Over the Rainbow Тема №3

• 47 231
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Не е ясно...

Пп
Уауауау Сони брутално влязоха с бутонките за MTV скандала пускайки потресаваща ПР статия за Калвин за сметка на Тай
http://hollywoodlife.com/2015/07/23/calvin-harris-taylor-swift-f … j-twitter-helped/
Сингълът му е пълен провал дотук.
Представям си колко се бесни в екипа на Тай, пародията май няма да изкара до пролетта.

Последна редакция: пт, 24 юли 2015, 11:38 от Бумър

# 16
Самата аз съм бясна. Представят я като някаква неразумна женка, която добре, че има стабилно гадже, да я вкарва в правия път. Нито тя е безмозъчна, нито екипът й.
В хронологията на скандала няма и доказателства, че Лимончо има пръст в разрешаването на конфликта.

# 17
Самия Лимон е скапан расист доказан при това с глупостите които е ръсил из СМ...
Просто цялата статия е изсмукана от пръстите.
Ако някой въобще е повлиял на Блонди това е Карли, вчера е снимана как влиза в джип същия модел като джиповете на Тай:

Последна редакция: пт, 24 юли 2015, 18:51 от Бумър

# 18
  • Вестерос
И на мен ми е неприятна физиономията на Тейлър, прилича ми на хитра и злобна котка. Карли ми е много симпатична, макар и да не я смятам за особено красива.
Някой беше питал за Ед Шийран-хетеросексуален е. Имаха една драма с Найл за Ели Гулдинг, която беше описал доста подробно в песента  Don't.

Ау песента много ми харесва, не знаех за драмата Simple Smile На тай харесвам само краката  Heart Eyes

# 19
Във фундаменталното си интервю за Кепитъл ФМ от края на миналата година,

Лимонът не само казва за Тай, че е пълната противоположност на вкусовете му, но изръсва следното за Ники Минаж "Аз съм леко уплашен от това"  Mr. Green

Ники за Тай вчера

Последна редакция: пт, 24 юли 2015, 19:23 от Бумър

# 20
Привет и от мен Simple Smile

Записвам се с доста стара снимчица, но и двете си ги обичам много..  Heart Eyes

Прекрасни  Heart Eyes

# 21
Самата аз съм бясна. Представят я като някаква неразумна женка, която добре, че има стабилно гадже, да я вкарва в правия път. Нито тя е безмозъчна, нито екипът й.
В хронологията на скандала няма и доказателства, че Лимончо има пръст в разрешаването на конфликта.

Повече снимки на Тай с Лимона не виждам да се случат,
ще има някаква размяна на съобщения из СМ и най-късно след месец ще скъсат.
Вероятно още преди MTV VMA, където тя ще отиде с момичетата!!!

Марта е марионетка на Тай, поства неща които и се казват

# 22
Марта ми е най-неприятна от миньоните на Тейлър.
А откъде дойде прякора за Лимона? Отива му на киселата физиономия иначе.  Laughing
Четох малко в blindgossip и повечето хора предполагат, че блайнда за тенис играча е за Серина Уилямс. И тя ли е гей или просто я заклеймяват за такава, защото е с по-мъжка физика?  Rolling Eyes

# 23
Тук си го измислихме, всеки път когато е с Тай изглежда все едно е изял поне кило лимони.

Мислят, че е за Серена, защото са расисти, американци и заради физиката и, повечето от тия които пишат под блайндовете преписват един от друг, малко от тях са наясно с повечето слухове.  Peace
Ако ти се чете, под последните две статии в Тенискафето за Григор е същото, повечето пишат глупости, но има някои които са наясно  Flutter

# 24
  • София
Бум, честно казано не съм го прочел това за Мария, а и понякога не мога да ти смогна на темпото, явно съм го пропуснал покрай всичките постове за Тай, Карли и т.н. уф  Embarassed

Не съм предполагал, че Мария може да е гей. По-скоро съм се съмнявал за Григор и аз не знам защо... :о
А иначе от тия ПР кампании (без значение на чий гръб) ми се гади, аз съм за откритите връзки, но с това фалшиво общество около нас това явно е невъзможно или поне за повечето хора е невъзможно (с толкова много неща се съобразяват, с толкова много сметки и въпреки милионите им се чудя дали са истински щастливи)
Аз, Мартина страшно много я уважавам и обичам. Тя поне не се крие и не и пука (а и няма за какво). Велика личност.
п.п. да добавя и Амели и Кончита.

# 25
Добави в групата и Сабатини  Whistling
Надявам се си прочел за Анка и Швайни?

Вземам си бележка да се огранича малко за Кайлър, но целия този ПР цирк и манипулации e...  
тоооолкова вълнуващ почти като ГШ  Joy

Последна редакция: пт, 24 юли 2015, 21:27 от Бумър

# 26
Марта ми е най-неприятна от миньоните на Тейлър.
Laughing Колко точно!  Laughing

Повече снимки на Тай с Лимона не виждам да се случат,
ще има някаква размяна на съобщения из СМ и най-късно след месец ще скъсат.
Вероятно още преди MTV VMA, където тя ще отиде с момичетата!!!

Най-добре.

Добави в групата и Сабатини  Whistling

Вземам си бележка да се огранича малко за Кайлър
Недей.  Twisted Evil

# 27
Хахаха
добре
Какво не могат да поделят Тай и Ками? Брадите сии  Joy Joy Joy

Скрит текст:

Още от любимата ми фотосесия с параван

Абе тия хора са неудържими всеки ден ще ни сервират по нещо
Айде и Джейк реши да се обади (или по-скоро ПРката на Тай се е обадила на ПРа на Джейк, човекът има нов филм все пак)

http://www.huffingtonpost.com/entry/jake-gyllenhaal-taylor-swift … ae4b0a9b94853e958

Последна редакция: пт, 24 юли 2015, 22:46 от Бумър

# 28
  • София
Добави в групата и Сабатини  Whistling

Вземам си бележка да се огранича малко за Кайлър, но целия този ПР цирк и манипулации e...  
тоооолкова вълнуващ почти като ГШ  Joy

леле и Сабатини ли, уфф  Shocked  Laughing
за Анка и Швайни четох, ама там Швайни е отвъд дъгата, поне така ти разбрах  Grinning

ааа няма проблеми, пускай си ама от време на време обръщай малко внимание и на спорта и в частност 'тенис връзките'  bowuu

# 29
Абе тия хора са неудържими всеки ден ще ни сервират по нещо.
Говори ми... Абсолютно същото е във фандома на 1D. Tired
На моменти направо изперквам от врътките, които измислят и правят.

Общи условия

Активация на акаунт