Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са мненията на участниците относно раждането и медицинските процедури?
Какви са мненията на участниците относно фотосесиите по време на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са мненията на участниците относно раждането и медицинските процедури?
Участниците имат различни мнения и притеснения относно раждането и медицинските процедури. Някои обсъждат опита си с епидурална упойка, изразяват опасения относно епизиотомията, докато други се интересуват от възможността за домашно раждане. Има участници, които споделят своя опит с различни медицински процедури и търсят взаимни съвети за потенциални решения.
-
Какви са мненията на участниците относно фотосесиите по време на бременността?
-
Какви са мненията на участниците относно подготовката за пристигането на бебето?
-
Какви са мненията на участниците относно методите за обезкосмяване по време на бременност?

и нашият юнак се е обърнал но аг ми каза че ми е много тесен таза и ще е секцио
не знам, аз евентуално обмислям епидурална упойка, която нямало начин да върви без окситоцин, до тук добре, ама с тази епизиотомия, ще ме извиняват ама не съм съгласна. И като и го рекнах на главната акушерка и тя едва ли не каза, ти пък коя си да имаш претенции, при все, че това е частна клиника. Ей
ядосаха ме! Кога ли ще стигнем норвежците, те си имат отделни къщички за раждане, да не се стресира жената и бебето, отделно имаш право да си родиш в къщи, клекнала, права, седнала, както си пожелаеш, а тук знаем окситоцин, лежане и епизиотомия, а да и любимото ми секцио, щот ме е страх. Раждането не е болест, напротив, това ще е най-хубавия момент в живота ни или поне моята нагласа е такава. Извинявам се за отклонението, ама съм им ядосана на тея акушерки!
Благодаря ви все пак