Малки Сладки Лъжкини - Лятото на отговорите - Тема 10

• 28 062
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
ДА, моя грешка. Само Али е била в началото.
Сега чета във фб са възмутени как е станала промяната на Сиси и как Бетъни е убила Марион като казваха преди това, че са били тийнове като е умряла Марион- 14,15 сигурно, следователно Чарлз е бил по-голям , а беше на около 12 на флаша  newsm78 ooooh!

Това с Марион си беше ОГРОМНА МЕГА АДСКИ ТЪПА грешка.  Ама както винаги ще за мажат положението с нещо.

# 661
# 662
  • Вестерос
На 5 е ясно, защото е водят изчезнала в другия град и да не я познае някой случайно.

8- защото е била на лекарства  hahaha

Иначе за другите съм съгласна.

# 663
най-после изгледах "великият" епизод и мога да кажа само едно - пълна тъпотия  Sad
Скрит текст:
това че Сиси е А/Чарлз беше такава простотия, че дори и сълзливата история не можа да ме накара да си променя мнението  Grinning а това че гнуСара е Черната вдовица и Червеното палто е може би дори още по-тъпо  Close на всичкото отгоре тоя женски Бийбър не само не го разкараха, ами и след тайм джъмпа ще я има, че и каква важна роля и отделиха, а вчера се появи в сериала
но не мога да отрека пък че за 40 минути имаше само едно нещо, което ми хареса и това беше как Емили цапардоса гнуСара, поне това си струваше чакането  Laughing

и по-добре да го бяха направили с изтеклата информация, че Рен е А, защото сега нещата станаха дори още по-зле, а си мислих че този сериал няма как да стане по-зле от сега  Grinning
а колкото до операцията на Чарлз само аз ли мисля, че след като г-жа Ди е фалшифицирала смъртта му, тайно му е направила и операцията, когато е бил на 16 и после го е върнала като Шарлот, тя и без това раздава пари навсякъде  Grinning
а и аз имам няколко въпроса гнуСара и Сиси откъде се познават и какво стана със Сиси  Laughingи дано поне новият, който ги преследва да е наистина Той и да е някой интересен, а не гнуСара, която всъщност също е била момче преди или пък сега от момиче е станала момче  Laughing

В тоя сериял вече не знаеш кой е мъж кой жена и какво може да се окаже.
Можеха като знаят че Сиси ще е транс да изберат и актриса, която да е. Щеше да бъде малко по-реалистично.и без това всичко омазаха.
И аз си мисля че Мисис Д е плащала яко. За  всичко. От къде ги извади тея пари.ама май ще излезе, че тя е тай-яката и умна и предвидлива героиня в тоя сериял. И нормална. Сиси пасти да яде.
Ако новият А не е Рен и не се окаже, че той е бил А през цялото време а Сиси само си е мислела, че е А. Ще съм много разочарована и май ще си бъда.

# 664
  • Вестерос
Така трябваше да е.

И аз чета , че някакъв от екипа е казал , че А/Чарлз е Рен и затова са го сменили така тъпооо

# 665
  • Варна
определено и аз исках тези тримцата да злия екип, но Марлене и сценаристите провалиха всичко  Grinning

Ако новият А не е Рен и не се окаже, че той е бил А през цялото време а Сиси само си е мислела, че е А. Ще съм много разочарована и май ще си бъда.
това е един от любимите ми коментари досега, аз чакам същото, но май наистина ще си останем с чакането и надеждите  Cry
и колкото до въпросите на buzzfeed - харесаха ми още щом видях номер 4  Grinning добре си го казват хората  Grinning и аз откога чакам да отговорят на 11, но явно ще си остана и за това с чакането, както и за 13  Grinning
и освен това забравих да спомена, че стаята на Сиси ака "къщата на Батман" беше ужасно нереалистично, това сега супер герои ли са или обикновени психясали хора, то не бяха тайни врати, не правилно светеци лампички показващи тайни изходи, то не бяха супер камери и техники, все едно са в света от книгата 1984 Grinning

# 666
  • Бургас
Момичета, следя ви от доста време, макар да не съм писала  Simple Smile. Включвам се, защото виждам, че някои от вас не са разбрали/забравили са доста от случващото се, което може да се каже, че е нормално  Laughing.

По отношение на първия епизод и уликата, която Марлийн беше дала, че А е там - става дума за Мона. Затова и Сиси я няма. Сценаристите не са скалъпили всичко след трети сезон и след нейното разкриване, заради рейтингите - такива са събитията в книгите. Мона е А първоначално, а в последствие близначката на Али. Но в сериала съответно това бива променено и не се движи точно по книгите.

Кой уби Мая? - Това стана известно отдавна. Няма мистерия около смъртта й. Мая беше убита от бившия си приятел, представящ се за нейн братовчед в Роузууд. Емили го наръга с нож, когато той я нападна в хижата.

В нощта на изчезването на Али не е имало три момичета облечени еднакво. Само Алисън и Бетани са носили небезизвестният жълт потник  Laughing, но не защото Бетани го е откраднала от Сиси. Всъщност Али знаеше за Бетани, а вероятно и за аферата на майка си с бащата на Б. Самата тя е водила известно време кореспонденция с Бетани и тя /Али/ й изпрати потника с покана да дойде в Роузууд. Вероятно се е съмнявала, че тя е А и е искала да провери, както направи с всички останали, с които се срещна тази вечер. Джейсън е бил надрусан и е припознал Сиси.

Според мен теорията за Рен и как той е бил плануван като А, издиша. Ако помните епизода, в който всички разбраха, че Али е жива, майката на Хана намери в стаята й торба с женски дрехи. По-късно г-жа Ди даде дрехите на някой, който избяга в гората - Сиси. След като Сиси беше заловена от полицията за убийството на Уилдън, носеше същия комплект дрехи. Със сигурност са били за нея. Майката на Али написа съобщения на някого - "Не мога да те защитавам вече". Отново - било е адресирано до Сиси. До този момент мисис Ди е смятала Али за мъртва, а Чарлз за нейн убиец. Това се случи мисля в последния епизод на 4ти сезон или първия на 5ти, така че теорията, че всичко е скалъпено в последните седмици не е вярна. Отделно роклите от Коледния епизод - едната е била за Сиси, затова майката на Али и каза, че ако баща й научи ще ги напусне. Бил е против транссексуалните наклонности на Чарлз.

Чарлз не е сменял пола си. Все още е мъж, макар да носи женски дрехи.

# 667
О, да, тая къща беше пълна смехория. Laughing Laughing Не Star Trek, не Star Wars, ми и аз не знам какво. Laughing И Спенсър как па веднага разбра как да излязат, че и обезвреди бомбата... Думи нямам. hahaha А върхът беше Мона като го извади оня нож от токчето, умрях си от смях просто. Joy Joy

# 668
  • Пловдив
И къв е бил толкова проблема А да си остане Рен, въпреки изтичането на информация. Щях да съм по-малко разочарована.
И пак не мога да разбера Сиси не е толкова едра, за дасе каже, че е мъж.
И по този начин ли ще обяснят защо някой път като даваха А приличаше на мъж, а друг път на жена. Сиси воже когато си реши да става ту Чарлс ту Сиси

# 669
Адамова ябълка маха ли се без хирургична намеса или поне без някакво хормонално третиране? За тоя женски глас също трябват поне хормони.

# 670
  • Вестерос
Все тази какво не сме разбрали. Тъпо е. Личи си от километър, че в последния момент е решавано.

# 671
От цялата врява, че ще ни стане ясно всичко много неща останаха неизяснени...Аз не разбрах Чарлс да си е сменял пола...т.е. Сиси си има....а това с Джейсън си е пълно извращение.  Stop И как така пациентите на лудницата могат свободно да си излизат на покрива?
От цялата работа само едно нещо не ми дава мира.....
Скрит текст:
след развръзката ще продължат ли турската версия на МСЛ и как ще представят там  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Сега ще видя тая Сара на снимки толкова ли е стройна колкото вдовицата...  Thinking

# 672
Не помня Али да е пращала потник на Али. Но Сиси в епизода не каза ли че Бетани и го е откраднала?
Не мисля че Адамовата ябълка може са се махне. Може ли??
Сиси е излизала защото и е било разрешено тъй като е учела в университет.

# 673
Момичетата нали намериха някакво писмо от Бетани за Али, в което й благодари за жълтия потник и й каза, че ще го носи, като й дойде на гости? Това за какво беше? И защо Алисън е искала да бъдат облечени еднакво в онази нощ?
Скрит текст:
И това също много ме дразни: прекараха цял сезон (или поне половин, не помня вече) да разследват каква е тая Бетани и за какво се бори, за да се окаже накрая, че играе супер малка роля в цялата схема, докато Сара, дето я споменаха един-два пъти в трети сезон и повече не се чу за нея, изведнъж се появи и се оказа, че играе егати ключовите роли.

# 674
офф, наистина ли Марлийн е казала, че няма да има смяна на пола #2gunfire
ми или не казва нищо, или не лъже..

аа и другото, тагът на епизода беше-  faCe to faCe

и сега ми е интересно кой идва за Али,... дано да е реалния А....

това до Спенсър онзи път със сигурно беше мъж!!

Общи условия

Активация на акаунт