Over the Rainbow Тема №3

• 47 147
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Вестерос
И аз на моменти така си мисля, а и сякаш повече се приказва за тях по този начин. Затова си мисля, че Майли играе театър.

# 496
За Деми и Селена се знаеше още през 2009 година.
Имаше слухове още тогава,че двете са влюбени . После  Деми стана много тежка наркоманка и Селена  се отдръпна.
Стана доста близка с Тейлър. Има едно епично клипче на папараци сега ви го пускам.
Питат Деми как е Селена  и тя супер озлобено отговаря ASK Taylor!
Имаше случка след това папараците я питаха Деми, Тейлър ли е прецакала лесбийската й връзка със Селена...а Деми нищо не отговори.  Joy hahaha
Тя Селена по онова време доста с лигавеше на Тейлър...нормално е Деми да е ревнувала  Laughing

Има и няколко интересни снимки на малките пикли. След като Селена почна да излиза с Кара и Деми пак й се обиди,но видях,че снощи на VMA's наградите са се подкрепяли и са се усмихвали една на друга. Явно пак са в добри отношения. Даже Селена танцуваше и пляскаше докато Деми пееше Cool For the summer... докато Кайлър си гукаха в тъмното на тази песничка.

Последна редакция: пн, 31 авг 2015, 13:51 от kaylor_is_love

# 497
Деми нали е би? В смисъл това с Уилмър Валдерама не е театър?
Между другото една песен нищо не значи... всички знаем с коя песен изгря Кейти Пери, но никога не е давала съмнения в тази насока.  Rolling Eyes Cool for the summer си е... лятно хитче, не аутване.

# 498
Да, Деми си е би и връзката й с Улмър Валдерама е истинска.
Той беше до нея в моментите,когато тя влезе в рехабилитационна клиника. Тогава все още двамата бяха само приятели след това се сгаджосаха.
Но Улмър е на ясно и двамата с Деми имат отворена връзка. Тя си спи с мацки и той си кръшка с други девойки и двамата са окей с това явно.
Не мога да не пусна любимия ми дует на Ная Ривера и Деми.
Толкова са сладки и как хубаво пеят песента на Бийтълс. А каква химия имаше между тях как се гледаха само.... Heart Eyes ще реши човек,че не играеха ами двете наистина си падаха една по друга.

# 499
  • Вестерос
Добро попадение беше Деми за Глий за мен. Жалко, че малка й беше ролята. Аз не знаех, че е вземала наркотици. Тя от кое предаване стана известна?

# 500
Добро попадение беше Деми за Глий за мен. Жалко, че малка й беше ролята. Аз не знаех, че е вземала наркотици. Тя от кое предаване стана известна?

Аз я помня от Disney филмчета Grinning
"Camp Rock", "Sonny with a Chance", "Princess Protection Program"  Heart Eyes  Mr. Green

# 501
Замислих се, че Тейлър може да не иска да се аутва. Тези дни слушам I Know Places често, и според мен е въможно на тях да им е по комфортно да се "крият", вместо да имат публична връзка, не защото е еднополова, а защото водят такъв живот, че в момента, в който обявят, че са заедно, нищо няма да е същото. Мисля, че елемента на криене може да им харесва, очевидно се забавляват да си играят с папараците и да се закачат с феновете, а и са щастливи, за какво им е да се разкриват?

Имаш някакво основание според мен, като се има предвид, че публичния живот на селебрититата все повече се превръща в пълен цирк, съвсем нормално е Тай и Карли да не искат да се аутват, за да си бъдат истински необезпокоявано извън публичното пространство.
Снощи имаше стрийм от камерите към публиката и зад кулисите.
Въпреки, че не ми беше за първи път да гледам така. Аз лично бях потресена от това колко ужасно изглежда едно такова шоу извън сцената.
Също така на 3 пъти камерите уловиха поведението на Кайлър извън официалното транслиране. Звучи супер блудкаво, но от тях направо камерите щяха да експлоадират, то не е пипкане, шепнене, гушкане.

Ето записа от поведението на Тай и Селена докато пее Деми. Карли седи точно зад Тай и се навежда да и шепне в някакъв момент, после чати по телефона.

Също двете гълъбчета си имат и друга много съществена причина освен суифтитата, това е договорът за параванене на Карли.
Официалното и гадже е ортодоксален евреин, милионер, който освен че е акционер в Инстаграм и разни други IT-успехи, е и брат на мъжа на Иванка Тръмп.
Иванка независимо че е милиардерска принцеса, беше принудена да учи Талмуд повече от 2 години и да приеме юдаизма за да се ожени за "обикновен" мултимилионерски син.
Карли знае чудесно, че никога няма да се омъжи за паравана си, но не може да го изложи с публично аутване на този етап, евентуално чак след като на него му бъде договорен подходящ брак с подходящо момиче. (знам че звучи като средновековие, но е факт)

# 502
  • Вестерос
тейлър не я затвори тази уста през цялото време, а Селена все едно се подиграваше на моменти

# 503
 hahaha Тейлър щеше да глътне някоя муха. Май беше бая впечатлена от новата песен на Деми.   Joy По едно време си бъркаше и в ухото  Joy
Селена изглеждаше като препикано мушкато през повечето време от песента.Явно са я връхлитали спомени за бившата. Доста се бяха концентрирали да слушат текста на песента.
Имаш право,че Селена на моменти сякаш подигравателно нещо коментираше на ушенце на Тейлър.
Карли и Тейлър обаче са много сладки как си шушукат  Heart Eyes
Има ли ги вече качени някъде целите награди където може да ги гледаме?

# 504
  • DE
Баси, снощи забравих за наградите, а като ви чета е било интересно. Отивам да видя какво се е случило.

Много ми харесаха червените рокли по-горе. Този момент съм го пропуснала  Rolling Eyes Не съм фен на Глии(прекалено ми е американски  Grinning ), но има няколко изпълнения от филма които харесвам.

# 505
Имаше слухове още тогава,че двете са влюбени . После  Деми стана много тежка наркоманка и Селена  се отдръпна.
Не мисля, че Деми  е била наркоманка. Доколкото знам влезе в клиника защото се режеше и не харесваше как изглежда. И май беше анорексичка.

# 506
Не мисля, че Деми  е била наркоманка. Доколкото знам влезе в клиника защото се режеше и не харесваше как изглежда. И май беше анорексичка.

Напротив беше,даже Деми сподели,че е била толкова пристрастена към кокаина,че  шмъркала през 30 минути.
Слава богу сега твърди,че вече е чиста и никога няма да посегне към тая гадост отново.
Тези снимки бяха лийкнати дни преди Деми да влезне в клиниката за рехабилитация преди години.

Ето

http://uk.eonline.com/news/489469/demi-lovato-talks-past-drug-us … r-without-cocaine

Последна редакция: пн, 31 авг 2015, 19:43 от kaylor_is_love

# 507
МОЛЯ, МОЛЯ

В случая на Ловато е интересна Дисни тенденцията.
Всички девойки станали музикални звезди още като деца през Дисни плуват между двата бряга.  Twisted Evil
Деми - ясно,
Майли - ясно,
за Селена има много упорити слухове, все още непотвърдени официално, но има интересни снимки за партита с манекенки.

Забравих да отметна и Линдзи Лоън в кюпа  Mr. Green

Инстаграм цифри
Пред Тай е само Кимката, въпрос на време е да я мине, само някакви си 300 хиляди човека
Скрит текст:

Ха Кендъл е в NY и се шматка с Хейли
Скрит текст:

Много добър анализ на наградите от снощи, надялкали са ги яко с теслата... Ако не бяха момичетата и аз щях да се изкажа дори по-брутално... Не че е късно де  Twisted Evil
http://www.vogue.com/13302475/mtv-vmas-pop-culture-jumps-the-shark/

Последна редакция: вт, 01 сеп 2015, 00:22 от Бумър Swift-Kloss

# 508
На VMA Тейлър беше довела един куп хора

Карли естествено гледаше само Тейлър

През цялото шоу си шушукаха (наистина)

Бонуси
Скрит текст:
Айде на хорото

Тейлър имаше общо изпълнение с Ники

А Майли се разцепи (не е за слаби сърца)

Скрит текст:

+ Камила и Лорън от 5Н

# 509
  • UK
Карли изглежда два метра висока на тези снимки. Тейлър е на ток а Карли на ниски обувки е една глава над нея, а Тейлър никак не е ниска. Обаче тоалетите и на двете са ужасни този път.

Общи условия

Активация на акаунт