Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~132

• 35 548
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • Плевен / София

човек прави подаръци на любими хора.......Кахраман вече не се вълнува от желанията на Дафне.....тя уж е схватлива.....но това явно не го схвана... Joy Joy Joy

http://vbox7.com/play:4e6546655e&pos=vr

# 106
Гости - Дафа сега има други грижи...Как да убие детето на Кахраман и майката на това дете....И въпроса й е "думам ти дъще, сещйа се снахо"....

Дафа е при Елиф - да си изкара отровата....Да й олекне на отровната й душа....

Гледай ме в очите и когато разговаряш с мен ще мълчиш  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Не тя бяга след него, а той...И ко ше прайш сега...

А какво ли има в "големия" мозък на Дафа...

Ако си спомняте подобна сцена имаше в Сон Бахар..Когато Нурсел съпругата на Галип, беше пияна на едно новогодишно тържество и скъса вирижката с пръстена, който Гавлип подари на Сабиха и Сабиха по същия начин си го взе...Галип гледаше от страни женската свада, но не се намеси...

Убийцата Дафа още тук се закани на Елиф, че ще я убие....

# 107
  • Плевен / София

само, че това вече не е във възможностите на Дафне....колелото се завъртя...Кахраман вече е влюбен.....

но което си заслужава според критериите на Елиф, а не на Дафне и Къймет....
вчера ви се е дояло торта.....заповядайте....
Скрит текст:
Шоколадова торта
шоколад - 300 г
масло - 100 г краве
какао - 75 г
кафе - 20 г мляно
яйца - 4 броя, големи
захар - 200 г кафява, може и бяла
брашно - 1 с.л.
Натрошете шоколада и го разтопете заедно с маслото на слаб котлона. След като се стопи и хомогенизира, разбъркайте с какаото и кафето. Оставете сместа да се охлади настрана и през това време разбийте много добре яйцата със захарта и брашното.

Изсипете яйчената смес към шоколадовата и разбъркайте до еднородна консистенция. Сипете сместа във форма за печене с отлепящи се стени, която сте застлали с намазнена хартия за печене.

Изпечете фината шоколадова торта в загряна на 175-180 градуса фурна за около 15 минути. Вътрешността на тортата трябва да останел леко течна, а отвън да има приятна коричка.
 внимавайте да не се окапете...

Последна редакция: нд, 26 юли 2015, 14:56 от gostenka68

# 108
Гости - да край рождения ден на Елиф ни се дояде шоколадова торта...Де да беше реална  Thinking Thinking Thinking

Дафа с големия мозък ще се окаже много тъпа, ако наистина си вярва, че въпроса се решава само като се блещи на Елиф...Нали го направи в 19 епизод...Е, да не би да върна Кахраман...

Кахраман и Елиф на контролен преглед...

Елиф е щастлива, макар, че не знае, че детето е нейно...Тоест приема напълно чуждото дете....

Струва ми се, че Кахраман не гледа в монитора, а гледа реакцията на Елиф...

Докторката какви ги говори....Психологически фактор...Какво ли не преживя Елиф по време на цялата бременност... ooooh! ooooh! ooooh!

# 109
  • Плевен / София

smile3521 smile3521 smile3521
Кахраман вече знае, че Елиф е биологичната майка и следи реакцията и......но тя и преди се вълнуваше....за нея нищо не се е променило....тя все още не знае истината.....и това забавяне ще му изяде главата на Кахраман.... ooooh!

# 110

smile3521 smile3521 smile3521
Кахраман вече знае, че Елиф е биологичната майка и следи реакцията и......но тя и преди се вълнуваше....за нея нищо не се е променило....тя все още не знае истината.....и това забавяне ще му изяде главата на Кахраман.... ooooh!

Май така ще стане...Дори и в края на първи сезон, когато видя "щастливото семейство", у Елиф се породи отново съмнението...Че може би Кахраман е искал само детето.... ooooh! ooooh! ooooh!

След прегледа....

Елиф се надява бебето да прилича на Кахраман, а не на Дафа... Joy Joy Joy Joy Joy

Нашето гардже е най-хубаво  Joy Joy Joy Joy

Дафа нали каза, че Елиф е само с малък мозък, та може да е забравила  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Кахраман забрави за официалностите, и говори на Елиф като на много близък човек...Така я чувства.... Thinking

# 111
Отново последния пост не се вижда...Ще се побъркам вече  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 112
  • Плевен / София
Ани този момент ми е един от любимите ....сина си има вече име Топрак......и Кахраман научи още повече за Елиф.......

# 113
  • Керодиспансера
Здравейте  Hug Hug Hug

Деси  Hug сега видях, че си ме питала, ето линка
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=860251.735;topicrefid=20

Aни  Hug Гости  Hug
Връщам се да видя преговора  Peace

# 114
  • Русе
Ани и аз не виждам и то два поста ми излязоха...  ooooh! и остава сега да ни дебнат кой след кого пише, та то ние и себе си не виждаме  ooooh! Ама пък ме информират, че съм пуснала пост  hahaha все едно не съм разбрала, та трябва пак да вляза в темата и да си видя написаното  Joy Joy Joy

Е да де, ама колко време ще спазват това  ooooh!

# 115
  • Плевен / София
Цвети,Ели Hug
Скрит текст:
честно казано не виждам никакви подобрения....във форума Thinking

Е да де, ама колко време ще спазват това  ooooh!

с Дафне+Къймет+Султан това е мисия невъзможна.... Naughtyцяло чудо е че се роди живо и здраво дете.....заслугата е най вече на Елиф...съдба.....имат син и дано накрая той да ги събере.....нали всичко стана заради него....от него пламна любовта им....

# 116
Гости и на мен последните два епизода са ми от любимите...Може би, защото тук Кахраман видя много истини и разбра за чувствата си към Елиф...Непринуденото признание пред Джелал, че само с Елиф може да бъде щастлив - това е новото начало за Кахраман. А вече се държи с Елиф като със съпруга - разбира се, без да прекрачва границата....

Ели - дано почивката да е минала добре  Hug

Релакс за Елиф, Кахраман и малкия господин...

# 117
Цитат на Ели
Цитат
Деси  Hug сега видях, че си ме питала, ето линка
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=860251.735;;20

Ели,  Hug благодаря ти!
Скрит текст:
Тази тема не съм я посещавала защото не познавам актьорите. Попогледнах, но ми се стори доста по-различна от тази нашата. Има една тема специално за двете комедии но няма явно много почитатели там...Иначе сериалите не са натоварващи и могат да се гледат за разнообразие.

# 118
  • Плевен / София

така изглежда щастието....жалко е че винаги когато имаха повод за усмивки....после се случваше нещо неприятно......
Деси чета за тези комедии Crossing Armsгледат ги....но аз не съм ги започвала... newsm78

# 119
Цвети - мен не ме информира, че съм пуснала пост...Да свършват вече с реорганизацията...че трудна работа...

Гости - пропускаш Зия бей, който май изигра най-гадната роля....

Продължение....

Колко наблюдателен е Кахраман...Дори и усмивката на Елиф не може да го подведе...

Общи условия

Активация на акаунт