Малки Сладки Лъжкини - Лятото на отговорите - Тема 10

• 28 075
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Така, за питащите относно смяната на пола, това което аз разбрах е, че Чарлз наистина е починал, а г-жа Д е осиновила Шарлът (Сиси). Мисля, че не съм разбрала правилно затова моля кажете вие как мислите! А гнуСара супер ме издразни, ама поне си го получи от Емили  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 631
  • Gotham City
Започнаха да се излагат екипа

# 632
  • В две мънички очи...
Скрит текст:
Винаги съм била с впечатление че г-жа Д. не е много добре настроена към Сиси. Дори и когато и даваше дрехите не бяха много ясни отношенията им. Ако е осиновена дъщеря нямаше ли Сиси да ходи на гости в дома на г-жа Д. и нямаше ли Спенсър най-малко да я види.

# 633
Скрит текст:
Чарлс не е умрял.  Сиси е Чарлс. Не знам точно как и кога,но е Сиси. Каза ли са, че умрял за са може да има нова идентичност - Шарлот. Сиси е Чарлс, който е Шарлот, която е А!
И Сиси си е луда. Може би в началото като е била в Радли да не била, но сега си е луда за мен.
Измъчвала е момичетата, защото тя си е мислела, че те са щастливи без Али. След това е продължила,  защото е знаела, че Али е жива и ако те са в опасност тя ще ги спаси. И ако Али е жива майка им няма да и е сърдита. Понеже нали Сиси я е фраснала.
А след Ню Йорк е продължила защото и харесвала играта. + това ги нарича "куклите ми".

Последна редакция: ср, 12 авг 2015, 11:06 от Sevina_

# 634
  • Gotham City
С две думи
Скрит текст:
пълна простотия!
Скрит текст:
Аз съм потресена от държанието на Норман Бъкли, наричащ феновете група деца, за чието мнение относно всички издишащи простотии в епизода не му пука.

# 635
  • В две мънички очи...
Знаех си че накрая ще се разочаровам, но не очаквах чак толкова много  #2gunfire #2gunfire

# 636
Скрит текст:
сега единственото интересно, което за мен остана е, че в промото за 11 еп дадоха Емили на гробище, поглежда назад и вижда Сара да стой в далечината. Евентуално какво е правила/ ще прави Сара, защото тя каза че е защитавала Емили преди тя да я фрасне.
И кой уби Мая и Мисис Д. Останалото се изчерпа за мен...
И м/у др Езра и Ария май са заедно след джъмпа или нещо такова.  Дадоха ги заедно на запис от камера. Сигурно пак ще има любовни драми с тях.
 Хейлъб ще се женят и сигурно ще има и бебе. Дано. 1 хубаво нещо.

# 637
Поправете ме, ако греша, но
Скрит текст:
Марион си е жива тук, когато Алисън и Тоби са вече порастнали, също така, Джена и майка и се нанесоха в тях една година, след смъртта на Марион, което пак беше, когато те си бяха тийнейджъри
https://www.youtube.com/watch?v=Im9tAxSgV4w
Та как по-точно Бетани я е убила, когато те са били деца?!

Точно това влязох да кажа. Поне да си бяха изгледали собствения сериал сценаристите, преди да заснемат толкова зле скалъпен финал. Пропуските са просто скандални.

# 638
Супер, супер ТЪПО! От всички възможни финали избраха най-тъпия!  #2gunfire

Не пиша в скрит пост, защото предполагам всички са гледали епизода или поне знаят кой уж е - А.
За мен останаха някои съмнения и въпроси. Например защо Бетъни е мразела госпожа Ди? Както и кой я уби госпожата? А и не показаха при "смъртта" на Мона , нали уж се говореше, че 2-ма души са влезли в къщата й, ако единия е Сиси, кой е другия...
И друго нещо...Докато момичетата бяха там в бункера ми се стори, че имаше човек с черна качулка (да речем Сиси) и този другия с маската червено-бялата или там каквато беше, и ми се струва, че бяха двама различни и на ръст и по всичко, и с такова впечатление останах. Та според мен ако Сиси е Чарлз продължавам да си мисля, че -А е друг. А и накрая на епизода нали казват на Алисън ТОЙ идва за теб...
Много неща не се връзват. Винаги съм мислела, че има -А отбор и не може това да го вършат 2-ма души.
Отделно кога е направена  тая операция за смяна на пола, и как в Радли не са се усетили, как са инсценирали смъртта на Чарлз, за да излезне оттам...Имам чувството, че всичко е една голяма лъжа или недомислица. Ще видим какво ще ни показват в следващия сезон, но тотално се изложиха с финала.

След скока Али ми се видя много хубава и е учителка, Спенсър също е много сладка. Другите са си същите.

# 639
Прочетох, че е била изтекла информация че Рен е А. И са го сменили, което за мен би било логично, защото този епизод изглежда скалъпен в последната минута. Много разочароващо разкритие на А. За мен това беше най-лошия вариант да е трансджендър. Не за друго ама няма логика в самия сериял и Марлийн колкото иска са разправя че е знаела, че ще стане така от самото начало  на серияла. ... да дададададада глупости. За мен това са си го съчинили последните 2 седмици преди заснемането на финала.
 newsm11 newsm34 censored censored

# 640
Супер, супер ТЪПО! От всички възможни финали избраха най-тъпия!  #2gunfire

Не пиша в скрит пост, защото предполагам всички са гледали епизода или поне знаят кой уж е - А.
За мен останаха някои съмнения и въпроси. Например защо Бетъни е мразела госпожа Ди? Както и кой я уби госпожата? А и не показаха при "смъртта" на Мона , нали уж се говореше, че 2-ма души са влезли в къщата й, ако единия е Сиси, кой е другия...
И друго нещо...Докато момичетата бяха там в бункера ми се стори, че имаше човек с черна качулка (да речем Сиси) и този другия с маската червено-бялата или там каквато беше, и ми се струва, че бяха двама различни и на ръст и по всичко, и с такова впечатление останах. Та според мен ако Сиси е Чарлз продължавам да си мисля, че -А е друг. А и накрая на епизода нали казват на Алисън ТОЙ идва за теб...
Много неща не се връзват. Винаги съм мислела, че има -А отбор и не може това да го вършат 2-ма души.
Отделно кога е направена  тая операция за смяна на пола, и как в Радли не са се усетили, как са инсценирали смъртта на Чарлз, за да излезне оттам...Имам чувството, че всичко е една голяма лъжа или недомислица. Ще видим какво ще ни показват в следващия сезон, но тотално се изложиха с финала.

След скока Али ми се видя много хубава и е учителка, Спенсър също е много сладка. Другите са си същите.

Бетани мрази г-жа Д защото тя е имала афера с баща и.
Ще разберем кой я е убил нататък надявам се. Казва Марлийн.
Мона са я отвлекли Сиси и  Сара.
Другото... пари пари пари предполагам.

И сценариста на този еп е Марлийн(те се сменят няколко човека), което ще обесни колко е тъп.

# 641
  • В две мънички очи...
Дори и да е "изтекла" информация че Рен е А не е трябвало да променят епизода. Сега се получи някаква тъпня, която всички от екипа на PLL се опитват да ни убедят че е великото откритие.
Логично е феновете да правят теории и да се опитват да познаят А на базата на всички сезони - защо изобщо не взеха някоя фен теория, като толкова не може да измислят нещо което да си струва.
И от нова година ще ме убеждава че идва А на трета степен....

Още недоразумения:
Скрит текст:
Бетани била бутнала майката на Тоби?!? Какво е правела  майката на Тоби на покрива през нощта?
Какво е това съвпадение в една и съща нощ, три момичета облечени по еднакъв начин - сини дънки и жълт потник, руси спуснати коси са на едно и също място?!?!
Каква е ролята на черната вдовица - появява се два пъти но каква е нейната цел?
Каква е идеята да има червено палто - пак няма цел според мен?
Защо гнуСара се занимава с момичетата, липсва какъвто и да е мотив да съдейства на Сиси?
гнуСара я даваха че е затворена и в дупката, а същевременно са приятелки със Сиси?!? Пак лиспсва логика

# 642
  • Вестерос
Ще припаднааааааааааааааааааааааа  Joy Joy Joy

Не знам ама бях много разочарована като се обърна А  Joy Joy Joy Нали казаха, че няма има смяна на пола и накрая какво пак с тъпото транс  ooooh!

Поне ми хареса , че червеното и черната са един и същи човек. Май никой не позна , че ще е гнуСАРА  Joy Joy Joy Joy

# 643
  • Пловдив
Всичко е супер скалъпено, защото за мен си остава това, че всичко е било до 3-ти сезон когато се разбира, че А е Мона и заради големия интерес се почва с простотиите
Ysabell явно и двете с гнуСара са тралала

# 644
  • Вестерос
Да, де ама сега не мога да заспя....от смях !!
Чувствам се като Оливър Куин - After five years.... Joy
Забавлявали сте се снощи  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт