отсабване

• 1 826
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте!
Имам голям проблем с килограмите. Висока съм 1,67 и тежа 71 килограма. Мразя да се разсъбличам много и не нося много прилепнали панталони. Лято е. Мойте приятелки ме канят на басеин но как за бога да се съблека?? Sad
Спортувам, но храната ми е най-големия враг. Понякога си мисля... дали винаги ще съм така?... Sad
Взех решение-ще опитам и нещо друго. Като хранителна добавка или нещо подобно.
Но се нуждая от съвета ви!
Бихте ли споделили мнение за зеленото кафе? Предложете някой добавки или хапчета,които са ефикасни. Моля...

# 1
нямш кой знае колко кила да махаш,че да се притесняваш толкова много.по-скоро започни да спортуваш ежедневно и заобичай храната,тя не е враг.просто се храни с полезни неща.а за добавки-няма смисъл.

# 2
искам да стана поне 60 кг.
Преди бях 50 килограма но изведнъж започнах да качвам и.... докъде стигнах. Спортувам редовно. Тичам и се кътеря. Фотограф съм и повечето ми време минава в ходене и гонене на нещо. Но просто съм се заклещила на тези 71 килограма и не мърдам. А има ли храна на близо, просто сякаш забравям за килограмите и си казвам "това е за последно" но така и не става...
Затова искам помощ. Ако някой е използвал добавки и е наистина доволен да сподели.

# 3
Няма магически добавки, с които се свалят килограми без усилие. Ако имало нито хората ще се мъчат с диети и спорт, нито ще ги има половината пластични операции. Ти реално искаш да си ядеш както досега, но добавките да ти смъкват килограмите, е няма такава магия.

Щом проблемът ти е, че като видиш храна забравяш за килограми и всичко, то трябва да работиш над нагласата си. Никой не може да ти помогне там освен ти самата. Или се мъчиш и просто не ядеш като не си гладна, въпреки че имаш апетит, или ядеш, но вместо това, която ти се яде нещо друго, което е по-здравословно и по-малко калорично.  Peace

# 4
  • Варна
Аз лично съм изпробвала доста "чудодейни" хапчета и да си кажа, че нито едно не постигна дори близък до обещания ефект. Вече спрях да се лъжа с тях. Предпочитам да давам парите си за качествена храна. Преди 7-8 години отслабнах драстично с диетата на Дюкан, но беше много натоварваща и не бих повторила, въпреки че след бременността имам петнайсетина килца за сваляне. Щом спортуваш може да се обърнеш към някой професионалист, който да ти направи индивидуален режим на хранене, който да включва нещата, които обичаш, но в разумни количества и комбинации. При мен това помогна.

# 5
Това наистина ми се струва добра идея. (y) (y) благодаря Peace Peace

# 6
Малко повече спорт, избягвай късните вечери, изкушителните мазни блюда (не мисля,че ще ти е трудно в тези жеги). Наблягай на вода, плодове и много потене.
Възползвай се сега, тъй като лятото е най-благоприятния сезон за губене на килца. Wink

# 7
Живея с съквартирантка, която е УЖАСНО слаба-49 кг. и почти винаги е на диета, помолих я за помощ. Заведе ме при своя инструктор, той работи също и като диетолог. Написа ми хиляда неща и от Понеделник започвам програмата. Ще спазвам диета и ще ходя на фитнес -Понеделник, Вторник, Четвъртък и Петък по 2 часа. Дано се справя...

# 8
Здравейте!
Имам голям проблем с килограмите. Висока съм 1,67 и тежа 71 килограма. Мразя да се разсъбличам много и не нося много прилепнали панталони. Лято е. Мойте приятелки ме канят на басеин но как за бога да се съблека?? Sad
Спортувам, но храната ми е най-големия враг. Понякога си мисля... дали винаги ще съм така?... Sad
Взех решение-ще опитам и нещо друго. Като хранителна добавка или нещо подобно.
Но се нуждая от съвета ви!
Бихте ли споделили мнение за зеленото кафе? Предложете някой добавки или хапчета,които са ефикасни. Моля...
Не мисля че хранителните добавки, ще ти помогнат. Кажи какво ядеш и спортуваш?

# 9
Не мисля че тези добавки ще ти помогнат. Кажи какво ядеш и спортуваш?

# 10
Предимно бягам. Ям за сега зелени салати, кисело мляко, фрешове, плодове. Но понякога се изпускам и си хапвам забранени храни, като пържено, сладко... но просто не се здържам Sad

# 11
много зависи дали си била постоянно под стрес,дали си пазила различни диети
освен това ,организмът се ''припознава в едни кила и като се застопори на тях,няма падане или е  трудно и дори да ги свалиш с кански усилия,след време пак си отива на горната граница.
от личен опит-всички добавки са фрашкани с какво ли не и колкото и да те увещават във фитнеса да пробваш-не мисля,че има смисъл,само пари на вятъра ,а да не задълбавам колко са опасни.делят се на няколко вида-тези за загуба на апетит,съдържат амфетоподобни вещества,термогенните пък имат в-ва,които да задействат на бързи обороти щитовидната жлеза и още куп вредни,липотропните са фишеци.по 2 часа фитнес е много и безсмислено.1 час ,но 6 пъти седмично е по-добре.наблягай на тежестите и 2 пъти само кардио на пътеката и скачане на въже.
изключи вредните храни-яж плодове,салати,таратор,черен хляб и белтъчини,малко ядки не всеки ден,пий 3л.вода.когато си гладна -яж,но полезни нискоккл.храни-сега поне краставиците,тиквичките са в изобилие,притъпяват апетита и нямат ккл.почти.и не се вманиачавай.

Общи условия

Активация на акаунт