Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~132

• 35 565
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • Плевен / София
Ани ще видим на есен с нова песен какво са ни приготвили... Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 151
Гости - ще видим на къде ще задуха вятъра...Ако снимките започнат на 07.08., дали ще ни пускат по нещичко да се ориентираме... Thinking Thinking

Денят, в който е написана съдбата ми еп.16-1/4 бг субтитри

http://vbox7.com/play:b7a076e1ad

Султан тръшна вратата и замина. Изобщо не изслуша Елиф...Наранена е честта й...А какво трябваше да направи Елиф - да остави сестра си да умре и Султан да изгние в затвора...Много е лесно да кажеш  "Заради теб отидох в затвора да бях изгнила там, но не да загубя честта си".....За каква чест говори Султан...Нима е малоумна и не знае, че свободата й струва пари...Че Назлъ е станала на 16 години и Султан дори не знае, че детето има сърдечен проблем и живота й е висял на косъм...Ами операцията - и тя струва пари...Чест...тя като я е имала до сега, какво е направила за децата си....
Разбра, че Елиф е бременна и я блъска като тъпан...остави я обляна в сълзи и замина....

Така ми се искаше тук Кахраман да беше казал - Имаш мен, имаш нашета дете, моето и твоето...Не си сама....Ама не каза  ooooh! ooooh!

# 152
Не са му паднали задръжките още, Ани...

# 153
  • Плевен / София

Така ми се искаше тук Кахраман да беше казал - Имаш мен, имаш нашета дете, моето и твоето...Не си сама....Ама не каза  ooooh! ooooh!

Деси Hug
Ани, не мисля, че в този момент Елиф беше готова да чуе истината....

# 154
  • Керодиспансера
Здравейте момичета  Hug Hug Hug

Ето така действа слабия човек  Naughty като не стана с убийство, сега ще опита с клевета, ще настрои майка и срещу нея  Naughty ooooh! после ще наклевети Кахраман пред Елиф  ooooh!   мотото е "Разделяй и владей "  ooooh! #Cussing out

# 155
Здравейте обедно! Hug Hug Hug

Върнах се от плаж,докато жегата е поносима!А водата е супер,не ти се излиза от морето! Joy

А тук в темата пишете и се забавлявате с музика! Laughing

Ани HugТио HugЦвети HugГости HugДеси Hug

Приятен ден и се пазете от жегите!  Nature Sunny

ПП Ели Hug

Поста ми пак не се появяваше в темата!  Peace

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 12:48 от Zlatina3

# 156
  • Плевен / София
Здравейте момичета  Hug Hug Hug

Ето така действа слабия човек  Naughty като не стана с убийство, сега ще опита с клевета, ще настрои майка и срещу нея  Naughty ooooh! после ще наклевети Кахраман пред Елиф  ooooh!   мотото е "Разделяй и владей "  ooooh! #Cussing out
Ели Hugтолкова са и възможностите....ако не беше дъщеря на богати родители Дафне щеше да бъде никой, защото в нея няма нищо стойностно......погледни колко мъже се влюбиха в Елиф......Максут, Кахраман, Керем......всеки от тях... нищо, че са толкова различни е видял нещо в Елиф, за да се влюби ....и то така, че е готов да се откаже от всичко друго в живота си......
Скрит текст:

# 157
  • Плевен / София
Злати Hug забавляваме се както можем....като морето е далече ooooh!

# 158
Деси  HugЕли  Hug Гости  Hug Злати  Hug

Злати лесно е от морето да кажеш "пазете се от жегите" ама ние дето сме на сушата, сме като риба на сухо....

Не знам дали Елиф не е готова да чуе тази новина, или Кахраман не е готов да я каже...Не е готов да се раздели с Дафа....

Ели - ти си права....Дафа действа по всички фронтове - все някъде ще има успех...Заряза работата и само ходи напред назад да въдворява ред...В предишния епизод каза, че Максут е тъпанар....Ама тя изобщо не се различава от него, значи и тя е тъпанарка....

Как мъж да се влюби в нея...толкова злоба излъчва, а като си отвори устата сипе отрова..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 159
  • Плевен / София

Не знам дали Елиф не е готова да чуе тази новина, или Кахраман не е готов да я каже...Не е готов да се раздели с Дафа....

не си права Ани, ....по скоро го е страх от реакцията на Елиф като научи истината......и беше прав...... Naughty

искате ли кафе....
Скрит текст:
и нещо сладичко....
Скрит текст:

# 160

Да Султан намери дневника, защото търсеше улики, след като Дафа й каза, че Елиф тича след Кахраман...Ако Дафа не беше наприказвала всички глупости едва ли Сулатн щеше да търси....

Кахраман си спомня разговора със змията...

Кое сърце ще разбиеш Султан! Това, което вече е оперирано и заради тази операция Елиф продаде утробата си...Безсрамница....Че даже има очи да се блещи  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Гости сигурно не съм права...но такива усещания ми създава поведението на Кахраман.
Прекалено много мисли. прекалено прощава на Дафа - тя затова си прави каквото иска....
Елиф не беше готова, когато и Дафа й каза, че е майка на детето....Но го научи по най-лошия начин...
Според мен истината, колкото и жестока да е, трябва да се каже. А тази истина щеше да успокои малко Елиф.
Това е мое мнение и аз го споделям. Надявам се никой да не си мисли, че го налагам....Нали си говорим само...Нека да не се сърдим. Все пак годините ми са повече от вашите  и е нормално да мисля различно....
ПП
Скрит текст:
Мерси за кафенцето и за сладкото  Hug добре, че напомняш, защото в последно време го пия в неподходящо време - малко късничко ми идва....

# 161
  • Плевен / София
Ани,разбира се, че си говорим....сърдити няма, а е нормално да има различни мнения......аз също само споделям.....да....Елиф не беше готова да научи истината и Дафне и каза, защото искаше да и причини болка....Кахраман не мисля, че вече ще прощава така лесно на Дафне....но за разлика от нея той е човек, който щади чувствата на хората около себе си....дори, когато те не го заслужават.....
и нещо последно за днес....
Скрит текст:

надявам се, че Кахраман ще бъде рицаря в доспехи за Елиф.....

# 162

не си права Ани, ....по скоро го е страх от реакцията на Елиф като научи истината......и беше прав...... Naughty

искате ли кафе....
Скрит текст:
и нещо сладичко....
Скрит текст:

Гости, съгласна съм с теб

# 163
Продължение...

Разговор между две вещици - майка и дъщеря....И двете са ми еднакво противни...

и след това...

Ако Кахраман беше чул този разговор, нещата биха били по-лесни...Сори, че не го чу....

Гости  Hug Деси - приемам мнението ви  Peace Както казах сигурно сте прави..

Но според мен мъж на 40 години, мъж на който разчита цялото семейство в бизнеса, би трябвало да има и да отстоява собственото си мнение и да не допуска никой да се меси в личния му живот...Кахраман позволява на баща му да се меси много на вътре в живота му. Чака неговото одобрение за всичко което прави или не....Това подчинение на ми харесва.
В това отношение Елиф е по-смела. Тя сама взе много трудно решение притисната от обстоятелствата...може майка й да мисли, че е неправилно, но тя го взе и сега търпи последствията и страда....Знаеше какво ще последва, когато майка й научи, че е бременна. но не се отказа да направи каквото е възможно, за да излезе майка й от затвора и да научи истината....Не неправи аборт, за да скрие от майка си бременността.....това са решения, които Елиф ги взе за един миг - нямаше време да се колебае, да мисли, или да отлага...Нямаше и с кого да се посъветва...Сложи си главата в торбата и действаше.....
Докато Кахраман не е такъв....На него му трябва време...Трябва му някой, с когото да се посъветва  и тогава той да прецени, кое е правилното....

# 164
Кахраман се прибра, за да говори с Дафа...Кахраман искаше да пробуди у Дафа човещината, но тя се  държа  арогантно и говореше с подигравки....

Мълчанието на Кахраман изкара Невал от спалнята им....Нова изненада за Кахраман...

Разбирам погледите на Кахраман, но тези, към които са насочени тези погледи не ги разбират...Кахраман вече трябва да говори....

Общи условия

Активация на акаунт