Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~132

• 35 474
  • 738
  •   1
Отговори
# 30

Денят,в който бешe написана съдбата ми еп.14-1част Бг.суб.

http://vbox7.com/play:838622175c

Съкращавам диалозите до най-същественото...Че тази бозавата не мога да я понасям....

# 31
  • Плевен / София

ето една щастлива жена, която искаше да лиши съпруга си от щастието да бъде баща.....

Съкращавам диалозите до най-същественото...Че тази бозавата не мога да я понасям....

Ани и да ги пропуснеш въобще няма да се сърдя... Joy Joy Joy
Сладка отрова

# 32
Ок! Гости  Peace
Дафа е щастлива, но пред Кахраман се опита да изиграе колко е разстроена, но той не може да понесе лицемерието й...
Междо другото, снощи като гледах епизодите напред, след този случай Кахраман започна да играе - правеше се на любезен с Дафа, а в същото време най-правилно си я лъжеше...ЧовекО разбра, че с тази змия няма управия и започна да се преструва като нея....

Кахраман и Елиф след като се върнаха от болницата...

Тук беше един от моментите, когато Кахраман можеше да каже на Елиф, че тя е майка на бебето...Вместо това Кахраман...отново не се реши...

Но не каза...Защо  newsm78

# 33
Дафа споделя радостта си, че детето на Кахраман вече го няма с Емине...

Разбира се, че се радвам! - по-късно Дафа ще каже друго на Кахраман...Няма да питам кога е била искрена, защото Дафа и искреност са като два свята....

Къймет и тя съобщава "радостната" новина на семейството....

Как ли би реагирал Зия бей, ако знаеше, че Дафа поиска този аборт  newsm78 newsm78 newsm78 Но хитрата лисица си знае интереса...Никой не знае, че тя искаше да "направиМ аборт"....

# 34
Здравейте,момичета! Hug wavey Hug

Ани Hug,наистина Дафа и Къймет са божие наказание! Peace

Ели HugЦвети Hug

Сиси HugДеси Hug,успех! Peace

Гости Hug,а мен Мурат ме остави без дъх от клипчетата! Wink

Приятен ден на всички! newsm51 smile3525

Последна редакция: пт, 24 юли 2015, 14:10 от Zlatina3

# 35
Злати - Дафа и Къймет са божия грешка...Такива противни същества не съм виждала до сега в нито един сериал...особено Дафа - отвращава ме - с лукавството с лицемерието с лъжите с интригите със злобата - буди в мен само едно - непоносимост.....Дори и на снимка не искам да я виждам, но няма как.....

Разговора на Кахраман с майка му.....много силен момент Peace

/В Сон Бахар имаше един такъв разговор на Галип с неговата откачена майка...Беше уникална сцена в сериала.....И Еркан и Йозджан изиграха сцените страхотно...Големи актьори са  newsm10 newsm10/

smile3518 smile3518 smile3518

Страхотен момент - Кахраман с два пръста отстранява ръката на майка си...

Последна редакция: пт, 24 юли 2015, 14:42 от MAMA-AN

# 36
Дафа подслушва...да разбере на къде духа вятъра.....

Настанява се на дивана и чака....

Кахраман дори не я поглежда....

Много съм разстроена, Кахраман!!! - смях като в Господари на ефира....

Нима  #Crazy #Crazy #Crazy

Кахраман с отвращение гледа в очите на Дафа....

Дафа направо се подиграва зад гърба на Кахраман...много е разстроена - личи си....

# 37
  • Керодиспансера
Ани, наистина много силен момент  Naughty много силни и тежки думи каза Кахраман  Naughty но жалко,  че много бързо забрави какво направи майка му, прости и и той я върна в къщи и в живота на всички Thinking
Вярно, че майката е свещена и единствена, независимо на каква възраст си имаш нужда да се опреш на майчино рамо,  да споделиш, да поплачеш или просто да се отпуснеш,  но. .....Каймет е много далече от моето разбиране за майка  ooooh! Не може по такъв груб начин да се месиш в живота на децата си, без да осъзнаваш, че ги нараняваш,  не може да вземаш решения, засягащи и определящи целият им живот  Naughty и да се скриеш зад гръмките думи,  че е за тяхно добро  Peace

# 38
  • Плевен / София
Злати Мурат и Ясемин просто вървят в комплект в ЛиН......
Ани, това са много драматични моменти....лъсват истинските лица и на Къймет и на Дафне......

това обаче не се забравя и не можеш да започнеш отначало.....сигурна съм , че в определен момент Кахраман ще си спомни за причиненото от Дафне.....

"сломен" от инат, че не тя ще роди сина на Кахраман, а ако нещо се беше случило с Елиф при "аборта"....

# 39
Гости - дафа направи опита за "самоубийство" с едничката цел да си върне Кахраман и почти беше успяла, но се провали....
Къймет мисли за Дафа, а за Кахраман  newsm78 newsm78 newsm78 Дафа в случая е никоя, за да взема еднолично тя решение дали да живее детето на Кахраман или да умре....че хиляди пъти каза "ще направим аборт"....Тя може да решава, когато тя е бременна да "направим" аборт или не.....А пък Елиф ако знаеше, че детето е нейно, щеше да изхвърли достолепната ханъм Къймет с парцалите и хич нямаше да й уйдисва на тъпия акъл да ходи в болницата....

Среднощния разговор на Кахраман и Джелал....Кахраман за първи път изрече на глас, че Може да бъде щастлив само с Елиф....

Правилното и неправилното са си разменили местата....
Кахраман е мислил по въпроса, но сега вече вижда нещата в друга светлина....

newsm10 newsm10 newsm10

newsm10 newsm10 newsm10

smile3506 smile3506 smile3506 smile3506 smile3506

Точно...Дафа много бързо "оздравя" след като разбра, че вече няма бебе....

# 40
  • Плевен / София

добре....след като знае това "приятеля" Джелял как му даде сърце да уговаря Кахраман за втори брак с Дафне......
наистина опита да "убият" сина му промени много Кахраман....той най после си призна, че неговото щастие е Елиф....дано не го е забравил и се бори за него въпреки двете години раздяла.....гордостта е лош съветник.....
Ще се върнеш , Любов....

# 41

Йозджан и Хатидже....

Скрит текст:
- НОВОСТИ / Озджан переживает за фильм.

Озджан Дениз, который на данный момент снимает фильм "Всё из-за любви" с Шюкрю Озйылдызом и Ханде Догандемир в главных ролях, начал бояться, что фильм не сможет собрать высокие кассовые сборы. По этой причине Озджан решил сыграть в своём фильме незначительную роль. Мы сможет увидеть актёра в образе медиума. Также к фильму присоединилась знаменитая певица Сертап Эренер.

Скрит текст:
Съемки нового фильма Озджана Дениза "Все из-за любви" продолжаются. Вчера команда фильма была замечена в заведении в районе Этилер. На вопросы журналистов Mithatcan Özer признался, что быть актером ему очень понравилось. К фильму , где главные роли сыграют Ханде Догандемир и Шюкрю Озйилдыз, по слухам присоединится Sertab Erener. Сам Озджан на вопросы о том, правдивы ли эти слухи ответил:"Кого в фильме только нет. Это сюрприз !"

# 42
  • Плевен / София
Ани, досега филмите в които е играл Йозджан много ми харесват и се чудя, защо в последните филми които снима не играе.....още му е рано да се отказва от киното......

# 43
Гости - да рано му е, но може би е изморен. 9 месеца се снима в сериал. Занимава се и с други неща и може би да играе през лятото в игрален филм му идва в повече. Но доколкото знам миналогодишния игрален филм с главен актьор Шюкрюе не е бил много печеливш и сега Ози е решил да играе....Но не в главна роля, а във второстепенна...

Нещо разхладително

Скрит текст:

Денят, в който е написана съдбата еп.14 бг.субтитри * Biliyorsun - Знаеш ли?

http://vbox7.com/play:35f2c66f74

# 44
Привет момичета и спорен петъчен ден !  Hug

Хатидже Шиндил е сложила това на стената си :Не на  войната и жертвите от нея…Достатъчно  !

…и едно весело кафе от мен  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт