Отговори
# 330
И такаааа, ето шезлонга:

http://kasida.bg/chicco-relax-play-shezlong-32-673.html

А това е кошарката, за която мисля някой беше питал  newsm78

http://www.baby.bg/chicco-sgavaemo-leglo-next-2-me-dove-grey.html

# 331
malachika, kalina -Вчера лвекоцитите ми бяха 17.4, през юни бяха 14.5, а през май - 16.3. Общо взето предните месеци като ги видя че са високи го отдадохме на сенната хрема, но сега нямам сенна хрема вече, пита ме дали съм болна нещо, ами нямам някакви оплаквания. Иначе ми изследваха албумин и общ белтък, и се оказа че белтъка ми е нисък и сега към всички лекарстава трябва да пия и някакъв белтък ли е какво е една голяма туба и се разтваря по една лъжичка от него.
За шийката никакви съвети не ми даде, даже не ми каза дали е ок или не, прсот го отчете като размер и толкова.

# 332
Пропуснах да ви се оплача, понеже бебешките дрешки и помпата за кърмене , ги бях дала на една приятелка, после тя ми ги върна, но аз не съм ги гледала, сега като ги видях........главата ме заболя, помпата съответно не става за нищо  #2gunfire #Cussing out , а дрешките, добре че не съм й дала всички, но тези които съм ги дала, просто е стават, всички ги хвърлихме, целите в петна  #Crazy ooooh!  Е това много ме подразни да ми беше казала, по-добре да не ми ги връща.......абе....май повече няма да давам нищо на никой  Thinking Crossing Arms

# 333
не мисля, че татуса е проблем .. знам, че правят допълнителни изследвания на бъдещите мами за хепатит и още нещо, ама за упойки не съм чувала ..
Хм.. ще поговоря с доктора ми,защото тези изследвания трябва да се направят в такъв случай  Thinking Аз ще го попитам и за упойките все пак  е важно да знам как стоят нещата ,малко ми е притеснено сега  Tired

# 334
Меци, Чоко, благодаря за бързите отговори. Значи ще търся нещо по обикновено, то ние и без това си имаме люлка на батерии, малко по-голяма от шезлонга.
За татуса - няма проблем. Аз имам огромен на кръста и гърба, сложиха си ми спинална упойка и никой нищо не е казал.
А за бъркането аз вече споменах, че това ми беше най-билезнената част, при пиложение, че само веднъж ми го направиха, но ми идеше да избия зъбите на акушерката. А по принцип съм с висок праг на търпимост на болка.

# 335
А за бъркането аз вече споменах, че това ми беше най-билезнената част, при пиложение, че само веднъж ми го направиха, но ми идеше да избия зъбите на акушерката. А по принцип съм с висок праг на търпимост на болка.

Ох като се сетяяяя  #Cussing out #2gunfire

# 336
  • В къщурката на хълма на феите
пък мен ме бърникаха през 15-20 минути, за да ми "помогнат" .. при'ста'аш ли си каква веселбица беше Crazy Crazy Crazy

Чоко аз ей такива хора изобщо не ги обичам .. дето ужасно безотговорно се отнасят .. аз също вземам дрешки назаем - обаче винаги, когато се случи да окепазим нещо непоправимо, го подменям - просто купувам нова дрешка и връщам нея, а лекьосаната/скъсаната оставям за себе си .. то е ясно, че все пак като всяко едно нещо се амортизират дрешките, но в крайна сметка винаги си личи дали си бил съвестен при използването им или си джаста-праста ..

# 337
  • София
Айй това за бъркането не го бях чувала и съответно мислила, май най добрия вариант е да ида в болницата с достатъчно голямо разкритие, обаче дали ще мигат да ми сложат упойка тогава.. Бях чела някъде че по добре да си седиш до последно вкъщи, за да не се изнервяш в болницата. Ама как да разбера кога точно да тръгна..
Шезлонг колегите май се канят да ми подаряват, наскоро купувахме за един колега, вибрира и има някакви музички, колегата каза че е страшно доволна бебата в него, седи си с часове и кротува:))

# 338
Eos, те упойка на 4 -5 см. трябва да ти сложат, ти няма как да разбереш кога да отидеш точно...особено пък като е първо раждане не мисля, че ще сме толкова смели да стоим до последно вкъщи...

# 339
Мамита здравейте и от мен, много напредвате във всичко. Аз да попитам няколко неща, от днес съм в 30 г.с., моята доки излиза в отпуск до 7.09, все още незнам да ми е правена втора ФМ, тя ме гледа по принцип мери бебчо, записва си , но възможно ли е да не съм разбарала за втората ФМ, миналия път ми каза сърцето е добре, всичко е наред,, със изследванията ми всичко е наред. Ще има естествено лекар на кабинета и, но трябва да ми слуша и тоновете на бебчо, а още не сме слушали, сега когато я няма незнам какво да правя да ходя ли при лекаря който е там и да му кажа и да ФМ, защото до 7.09 влизам в 9 месец ужас.
И другият ми въпрос е, живеем в Сф, но по лична карта се водя в градът от който съм, как стоят нещата със социалните, с бебчо, когато се роди, не съм на ясно изобщо, за някаква помощ от общината говорехте?

# 340
Сестра ми беше запазила всички бебешки дрешки. Аз обаче един път дадох на едни приятели,които имаха близнаци и бяха зле финансово, доста дрешки. Реших че после на нищо няма да стават с тези две деца и просто им казах, че не искам да ми ги връщат. Моите не съм ги давала на никой, защото си имах планове. След второто не знам дали ще ги пазя...

# 341
Еос епидурална знам, че поставят най-късно на 7см. разкритие, за да има време да хване, щото после просто било безпредметно .. по другия въпрос - мен 3 пъти ме връщаха от АГ-то, за да не се депресирам от другите раждащи, нищо, че последния път бях с контракции през 1-2 минути, просто ми беше малко разкритието .. обикновено приемат при 4-5см Peace

# 342
  • Сливен
Прегледът за  разкритие е наистина голяма отврат - преносвайки почти седмица няма да ви казвам колко такива изтърпях. След две преносвания, този път се моля да родя поне около термина, но не след това - обаче кой ли ме пита.

# 343
  • Пловдив
Да се оплача, имам направление за кардиолог от АГ, държа на определен лекар, който на частно все си взима парите, но работи и с касата. Обаче с обикновено направление не може да ме гледа на ехограф. Иска специална бланка за това- направление за високо- специализирани изследвания. АГ не може да ми даде, личната също, тя каза само ако имам там инфаркт, инсулт и и недай си боже какво още. Много ме ядосаха. Отделно ще си вземе парите, полагащи се по касата за прегледа. Не съм за 30 лева, които ще си платя за гледането с апарата, но се дразня, че съм бременна и така ни размотават #2gunfire То на всичките пари, които и без това плащаме за допълнителни изследвания #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 344
Диана все по-често не можеш да сложиш думите съвест и лекар в едно изречение, освен ако изречението не е с ясно негативен характер Whistling

Общи условия

Активация на акаунт