Отговори
# 645
Eos-че, аз съм останала с впечатление, че почти навсякъде има голям избор на шишета. Във Вис Виталис, Хиполенд, Ремедиум (на Денкоглу) със сигурност има Авент, Томи Типи, Нук, Медела, Чико. Само за МАМ не се сещам на 100% дали съм ги виждала. Разгледай най-добре онлайн магазините им, за да се ориентираш  Peace

# 646
Здравейте на всички,днес ходих да си взема болничния от родилното и не стига,че чаках 1 час ами тъкмо вече го давам на счетоводителката и гледам писали ме с термин 17,08,2017 хаххаха като слоновете ще си го нося  Crazy
Много ще съм ви благодарна ако ми помогнете с разчитането на изследванията,че чак другата седмица ще се видя с доктора,успях по тела само за хемоглобина да питам Embarassed
ПКК:Hb-113 ,Er-3.82 ,Ht-0.36 ,Leu-8.9 ,Tr-186
урея-4.1 ,креат.-62.7 ,пик.к-на-193 ,общ б-к-63.0 ,алб.-40.2 ,общ бил.-6.0 ,кр.зах.-7.15
АСАТ-21 ,АЛАТ-14 ,Na-146 ,Ca-2.23 ,K-4.2 ,C1-106 ,Mg-0.92
урина -Alb-/-/отр ,Sach-/+/пол ,Sed-2-3Leu, еп.кл.
една сестра набързо само погледна и каза,че захарта била положителна,казах и че сладки работи много рядко ям падам си по соленото , каза ми,че може да е от плодовете да съм яла по кисели и сега се чудя какво да си купувам вече,някоя от вас имали с подобен случай има ли от какво да се притеснявам

# 647
stalinka_89, височка е захарта, общия белтък и албумина са ок, урината май и тя, за другите неща не разбирам особено пък без реф. стойности. Ама заради захарта май е най - добре да се видиш с доктора или да му се обадиш поне  Rolling Eyes

# 648
Ами звъннах вместо да го мисля казах му какви са стойностите каза,че са близко до границата и да ида сутринта да ми пуснат пак и тогава ще се видим ако са пак високи съм на диета  ooooh! то поне да бях яла както аз си знам та да има за какво да съм на диета.
За прането на колички,столчета и т.н. винаги снимам как е изглеждало преди  Laughing имах случай с едно от столчетата ми за кола еййй беше голям зор докато отзад на гърба ги нагласим не знам как бяха направени,за това сега си снимам  Heart Eyes

# 649
Хайде и аз да се рапиша за днес.........
Първи ден на работа след отпуската, така ме мързи и ме се спи, свикнах да си подремвам следобедно и сега ми е.............тежичко.
Естествено цял ден на бюрото ииииии веднага ми отекоха краката  Mr. Green

Сталинка , ужас с тея изследвания, но и аз мисля, че е по-добре пак да си ги пуснеш за всеки случай. Дано всичко е наред  Peace
И аз тази седмица трябва да ида да пусна кръв и урина...да видим какво ще излезе..

Аз ще пера и подреждам чааааак септември  Mr. Green в края на месеца ММ като ходи да взима малкия ще донесе, всички неща дрешки, шезлонг, кошара, количка и така да не скучая септември, пък й тогава ще ни дойдат новите скринове, така че преди това няма й къде да ги подреждам  Mr. Green Mr. Green

# 650
Аз едно заглавие не мога да измисля ама да напомня, че ще ни трябват нови предложения. Пак опраскахме темата....  Mr. Green

# 651
Здравейте, момичета,  да се включа и аз в разговора. Редовно ви чета, но понеже нямам опит гледам да се включвам, когато имам какво да споделя, за да не досаждам. Имах малко ядове предната седмица - хазаинът реши, че сега е моментът да ни вдигне наема.  Много се бях ядосала. Ще се справим, ама ...определено предпочитах тези пари да ги давам за нещо друго, а не за наем. Но засега, уви, това е положението. Иначе продължавам да се числя към работещите, но на моменти особено следобяд, хем не правя кой знае какво, се уморявам и ми е едно мързеливо. На мен морето ще ми се размине тази година, но поне ще съм отпуска от 10 -ти две седмици, и вече нямам търпение. За тогава съм планирала да прегледам, изпера и подредя това, което ще ми дадат разни приятелки и евентуално да направя списъка с покупките. Днес бях на преглед. Вече нямах търпение - бебенцето в 29 г.с. е около 33 - 34 см и около 1330 гр. Много ми е сладка, като ми я покажат и ми става едно много мило и особено, прозяваше се Simple Smile. Утре ще ходя да си пускам рани изследвания и пак тези хормони, дано всичко да е наред и там. Това е от мен засега. Хубава вечер ви желая и приятна седмица Simple Smile

# 652
  • София
И моята беба на предноя преглед се прозяваше, много сладка наистина:)
Момичета, дайте някакъв примерен списък, аз наметих в нета, но незнам дали да пълни, все си мисля че пропускам нещо.
Ето това намерих за болницата:
http://www.mamatatkoiaz.bg/article/188/какво-е-необходимо-за-болницата-при-раждане

# 653
И аз да се отчета от прегледа днес. Бебка е много добре, 1900гр. Оказа се обаче. че имам скъсяване на шиййката и след отпуската ще се наложи да съм болничен. В сряда ще ходя пак и ако се наложи ще полежа няколко дни в болницата. Стискайте палци да няма повече скъсяване.

# 654
Еосче, мисля доста е изчерпателен. Чудя се обаче много за помпата за кърма. Според мен трябва да се носи, да може и да нямаме веднага кърма, ама ако имаме и се запушим?!От друга страна във всяка болница трябва да има помпа, която може да се ползва,нали така  newsm78. Също четох, че лингнина бил много полезен и много родилки си носели.... Но за бебето смятам, че трябва да се пита конкретно какво ще искат Wink
Nade, стискам палци да не се скъсява повече !

# 655
  • София
Май ще трябва да питам в болницата дали си нямат техен списък. За помпата, чудя се дали е достатъчно чиста тая в болниците? Аз съм доста гнуслива и незнам дали ще искам да ползвам някоя обща, та ще си нося. Чудя се каква помпа да си купя- ръчна или електрическа? Електрическата много ли е по добра?

# 656
И мен би ме било гнус да ползвам общата,затова смятам да си взема моята си  Peace Ами казват уж, че електрическата по-добре, да не ти откапва ръката....

# 657
  • София
Сега гледам на автнт електрическата е 270лв. Ръчната е 100, някак мислех, че електрическата е 150-160, ама 270 вече ми е много, фа май ще се мъча с ръчна..
Иначе от всичко разгледано, мисля са взема от шишетата на Авент - новата серия натурал, стъклени.

# 658
Аз реших стъклени, но още съм в чуденка Авент или Томи Типи. Нали било хубаво да се съчетаят помпа със шишета...Та за помпите на Томи Типи не съм чувала отзиви? Иначе са ми казвали, че на Медела ел.помпи са върхът, ама цените  #Crazy

# 659
Добре де, че моята помпа на Авент каква се води тогава- хем с ръка пък се включва в контакта? Ох и нея трябва да погледна как е.

Общи условия

Активация на акаунт