Over the Rainbow Тема №3

• 47 118
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Кейтлин и Елън разговарят по наболели въпроси.
http://uproxx.com/tv/2015/09/caitlyn-jenner-not-down-with-gay-marriage/

# 601
Интересно ми  е да  следя темата ,  особено за договорите за паравани  Laughing
По чуждите  форуми   пишат  за Николета Лозанова с Григор  , но  въобще не ми се вярва да е  истина , но знае ли  човек ?
http://ohnotheydidnt.livejournal.com/97028667.html

# 602
Нищо вярно няма. Григор е сгазил лука потвърдено само веднъж миналия август. Точка. Договорчето му изтичаше така или иначе, просто кака му го прекрати по-рано като разбра, че повече не и е нужен. Чакаме следващия и избраник.
Най-жалкото е, че Ромео пак си е намерил кака със слабост към собствения пол. Да видим ще финализират ли новия му договор скоро. Вместо да си гледа тениса се превръща в мъжкия вариант на Ирина Валерьевна Шейхисламова

# 603
-

Последна редакция: пн, 07 сеп 2015, 00:15 от Bria

# 604
Той не е гей, не е актьор и не е предмет на темата ни Peace
Докато Кака е доказан член на SAG. Беше си постнала членската карта  Joy

# 605
Добре, де, Бумър, как развалянето на договора повлиява на резултатите на Григор? Или можеш да играеш или не можеш. Какво пропускам?

# 606
Добре, де, Бумър, как развалянето на договора повлиява на резултатите на Григор? Или можеш да играеш или не можеш. Какво пропускам?
Пропускаш, че за периода юли 2013 до август 2014, тя му беше стъпила на врата и го играеше нещо като негов личен мениджър, следеше изкъсо и подготовката му и тренировъчния процес, тя уволни шведите, тя нае Рашийд на когото тя плащаше.
За мотивите и мога само да гадая, харесва ми теорията, че всъщност го е харесала като човек и свестно момче, че е видяла таланта у него, но много вероятно причините да са по-прозаични, тя е мегазвезда, би било под достойнството и да излиза с лузър.

Август 2014 тя го заряза да се оправя сам. Оттогава няма свестен мач, какво говорим за победа.
ЗА мен е супер смешно, че никой не прави връзка как Кака и Рашийд си тръгнаха по едно и също време.

И тъй като новата "изгора" на Григор всъщност е гадже на холивудска актриса ето ги двечките в групови снимки.
Скрит текст:

Само двечките

Последна редакция: пн, 07 сеп 2015, 12:16 от Бумър Swift-Kloss

# 607
  • Berlin
Ох, коя е тази? Laughing
Бумър, как е сгазил лука? Идва ми на ум само "изневяра". Laughing Но да, има логика с треньора и резултатите му, макар че той още беше с него, когато започна спад голям в играта му. Сега да видим докъде ще стигне.

От 10ина дни съм в информационно затъмнение. Blush

# 608
Да си недискретен означава да те видят с някого, (било с баскетболист в гей-клуб или с брюнетка на разговори с потенциален спонсор)
Параваните могат да си правят секс стига да не се разчува... Би било смешно да се очаква да се държат като монаси.

# 609
Бум, а знаеш ли, дали с мъжко или женско е изловен Григор? Че нещо ми изглежда леко съмнителен пдали не отскача и до другия бряг. Thinking

# 610
Мога да кажа едно със сигурност, когато Кака беше на гей-сватба, на бфф-чето си Адир, Григор не беше с нея

# 611
Една музикална новина, която споделям първо с хората в темата, ако сте я пропуснали.
Новият албум на Адел ще излезе през ноември, ще бъде издаден в умопомрачителния тираж от 35 000 000 броя.
ТРИДЕСЕТ И ПЕТ МИЛИОНА.  Shocked
Заради това абсолютно всички проекти на звезди, вкл. новия албум на Риана насрочени за този период се отлагат  Whistling

Скрит текст:

# 612
Една музикална новина, която споделям първо с хората в темата, ако сте я пропуснали.
Новият албум на Адел ще излезе през ноември, ще бъде издаден в умопомрачителния тираж от 35 000 000 броя.
ТРИДЕСЕТ И ПЕТ МИЛИОНА.  Shocked
Заради това абсолютно всички проекти на звезди, вкл. новия албум на Риана насрочени за този период се отлагат  Whistling

Скрит текст:
Хм, много ми е интересно какво ще предприеме мениджмънта на моите момчета. От една страна е това, а от друга, старият тим ще бърза, за да изцеди каквото още може, преди да им изтече договора.

# 613
# 614
Новия албум на Адел чакам с голямо нетърпение.

Общи условия

Активация на акаунт