала правилно затова моля кажете вие как мислите! А гнуСара супер ме издразни, ама поне си го получи от Емили  hahaha hahaha hahaha hahaha
Не, Чарлс си е Сиси. Просто с годините се е обличал като жена. Бетъни му каза, че е много красива  hahaha Явно няма смяна на самия пол. Сигурно за циците използва подплънки, а самата Джесика му е купувала хормонални хапчета. Мутирал мъжки глас как се прекроява не зная  Joy Погребали са празен ковчег-символичен , че Чарлс е умрял, за да може бащата да вярва и сега вече си е Шарлот, съкратено Сиси и е отишла в колеж. Много е чела и е станала супер умна. Спечелила е на борсата май беше и затова има такава богата корпорация и е наела онзи, който мяза на Джейсън.

# 650
Аз искам да питам: Когато всички бяха в къщата за кукли, нали Спенсър беше близо до Чарлз ? 110% беше мъж! После на бала, когато момичетата прецакаха Чарлз с фотоапарата - пак беше МЪЖ !!! ???
Да и беше по-висок от нея, а Сиси и с токчета пак е по-ниска от Спенсър . Доказателство за скалъпване на тъпия епизод и измислянето му в последната минута

Скрит текст:
А защо, по дяволите, Сиси отиде на бала в къщата на куклите като мъж, а не като жена? Нали уж е искала да пресъздаде своя бал, който е пропуснала, защото е била в Радли?

Щото е психясала кучка

# 651
  • В две мънички очи...
Марлийн е тралалала

Джейсън вижда Сиси която говори с Мелиса - Сиси също е облечена с жълт потник и сини дънки.
Той също си мислеше че е Али, но като се обърна дадоха Сиси. И тя каза че е говорила с Мелиса.

# 652
  • Вестерос
Дори и да е "изтекла" информация че Рен е А не е трябвало да променят епизода. Сега се получи някаква тъпня, която всички от екипа на PLL се опитват да ни убедят че е великото откритие.
Логично е феновете да правят теории и да се опитват да познаят А на базата на всички сезони - защо изобщо не взеха някоя фен теория, като толкова не може да измислят нещо което да си струва.
И от нова година ще ме убеждава че идва А на трета степен....

Още недоразумения:
Скрит текст:
Бетани била бутнала майката на Тоби?!? Какво е правела  майката на Тоби на покрива през нощта?
Какво е това съвпадение в една и съща нощ, три момичета облечени по еднакъв начин - сини дънки и жълт потник, руси спуснати коси са на едно и също място?!?!
Каква е ролята на черната вдовица - появява се два пъти но каква е нейната цел?
Каква е идеята да има червено палто - пак няма цел според мен?
Защо гнуСара се занимава с момичетата, липсва какъвто и да е мотив да съдейства на Сиси?
гнуСара я даваха че е затворена и в дупката, а същевременно са приятелки със Сиси?!? Пак лиспсва логика

Не си гледала внимателно. Марион май излизаше да пуши или нещо от сорта и се скраха с Бетъни, сигурно я е питала какво прави там и Бетъни нали е луда я е бутнала. Поне това познах, че тя е убила майката на Тоби.

Нямало е 3 момичета със жълт потник, а само Бетъни е била каот с този на Али. Сиси каза, ч емайка й и купувала същите дрехи като на Али, съответно Бетъни е откраднала от Сиси потника и е отишла да направи нещо. Сиси е помислила, че да ападне майка й и я е ударила по главата, но се оказало, че е ударила Али. Сиси си беше в черните мъжки дрехи. Заравят Али  и Сиси заминава с Уилдън в Радли пак. В същото време се появява Бетънито и Мона я вижда и я праска с лопатата и избягва. Мелиса вижда паднало тяло в жълт потник и мисли, че е Али, която е ударена от Спенсър все едно и заравя Бетъни и Бетънито си умира.

Казаха, че още от началото Мона е пращала първите на Али заплахи. Червеното е била тя, после Али се е правела на Червено , за да я следи. А след 3-ти сезон червеното е Сарата, която така помага на Сиси. Не казаха къде Сара и Сиси са станали гъсти обаче. Черната вдовица е Сарата, за да се увери, че Уилдън е мъртъв. Сиси  го е убила.

И пак казвам няма операция за смяна на пола. Не са казвали, че има, следователно по някакво чудо тийн годините са пощадили Чарлз, които е израснал като девойката Сиси.

Джесика е отписала Чарлз от Радли, защото е умрял, уж. После е вписала новото лице-Сиси. Дала е подкопи сигурно, за да се прави персонала, че не е едно и също лице. Нали е била и в борда на лудницата.

# 653
  • Вестерос
Марлийн е тралалала

Джейсън вижда Сиси която говори с Мелиса - Сиси също е облечена с жълт потник и сини дънки.
Той също си мислеше че е Али, но като се обърна дадоха Сиси. И тя каза че е говорила с Мелиса.

Да, но явно това е било по негови спомени, които не са верни, защото е бил надрусан.

Междудругото нещо интересно Чарлз- женското Шарлот- съкратено Сиси и сега фамилията Сиси Дрейк- Drake като драг куин ми звучи  Joy

# 654
Баси дългото име: Чарлз-Фреди-Чарлийз-Шарлът-Сиси-Червено Палто-А   #Crazy

# 655
  • Вестерос
Червеното палто е гнуСара  hahaha

една сладка снимка от първи епизод и предпоследния

и   Joy

# 656
Само Бетани и Али са били с жълт потник. Сиси не. Джейсън е бил надрусан и не помни.
Първо и само Али е била червеното палто и е помагала на момичета. После по-време на пожара Сара е с червено палто за да разсейва Мона докато Сиси се надява да дойде и червеното палто Алисън да спаси момичетата.

# 657
Довечера ще изгледам серията, но прочетох в темата големите разкрития и...
Скрит текст:
Не съм доволна. Очаквах А да бъде някой по-неочакван. Сиси е толкова лесно решение, никаква изненада поне за мен.
Сара ми е ужасно неприятна...

# 658
  • Вестерос
ДА, моя грешка. Само Али е била в началото.
Сега чета във фб са възмутени как е станала промяната на Сиси и как Бетъни е убила Марион като казваха преди това, че са били тийнове като е умряла Марион- 14,15 сигурно, следователно Чарлз е бил по-голям , а беше на около 12 на флаша  newsm78 ooooh!

# 659
  • Варна
най-после изгледах "великият" епизод и мога да кажа само едно - пълна тъпотия  Sad
Скрит текст:
това че Сиси е А/Чарлз беше такава простотия, че дори и сълзливата история не можа да ме накара да си променя мнението  Grinning а това че гнуСара е Черната вдовица и Червеното палто е може би дори още по-тъпо  Close на всичкото отгоре тоя женски Бийбър не само не го разкараха, ами и след тайм джъмпа ще я има, че и каква важна роля и отделиха, а вчера се появи в сериала
но не мога да отрека пък че за 40 минути имаше само едно нещо, което ми хареса и това беше как Емили цапардоса гнуСара, поне това си струваше чакането  Laughing

и по-добре да го бяха направили с изтеклата информация, че Рен е А, защото сега нещата станаха дори още по-зле, а си мислих че този сериал няма как да стане по-зле от сега  Grinning
а колкото до операцията на Чарлз само аз ли мисля, че след като г-жа Ди е фалшифицирала смъртта му, тайно му е направила и операцията, когато е бил на 16 и после го е върнала като Шарлот, тя и без това раздава пари навсякъде  Grinning
а и аз имам няколко въпроса гнуСара и Сиси откъде се познават и какво стана със Сиси  Laughingи дано поне новият, който ги преследва да е наистина Той и да е някой интересен, а не гнуСара, която всъщност също е била момче преди или пък сега от момиче е станала момче  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт