Over the Rainbow Тема №3

• 47 191
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Какво ще спечелят и какво ще изгубят, ако се аутнат като двойка? Аз го виждам като без значение, но може би не успявам да преценя всеки детайл.

П.П. Зейн не е глупав, просто вече не му е необходимо да се съобразява с никого. И затова пише такива туитове. Но да пуска вече музика!

# 361
  • UK
Тейлър се предполага, че ще изгуби ако се аутнат като двойка от много години, през част от които се предполага, че Хари и тя са били двойка. Но винаги могат да го извъртят, те не бяха заедно дълго време, Лари са скъсали (като приятели) и Хари е бил с нея за малко, но така е разбрал, че не може без Луи и че това е единствената му истинска любов и други небивалици. Как Тейлър е била супер съпортив, когато Хари й е обяснил ситуацията, и тя ги е подтикнала да се съберат отново, примерно. Винаги може да се измисли някоя добре звучаща история. Долу горе на две седмици измислт по някой нов епизод на сериала, я Туитър войничка, я някоя двусмислена снимка, я нещо друго. Цикличността е очевидна.

# 362
Направо се чудя от IMG къде блеят, а не ни направят неустоими оферти  Hug

# 363
Хм, от това, което посяват в момента /Лари статии, повече взаимодействия на сцената и т.н./ пък моето становище е, че точно като двойка ще се аутнат. Относно сексуалността не знам, но залагам, че Хари ще се аутне като гей. Вече не искам и да предвиждам кога, че ми омръзна от излъгани надежди, но и на мен края на годината ми се вижда, както се движат нещата.
Тайчето да приготвя по-добре историята за своето силно closeted /извинявам се, но не се сещам как да го напиша на български/ приятелче, на което тя от добра душа е помогнала, освен това те са били просто приятели и папараците и таблоидите са п реувеличили. Ще си изкара ореол на майка Тереза таман и да с надяваме, че мозъците на фенчетата й са достатъчно промити, за да не задават излишни въпроси и да правят паралели.
Може и да й се размине - я вижте Каролайн Флак, с която беше също голяма /и много по-грозна/ история как се измъкна.

# 364
  • UK
Винаги съм мислела, че ще съм страхотен продуцент или ПР. Само че в университета лекциите по ПР се водеха от Ива Екимова, и... Не. Мислиш ли, че ще се аутнат преди албума? Според мен ТПТБ не биха поели такъв риск. Те могат само да спечелят в дългосрочен план от аутване, но в краткосрочен мисля, че ще има определен отлив. Те имат ли договор за турне след новия албум? Аз бих ги пуснала в олекотен режим на криене, пуснала албума, после турне и някъде преди  началото бих ги аутнала - така ще има нещо друго голямо заради което да се говори за тях. Това придружено с много, МНОГО положителни публикации където се сетиш, много ненатрапчиви демонстрации на това как Лари е единствената и голямата любов, фемили френдли неща като буквално фемили събирания, много подкрепа от хора като Тейлър и всички около нея, Джонасите, и така ще има хем утвърдени аутнати имена след дълго криене, което променя правилата на играта по категоричен и безкомпромисен начин, хем самата промяна е направена леко и без сътресения, и не е единственото, за което да говорят хората. Феновете им са достатъчно големи и повечето от тях са поразвили някоя и друга мозъчна клетка, и предполагам, че след първоначалния шок, нещата ще се нормализират доста бързо. Шокът, естествено, ще е само за тези, които не знаят що е то Интернет и какво яде.

# 365
Не става, Тай все още използва Хари за оправдание за толкова много песни.
Според мен аутването като би е без алтернатива  заради Тай. Правдоподобността и ще се изпари точно за 5 сек. да не говорим и за останалите му паравани, айде Кара е OUT, но имаме и Кендъл.
Да не говорим за абсурдните слухове отпреди месец-два за Сара Сампайо.
Аутне ли се като гей, неизбежно ще започнат въпроси за паравани, а никой не иска да отваря кутията на Пандора  Naughty

Нека видим докъде ще стигнат с бебето  Thinking

# 366
  • UK
А, забравих да спомена и промяна в цялостния имидж - бебешките къдрици например трябва да останат в историята. Мисля, че с края на сегашния им договор е редно да преминат в друга категория, и ако ще искат да продължават да са успешна група с еднополова двойка в състава си, ще трябва да си променят малко таргет групата - няма да стане с 12 годишни,влюбени в тях деца, а и те са доста възрастни за това вече - 25 на 12 годишните им се струва като 70.

Определено трябва да е като би. Просто трябва да скалъпят достоверна история за това какво прави Тейлър в средата на връзката му с Луи.

# 367
Цялостно ребрандиране на продукта и предефиниране на потребителската таргет-група...
По учебник  Flutter

# 368
Мислиш ли, че ще се аутнат преди албума?
Не, въпреки че имах някои съмнения за една от паузите , но тогава долу-горе избухна бейби гейт.
Те имат ли договор за турне след новия албум? Аз бих ги пуснала в олекотен режим на криене, пуснала албума, после турне и някъде преди  началото бих ги аутнала - така ще има нещо друго голямо заради което да се говори за тях.
Там някъде. Поне се надявам, защото не съм сигурна как ще преживеем още една година каскади.
За турнето не съм 100 % сигурна имат ли договор, но няколко пъти казаха и се каза, че ще има турне 2016.

Бум, точно параваните му се разчистиха тая година - Натали Имбрулия каза, че са просто приятели, предната моделка - Надин, и тя, Каролайн, снимката на Луи с Тайлър (аз тогава писах, че ще ни се сервира "Ние сме добри приятели и исках да помогна"). Това със Сара беше просто димка - колкото да видят как ще реагира фандома, а за Кендъл излязоха няколко статии как я води в гей барове (където по думите на персонала Хари е чест посетител  Wink - буквален цитат от статиите).
МГМ, в момента върви като цяло ребрандиране на групата - вече се целят в по-зрялата група, да не забравяме кой им е спонсор на американския лег на турнето.
Това придружено с много, МНОГО положителни публикации където се сетиш, много ненатрапчиви демонстрации на това как Лари е единствената и голямата любов, фемили френдли неща като буквално фемили събирания, много подкрепа от хора като Тейлър и всички около нея, Джонасите, и така ще има хем утвърдени аутнати имена след дълго криене, което променя правилата на играта по категоричен и безкомпромисен начин, хем самата промяна е направена леко и без сътресения, и не е единственото, за което да говорят хората.
Нещо такова върви в момента, примерно част от статията в Ролинг стоунс е посветена на Лари. Също така има доста Лари в хормоналните тийнейджърки, което ми подсказва, че нещата работят.

# 369
  • UK
Не на 100%, все пак не искат да гонят старите си фенове - само тези под определена възраст. Досега някак им се разминаваше, още не са ги обявили за старци, но сега е време за малко по сериозна музика, достатъчно сериозна да разчитат на нея за едно известно време. Затова си мисля, че трябва новия албум да е малко по зрял като звучене, защото след като се аутнат много хора на тяхната възраст и по големи от тях ще поискат да ги чуят, и трябва да имат добър продукт, който да им представят - веднъж загубиш ли желаната аудитория, не знам как ще накараш някой да ти даде втори шанс. Все пак те не са нова група, и им е необходимо да излязат от имиджа на тийн идоли, ако искат някой като мен да погледне сериозно на тях. Също и съвсем различен тип мърчандайзинг - никакви тайни дневничета с катинарче и моливи с пухчета на върха.

# 370
  • UK
Проблемът с хормоналните тийнейджърки е, че днес са фенове на Лари/1Д, утре на следващото ново. Тук според мен играе голяма роля факта, че те самите вече не са тийнейджъри, и след пет години на тийн идолстване, е време да се ориентират към не-тийн аудитория. Иначе става малко жалко - за едно момиче на 13, те са възрастни мъже.

# 371
Дааа, това бяха коментарите относно нещата, които пускат 2015-та - че най-сетне са разбрали, че фенките вече не са на 12.
Има и още, те се стремят да направят family show  - Хари, който се закача с възрастни двойки /възрастни по стандарта на тийновете  Laughing/, пита някой от публиката довел ли е баща си и т.н.
И за музиката съм съгласна, дано се справят.

# 372
  • UK
Ами аз съм малко по възрастна от тях, тоест точно таргета, към който трябв ада се стремят, и няма как да погледна сериозно на някой с бебешките къдрици на Хари. Не като мъж, а като професионалист. Това трябва спешно да го свършат - промяната в стила.

# 373
Човека не се прави на бебе, а на жена - носи дълга коса, дрехи от женската колекция на Ив Сен Лоран, даже преди няколко месеца имаше тренд къде е изчезнал малкия му приятел Wink:
Скрит текст:

# 374
  • UK
Не, не, едно е коса като на жена, съвсем друго коса като на тригодишно, което никога не е било подстригвано. Носи се като тийнейджър, а не е. Аз лично бих му разкарала и татуировките, или поне някои, щото са като на изтърван пубер, който е събирал пари цяла година за да си подари такава за 18тия рожден ден. Симпатично момче е, за е жив и здрав, но като продукт в момента е в плачевно състояние, и никой продуцент няма да гледа на него като на симпатично момче, а точно като на продукт.

Общи условия

Активация на акаунт