Малки Сладки Лъжкини - Лятото на отговорите - Тема 10

• 28 055
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
И мен ме изумява как всеки в лудницата се разхожда спокойно, качва се на покрива, бяга когато иска...
А да попитам, че не помня майките на Тоби и Али близначки ли са? Защото на покрива майката на Тоби ми се стори като майката на Али. И друго се чудя ако Сиси мрази момичетата, защо нейната компания даде на Хана стипендия? Изобщо много неяснотии, доста скалъпено изглежда всичко. Никаква логика. Човек не може да е толкова луд и в същото време е направил милиони, фирми, не знам си какво. Има нещо сбъркано. Продължавам да мисля, че -А е друг...

# 676
1. Марлийн лъже та се къса от 1 ви сезон. Всяка нейна дума е лъжа и не и вярвам нито за секунда
2. Не е потвърдено или отричано Мисис Д и мама Кавану да са близначки.
3. Предполагам че Бетани и Чарлс  са били на по слаб режим за да ги пускат.  Или са се промъкнали.
4. Сиси мрази момичетата, защото Мона и е казала ме те са щастливи без нея а и Сиси е луда ако не сте разбрали.
5.Луда е. Но е и много умна. Дори Сиси да не е А и да извъртят нещата.А е много луд и много умен.

# 677
Вече изгледах целия епизод.
Присъединявам се към разочарованието ви, щеше ми се да е някой близък, за когото да си помисля Леле, той беше там през цялото време, как не съм разбрала.
Не мога да повярвам, че всички шеги, които изприказвахме за транссексуални, хермафродите и т.н. се оказаха истина. Crazy А, мотивът за тормозът на момичетата беше адски блудкав.
И все пак имаше няколко положителни неща за мен - когато А се обърна и видях лицето му , развълнувах се , толкова го чаках и поне вече знам - Сиси, на Али брат му  Laughing Хареса ми идеята истината да се разкрива чрез преход в миналото, и макар незадоволителни, получихме отговори. Не виждам смисъл да продължават, спокойно може да се свърши тази мъка.

Колкото до финалната сцена съм сигурна че " Той идва " не се отнася за А, предполагам че момичетата се връщат за сватбата на Али и ще и правят моминско парти и искат да я скрият от младоженеца.

# 678
Ако готвеха моминско парти, щяха да са доста по-весели, а не да изглеждат притеснени и уплашени. Пък и Али явно вече е омъжена, все пак пишеше на дъската Мисис Еди-коя си.

# 679
май Али ги е потърсила за помощ..

# 680
И аз точно това щях да кажа, че тя явно вече се е омъжила.

# 681
# 682
Разочарована съм много. #Cussing out
Тъпотия отвсякъде! И голямо съжаление му удариха на А-то, а реално няма кой знае каква причина да ги тормози тях и Алисън, да тормози баща си, за изоставянето.. те какво са виновни.

Единственото нещо, което ми хареса и на мен от епизода е това: https://twitter.com/ABCFpll/status/631268283648356352

# 683
  • Варна
Скрит текст:
след развръзката ще продължат ли турската версия на МСЛ и как ще представят там  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ако направят такава развръзка зрителите ще ги анатемосат  hahaha

# 684
И кво стана сега?!?  Мъж, жена, братя, сестри... за нищо ги нямат тия работи Sick

Много зле са го скалъпили, хич не ми стана жал за Сиси, нали разправяха, че като разберем историята на А, ще го съжаляваме. Аз остнах с впечатлението, че си е сменил пола Чарли.
Да бяха сложили Сарата, тя има по-мъжки вид  Laughing

И въпреки тая простотия дето я гледахме, нямам търпение за продължението. Поне едно нещо познахме всички - ще има и Б и той ще тормози деца, внуци и правнуци дълги години напред  Crazy Crazy Crazy

# 685
Скрит текст:
Дойде финала и както дойде така и си замина. Нямаше момент Уау и не защото бях написала и предполагах, че е Сиси, а защото просто беше много постно, много сухо.. Като видях Чарли с дълга коса на снимките като малък направо се хванах за главата и после с роклята- просто се чудех какво гледам- не беше изпипано, казвам си го откровено. Беше претупано и много неща останаха неизяснени. Голямо хвалене и удариха на МАрлийн, че е гениий, но честно казано се представи доста аматьорски. Моите последни подозрения, че е Сиси не бяха водени от никакви улики и не виждам какви улики са водели към нея до сега.
Ще изгледам още един два пъти с бг субс за да си създам още впечатления, но до този момент съм крайно разочарована.  Peace

# 686
Което е най-гадната част от всичко. Crossing Arms Де да беше свършило.

# 687
Скрит текст:
Най- смешното, което не бях забелязала и сега прочетох, не знам дали сте споменали.
Майката на Тоби  е била жива докато Али е тийнейджър (4x1), но Бетъни я е бутнала от покрива когато Чарли е бил дете. Как стана този номер? ooooh!

# 688
Този номер става, когато тъпите сценаристи не си познават собствения сценарий. Laughing

# 689
  • Варна
На едно място прочетох този коментар  hahaha
"След пет години майките още ли са в амзето?"  Joy

Общи условия

Активация на акаунт