Over the Rainbow Тема №3

• 47 196
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
И след като разполагаме с категорично ССФ доказателство, че Джери е изцяло на другия бряг да му се насладим подобаващо

Съдейки по сводките в ДейлиФейл, Джери даже е тествал водата на стъкления килер
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2213703/Gerard-Butl … -male-friend.html

# 346
# 347
И особено внимание на Карли в цвета на моя шрифт  smile3544 smile3544 smile3544
http://www.zinkinternational.com/#!COVER-STORY-%B7-BEYOND-COLORS-BY-BRUNO-AVEILLAN/c24b6/55cd05530cf2b2c6a98156d0

Не мога да пропусна това!  Grinning

От последното туитърно сражение на рицар Лимон не разбрах почти нищо, освен че отново е тичал като пърле пред майка с цел да се хареса на Тайчето. Почти се превърна в лимонова резанка в очите ми.  Heart Eyes

Carol го чакам и аз, както съм чакала всичко с Кейт от 98-ма насам.
Бумър, сетила съм се да те питам дали си гледала Iris? Хубав филм за моя любима писателка.
http://www.imdb.com/title/tt0280778/

Ще ми бъде интересно как мама Крис ще извлече дивиденти от Кендъл.  bowuu

До скоро!   bouquet

# 348
Мама Крис може да извлече дивиденти от всичко, честно казано. Единствено Роб й се опъва  Joy

# 349
Най-новата партенка е, че Кендъл и Кайли искали да се махат от шоуто (дори не знаех, че още върви).
Дали не са решили да искат увеличение?  Money

Вчера преброих в ДейлиФейл само за един ден имаше 10 (десет) статии тагнати с Кендъл, онзи ден още поне 6-7, а ако добавим останалите от семейството и се потресох.  ooooh!

Жълтурите сами помагат с пълна сила в копаенето на гроба си  Crazy

пп Олтар като за мен  Twisted Evil
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 12:58 от Бумър

# 350
Кей Стю го е ударила на продуктово позициониране вчера на премиерата на American Ultra  Whistling
След което набързо се е преоблякла от Zuhair Murad в обичаен екип  Mr. Green

Скрит текст:

Carol го чакам и аз, както съм чакала всичко с Кейт от 98-ма насам.
Бумър, сетила съм се да те питам дали си гледала Iris? Хубав филм за моя любима писателка.
http://www.imdb.com/title/tt0280778/

Много любим, като почти всичко с Дамата Джуди или с тази Кейт  Mr. Green

# 351
Сериозно проблемче в дворчето на Тай и сър Лимон

http://www.thedailybeast.com/articles/2015/08/19/taylor-swift-s- … -a-douchebag.html

Дейли Бийст е напълно адекватен новинарски сайт основан от бивш редактор на Ню Йоркър, с 900 хил. последователи в Туитър, и място в прес-залата на Белия дом  Crazy

А междувременно платената преса продължава с дитирамбите
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3202918/Calvin-Harr … n-Malik-spat.html
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3201422/Calvin-Harr … witter-fight.html

Разликата е фрапираща Peace

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 20:47 от Бумър

# 352
  • Вестерос
Бум, какво е ССФ  Embarassed

# 353
Не съм Бум, но - съкратено от средностатистическа форумка. Wink

# 354
  • Вестерос
  bouquet

# 355
  • UK
Според мен Калвин не е лош човек, просто е страшно глупав и изобщо не се замисля, преди да си отвори устата. На мен би ми било приятно приятел да ме защити по подобен начин, и в случая с онова леке Зейн съм напълно съгласна с Калвин - Тейлър и Майли могат да си позволят да си дават музиката безплатно, но много други не могат, и не е честно да се изисква това от тях. Също така онзи да ми обяснява разни неща за възрасти и поколения, ясно, че някой се е намесил и затова Калвин не му отговори подобаващо, но и онова хлапе е тъпо като галош, и само факта, че от 12 годишен има продуценти и екип от ПРи които да го спират да говори глупости му пречи да има подобен списък с прегрешения. От шест месеца е "самостоятелен" и е видно как му се отразява. Знам, че всички сме били на 16 и сме си мислели, че разбираме от всичко и че друго мнение не може да има освен нашето, но той доста отдавна вече не е на 16 и би трябвало да е научил някой друг трик. Освен ако досега не са му предоставяли всичко в смлян вид, удобен за четене пред камера. Всъщност вероятно е било така.

# 356
МГМ, вече има слухове, че скандалчето е напълно дирижирано, Калвин и Зейн работели с една и съща ПР компания.
Което означава че или наистина и той е идиот, или е напълно не му пука как поведението му ще рефлектира върху Тай, а важен е само той.

Накратко, тя няма нужда от такъв параван, който и носи основно негативи, но е с вързани ръце, заради Ларитата.
Докато тия двамата не се аутнат, тя няма полезен ход, единственото, което може да направи е да зареже Калвин и временно да запълни дупката с друг който дори не е нужно да е някакво селебрити. ПР-ите могат да го извъртят даже че тя е зарязала Лимончо, което ще и донесе доста плюсчета.

А в Туитър преди 2-3 дни се появи интересна Лимонска снимка с фенка на която той не изглежда извънредно щастлив, а просто усмихнат, а коментарът на фенката след това е още по-интригуващ доста разбуни фенските духове в Туитър и Тъмблр

Скрит текст:

# 357
И това не е гаранция. Лиъм вчера е направил едно кофти изказване по време на концерта и днес е влошил положението в Туитър, сега фандома го псува на хомофоб /изказването му е по-скоро хетеронормативно, но както и да е/. Сега пак се е развихрил, май някой трябва да му конфискува телефона. Laughing
Леле, Бум...  Laughing Laughing Laughing Тая го е закопала. Да не би да подготвят почвата Тай да го нарита /като "изневярата" на Зейн/.

# 358
  • UK
Общо взето възприемам всичко като режисирано, трудно е да се определи кое не е - повечето от тези Туитър караници и тн са за поддържане на фен интерес. Тоест, ако феновете се поуспокоят малко и не си говорят кой знае колко за мен, си измислям (измислят ми) случка в Туитър, заади която въпросните фенове да се събудят и една седмица да се говори за мен - и това работи еднакво добре за двете страни. Тейлър сега е в кофти позиция, но не мисля, че е заради Лари, по скоро Калвин е схванал (някой е схванал вместо него) накъде духа вятъра, и сега Тейлър трябва да е с него още известно време, ако не иска да е онази гаднярка, която скъса с момчето въпреки че той така я защити. Само че това не го е измислил той - те със сигурност си имат хора, които се грижат изцяло за техните си интереси и не само за тези на компанията. По скоро за предишните му изяви говорех в миналия пост, за коментарите за космите на тази, килограмите на онази и какво там още беше - напълно нормални коментари са, каквито правят повечето глуповати Интернет субекти, които си нямат екип, който да ги контролира - какъвто Зейн си има от първото му появяване на екран.

Аз също не смятам, че Лари ще се аутнат като гей, по скоро би. В такъв случай Тейлър няма никакво задължение да обяснява какво е правила с Хари.

# 359
Леле, Бум...  Laughing Laughing Laughing Тая го е закопала. Да не би да подготвят почвата Тай да го нарита /като "изневярата" на Зейн/.

Като се има предвид, че в повечето случаи карат по стандартни сценарии, за което Бен Афлек е поредния чуден пример, на това се надявам.

МГМ, това че я е защитил ще е без значение, ако и е изневерил. Вече станаха няколко статии в стабилни медии, в които Тайчето хич не изглежда добре, трябва и скоро голяма новина с която да обърне отношението към нея, да не забравяме че е амбициозна и честолюбива.

Съгласна съм, че често акаунтите са контролирани от ПР-екипи, но не изцяло, ето Тай си е признавала че понякога лайкове не се правят от нея, но често си цъка сам-самичка, както в-нощта на Kissgate, когато се е разпрала да лайква Кайлър-постове.

Би-аутването на Ларитата и според мен е почти сигурно, въпросът е да не се аутват като двойка!
Договорът с Модест изтича през Октомври, новият им албум ще е някъде Ноември. Сигурна съм че ще използват аутването за реклама. Повествованието си е готово написано, нещо като Момчетата на 21 век.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт