Over the Rainbow Тема №3

• 47 224
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
О, разбира се, че се заяде за да се прави на оригинален. Това е без съмнение.

А темата ще я чете с интерес, определено има какво да кажа като човек с опит в киното, въпреки, че на сайтове като Blind Gossip ни най-малко не вярвам, най-вече, защото съм чела неща за които съм сигурна, че се пишат от фенове Laughing .

# 676
Ще се радваме на включванията ти, СлънцеЛуна.  Grinning

Бумър обаче не разчита само на блайндове, а прави логически връзки между достатъчно реални и документирани събития. Не познавам друг човек, който владее клюкарското изкуство и принципите на пиара до такова съвършенство (Бумър, пази се, ше ти искам пари  Mr. Green). Наистина, един по-задълбочен поглед върху темата показва, че ориентацията на звездите изобщо не е нейният фокус, а само повод да се подхванат важни теми за медийната среда и шоубизнеса.  Simple Smile

# 677
А темата ще я чете с интерес, определено има какво да кажа като човек с опит в киното, въпреки, че на сайтове като Blind Gossip ни най-малко не вярвам, най-вече, защото съм чела неща за които съм сигурна, че се пишат от фенове Laughing .

Ще се радвам да се включваш,  Hug

точно в Blind gossip има достатъчно публикувани новини, които по-късно се потвърждават, не всички естествено,  Peace Объркването идва от това, че феновете правят догадките отдолу, затова често има смехотворни и очевадни разминавания, но обикновено информацията е от източници.

В CDAN има доста измишльотини или ПР-ски подвеждания, но на мен лично ми е забавен, имат страхотни попадения най-вече в наградния сезон.

# 678
Chlo-é

Специално за теб Карли за Vogue China Октомври

Скрит текст:

Любимата ми

# 679
 Hug Лъвица!

И то много умна. Браво, че при все кариерата и бизнеса, се записа и в университет.
Сега чета, че Кристи Търлингтън й написала препоръка за NYU.

Признавам, че не съм в течение на новините за Тай и Лимона. Ще се върна да прочета какво пак е ставало.  Crazy

# 680
Едно голямо нищо, вече се чудят какво да смучат от пръстите си за да пишат за тях, наричала го Адам  Joy
Положителното е, че взе да се промъква думичката Split, освен писаниците за male dancer-a от Tour-a,
подлагат си за бъдещ екшън-план по раздялата.  Mr. Green

Точно преди година Карли и Кристи са ходили до Хаити за благотворителностите на Търлингтън за жените,
Карли пусна клипа онзи ден в канала си в ютюб

# 681
  • В Космоса
Много интересни дискусии. Съжалявам, че не съм компетентна, за да се включвам, но поне ми е любопитно да ви чета.

Страхотна сесия на Карли, а Кристи Търлингтън много я харесвам! Heart Eyes

# 682
Много интересни дискусии. Съжалявам, че не съм компетентна, за да се включвам,

Защо да не си? Можеш вместо да казваш колко харесваш Кристи, да отбележиш да инициативата и, да зададеш логичен въпрос от сорта, защо Карли публикува това видео една година след като е заснето? Да се запиташ какво е открила Кристи у Карли за да напише препоръка за NYU и т.н.
http://www.nytimes.com/2015/09/13/fashion/karlie-kloss-and-chris … and-now.html?_r=3

Скъсването между Тай и Лимона май вече е въпрос на дни
Сони потвърждава чрез Hollywood Life, тя предпочитала приятелките си, а той миличкия се чувствал пренебрегнат
http://hollywoodlife.com/2015/09/16/taylor-swift-calvin-harris-t … ms-friends-squad/
има опция за гласуване, ако искате да се включите  Joy

Тия от списанието се майтапят с нас  Mr. Green

Последна редакция: чт, 17 сеп 2015, 09:41 от Mrs. Swift-Kloss

# 683
Много хубав gif за ужаса от неподходящи въпроси у тези които имат да крият нещичко

Клипа е оттук и е орязан естествено
http://www.popsugar.com/celebrity/Dianna-Agron-Boyfriend-34636688

Уплашеният поглед, преглъщането и отпускането на мускулите на лицето и усмивката на облекчение след края на въпроса  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 17 сеп 2015, 20:47 от Mrs. Swift-Kloss

# 684
Много хубав gif за ужаса от неподходящи въпроси у тези които имат да крият нещичко

Клипа е оттук и е орязан естествено
http://www.popsugar.com/celebrity/Dianna-Agron-Boyfriend-34636688

Уплашеният поглед, преглъщането и отпускането на мускулите на лицето и усмивката на облекчение след края на въпроса  Rolling Eyes

Joy Joy Joy
Бум,   bouquet!

Понеже и аз списвам в темата, да си обадя защо съм тук. Първо да отбележа, че моите момчета са strongly closeted. За мен са интересни задкулисните маневри и каскади. Да, дразня се от това, че в двадесет и първи век все още се стремим да налагаме хетеронормативни модели, както и от това, че тези хора са публични личности и модели за подражание на младите. Понеже покрай тази тема следя и реакциите на млади хора с различна ориентация (а някои от тях са в хомофобски семейства или среда), та хич не е за подценяване как им влияят действията на идолите им - когато Хари развява шареното знаме или Лиъм даде онова злополучно интервю. Има го и момента, че с договора, който са подписали и вероятно съдържа клауза за публичния имидж, който включва и сексуалната ориентация, реално се явява нарушение на човешките им права. Защото Тайлър го прави сама и от бизнес интерес, а тук говорим за решения на мениджмънта и форсиране на младежи (те тогава бяха и непълнолетни). Но и те вече водят своя собствена игра и в момента се преплитат толкова интереси, че не може да се разбере даден ход дали е положителен или отрицателен и кой го е пуснал в играта - пример фалшивото бебе, която каскада обаче обслужва и интересите на Хари и Луи (направи Луи много разпознаваем и сега няма да се аутнат като Хари Стайлс и оня от бандата, а като равностойни).

Така или иначе, посланията, които предават идолите на феновете си са важни, а тук става дума за фенщина като религия (което също е интересно като феномен, социалните мрежи тотално промениха правилата на играта и тия фенове не са като ония фенове.  Mr. Green)

# 685
Така или иначе, посланията, които предават идолите на феновете си са важни, а тук става дума за фенщина като религия (което също е интересно като феномен, социалните мрежи тотално промениха правилата на играта и тия фенове не са като ония фенове.  Mr. Green)

О, да това са два колкото отделни толкова и свързани феномена.
ПР екипи обслужват СМ акаунтите и балансират умело между желанията на отделните фракции на сектата.
Примерно акаунтът на Тай има определен брой лайкове, които правеше за Тайвин, за Кайлър, и дори за Хайлър от време на време и всички те водят до дебати и понякога се стига до вътрешни войни между групите суифтита.

Сега се подсещам, че отдавна не съм хвърляла поглед на делата на Фамилията и мама Крис. Какво ли прави Кени с харема си моделки и псевдороднини?

Последна редакция: чт, 17 сеп 2015, 22:53 от Mrs. Swift-Kloss

# 686
  • В Космоса
Много интересни дискусии. Съжалявам, че не съм компетентна, за да се включвам,

Защо да не си? Можеш вместо да казваш колко харесваш Кристи, да отбележиш да инициативата и, да зададеш логичен въпрос от сорта, защо Карли публикува това видео една година след като е заснето? Да се запиташ какво е открила Кристи у Карли за да напише препоръка за NYU и т.н.

Мога, мога принципно Grinning Не съм намерила все още свободното време пред компа след безнетното лято, а имам други хобита да съживявам. Grinning Hug Засега ще се задоволявам само да ви чета и да изразя тук-там симпатии... или антипатиии. Mr. Green

# 687
Защото Тайлър го прави сама и от бизнес интерес, а тук говорим за решения на мениджмънта и форсиране на младежи (те тогава бяха и непълнолетни). Но и те вече водят своя собствена игра и в момента се преплитат толкова интереси, че не може да се разбере даден ход дали е положителен или отрицателен и кой го е пуснал в играта - пример фалшивото бебе, която каскада обаче обслужва и интересите на Хари и Луи (направи Луи много разпознаваем и сега няма да се аутнат като Хари Стайлс и оня от бандата, а като равностойни).

Много са млади тези момчета за да се аутнат Rolling Eyes .

Гифчето с Агрон е много забавно Laughing .

# 688
Защото Тайлър го прави сама и от бизнес интерес, а тук говорим за решения на мениджмънта и форсиране на младежи (те тогава бяха и непълнолетни). Но и те вече водят своя собствена игра и в момента се преплитат толкова интереси, че не може да се разбере даден ход дали е положителен или отрицателен и кой го е пуснал в играта - пример фалшивото бебе, която каскада обаче обслужва и интересите на Хари и Луи (направи Луи много разпознаваем и сега няма да се аутнат като Хари Стайлс и оня от бандата, а като равностойни).

Много са млади тези момчета за да се аутнат Rolling Eyes .

Нещо не съм се изразила правилно вероятно. Много млади ги натикаха в гардероба и ги накараха да симулират хетеро връзки (пример - "връзката" на Хари с Каролайн, която си беше на практика педофилия, Луи също беше на 18, когато го вързаха с Елеанор). Но ето, че вече Хари понабра сили и вече не е подложен на това, едно на ръка, че той е и ужасен актьор, но край подкрепата на Азофф, мисля, че последните каскади му се разминаха лесно. А Луи влезе в бейби гейт, само доколкото това обслужва интересите на тях двамата и вече хич не е толкова отдаден, както на първата каскада. Докато Тайлър го прави съзнателно и планирано, каскадите й са си по нейно желание общо-взето и е много отдадена и шапка й свалям за желязната воля и дисциплина, с която води делата си. И в интерес на истината не вярвам Кайлор да се аутнат скоро и то по тяхно желание).
Докато момчетата имат план да се аутнат и той върви от миналата година още, те си следват своите стъпки и ще го направят. Всъщност паралелно групата сменя мениджмънта и игрите стават още по-заплетени. Изобщо е интересно, ако го направят, докато са още на върха.
По повод блайндовете - вече писах - оня ден излезе блайнд за Зейн, че е с биполярно разстройство и затова се държи странно. Напълно възможно е да е ход на собствения му екип - сега ще почнат да го търсят и следят изявите му (а той скоро пусна ново парче) и всъщност клюката ще му донесе ползи.

# 689
Защо да са млади? Адам Ламбърт не беше много по-голям от тях

Общи условия

Активация на акаунт