Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~132

• 35 507
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Гости - за възпитанието на Кахраман съм съгласна. Баща му винаги му е говорил как е правилно да постъпи...а не защото е бил такъв Зия бей....
Както попа казвал по време на пости - Не ме гледайте какво правя, а ме слушайте какво ви говоря...
Кахраман не е знаел никога какви ги е вършил Зия бей - в течение е бил Якуп...А Зия бей е искал да изгради един чист образ от Кахраман - направил е от Кахраман това, което Зия бей не е...
Малко го смотах, но вие сте умни момичета и ще ме разберете...
Точно с това Зия най-много е навредил на Кахраман. От това се възползва и Къймет и си играеше игричките с дафа, съвсем спокойно...може би си спомняте, когато Къймет каза на Дафа - Той ви е син и никога няма да ме хвърли в огъня....

Относно Дафа....Не съм сигурна, че ако Елиф не беше отишла в съда, Кахраман щеше да се разведе с Дафа...Можеше да не живее с нея, но нямаше и да се разведе....

По последним данным:
- Съемки 2-го сезона начнутся 15 августа.
- Первая (35-ая) серия 2-ого сезона выйдет 15 сентября.

Дали ще успея да направя новата обновена тема, или да я оставя за премиерата  Thinking

Последна редакция: вт, 11 авг 2015, 21:39 от MAMA-AN

# 646
  • Плевен / София
Ани, аз си мисля, обаче , че щеше да се разведе.....всичко за него с Дафне е приключило....яд ме е че не е така безпордонен и не отсвири Дафне веднъж завинаги и ме е яд, че в болката си по Елиф изостави Топрак в ръцете и....това трудно ще му го простя.....тай смята, че не може да се радва на Топрак, защото Елиф я няма, а аз мисля, че той трябваше да стане и майка и баща за него именно поради тази причина.....защото  Елиф не е до тях.....тук той сбърка и ще си сърба попарата...

Последна редакция: вт, 11 авг 2015, 21:52 от gostenka68

# 647
Ани, аз си мисля, обаче , че щеше да се разведе.....всичко за него с Дафне е приключило....яд ме е че не е така безпордонен и не отсвири Дафне веднъж завинаги и ме е яд, че в болката си по Елиф изостави Топрак в ръцете и....това трудно ще му го простя.....тай смята, че не може да се радва на Топрак, защото Елиф я няма, а аз мисля, че той трябваше да стане и майка и баща за него именно поради тази причина.....защото  Елиф не е до тях.....тук той сбърка и ще си сърба попарата...
https://www.youtube.com/watch?v=UDHxuzAqA20&index=32&lis … q78hbD4bs45BhIYyl

++  newsm10 newsm10
Напълно съм съгласна. дано сега гнева да не го завладее и да допусне още грешки. Дано да бъде все така разумен.

Относно Елиф, както беше писала Мими - тя не се поучава от грешките. Два пъти допусна аналогични грешки - много леко повярва на Дафа и на Максут. Лесно я манипулираха и двамата.
Тя се святка на Кахраман, а на онези манипулатори - лесно се предаде...

че дори се появи пред Кахраман като хвана онзи играч под ръка..... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 648
  • Плевен / София
Ани, трудно се разпознават двуличниците....за съжаление и в реала е така...

# 649

Ами да питат...ние всичко знаем  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Шегувам се, но е така. Както се казва в една поговорка,- Господи пази ме от приятелите /от близките/, от враговете сам ще се пазя....

Айча Варлъер в мюзикъл....

Аууууу Цвети - успяла си да влезеш  newsm44 newsm44 newsm44
Скрит текст:
Много се радвам  Hug Hug Hug Днес се ошашавих без нет, а ако трябваше да стоиш до събота без комп  #Cussing out #Cussing out

# 650
newsm10 newsm10 newsm10

Добрината и доверието станаха пороци...

# 651
# 652
newsm10 newsm10 newsm10

Добрината и доверието станаха пороци...

++ newsm10 newsm10 newsm10
В този сериал сценаристите направиха подмяна
Добродетелите станаха пороци, а пороците добродетели...
След като Дафа е невинна, след всичко сторено, за какво говорим...

Кралице  Hug Hug Hug Hug добра да бъде   Peace

# 653
Привет, момичета...трудна работа е с това влизане...един път те допуска и докато се разпишеш..пак си в очакване...чудото "публикуване" да те "огрее"... ooooh! ooooh! ooooh!

# 654
Честито на тези с нови премени..радвам се, че съм била полезна...след толкова време..на някого тук! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Heart Eyes

# 655
# 656
# 657
# 658
# 659
Честито на тези с нови премени..радвам се, че съм била полезна...след толкова време..на някого тук! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Heart Eyes

Ади, ади....не говори така. винаги си ни била полезна. Това, че пропускаме да го казваме, не значи, че сме забравили, че за да я има тази тема - ти си човека, който пусна първата тема и не само нея...Всичко е документирано... Grinning Grinning Grinning Grinning
Благодаря ти, за всичко което си направила, правиш и ще направиш  Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт