Малки Сладки Лъжкини - Лятото на отговорите - Тема 10

• 28 090
  • 727
  •   1
Отговори
# 15
 hahaha както е тръгнало, така ще е.

# 16
Аз пък не мога да разбера нали уж бяха казали, че тоя -А сме го виждали???  #Cussing out И друго не разбрах...Чарлс бил ли е в Радли, когато е била и Мона?
Историята, че детето не било добре и затова са го изпратили в Радли не я вярвам!  Naughty

# 17
Мерси за темата!   bouquet

Хана е страхотна с роклята.  Heart Eyes

# 18
Запис.  Peace Гледах го това сериалче преди година и сега пак се започна, но много емоционална съм станала от бременността и на всичко рева.  Laughing
п.п. Мисля, че Рен е А, т.е. Чарлз.  Mr. Green

Силно се надявам да грешиш  Mr. Green
Някакъв Джъстин Фикс ще влиза в сериала, дали той няма да е Чарлз.
A може и да е просто поредното гадже на Ария  Mr. Green

Ааааааа не!  Laughing Аз на всеки епизод от както се разделиха с Езра, рева и чакам да се съберат.  Mr. Green

# 19
  • Варна
На мен много взеха да ми стават героите дето влизат в серияла от време на време и взех да им забравям имената  ooooh!

# 20
  • Gotham City
на мен пък с Езра хич не ми харесват, не дава добър пример на дечурлигата, а предимно такива го гледат  hahaha

е уж сме го виждали, нали знаете колко "уж" сме ползвали в тези теми  Mr. Green
Уж трябваше да ни кажат....
Уж трябваше да покажат...
Уж трябваше да разкрият....

# 21
# 22
  • Gotham City
Да вземе да си ходи тая Сара, че ми бърка в здравето с некадърната си игра.
Е толкова да си бездарна, не е честно просто Crossing Arms

# 23
hahaha
Мястото до Пейдж е моето Simple Smile

# 24
# 25
  • Пловдив
Здравейте, откакто гледах миналия епизод (когато се награбиха със Сара) това стана точно, когато Емили искаше да провери дали и тя има чип. Та идеята ми е дали Сара не го направи нарочно само, за да я разсее, за да не я хване, че всъщност няма чип. И сега в последния епизод дойде нейната приятелка и тя набързо събра багажа (само вметка, че ако това е, за да я разкарат от сериала ще е една от най-добрите им хрумки  Mr. Green)

# 26
  • В две мънички очи...
За мен Сара е много неадекватна като роля.... От друга страна не може да е Бетани защото задаваше въпроси не приятелката си за миналото. Но пък може добре да е проучила живота на Сара преди това.
Ех този А - как умее да променя кучките в добри момичета ...

# 27
  • Gotham City
Аз като ви казвам, че А е добър никой не ми вярва  Mr. Green Mr. Green
Не само, че знаеше неща, но и приятелката и я позна Peace

# 28
От facebook  Grinning

# 29
Здравейте, откакто гледах миналия епизод (когато се награбиха със Сара) това стана точно, когато Емили искаше да провери дали и тя има чип. Та идеята ми е дали Сара не го направи нарочно само, за да я разсее, за да не я хване, че всъщност няма чип. И сега в последния епизод дойде нейната приятелка и тя набързо събра багажа (само вметка, че ако това е, за да я разкарат от сериала ще е една от най-добрите им хрумки  Mr. Green)

Точно така, много ми е съмнителна от самото начало.

Общи условия

Активация на акаунт