Отговори
# 630
Четох какво сте писали за изписването, и аз се чудя как да постъпя  newsm78. При всички положения не искам тълпа роднини вкъщи.
Мисля ММ да извика на гости родителите си за ден - два докато съм в болницата и в деня на изписването да си ги изпрати по живо - по здраво. Моите са починали, така че разполагаме само с един чифт баба и дядо. Колебая се дали така е по-добре или директно да ги поканим за погачата на 40-те. При всички положения не искам никой да ми се мота из къщата през първите дни....
Аз нямам никакъв опит с бебе, но все си мисля, че ще ми е по-добре сама с ММ, отколкото някой да седи наоколо, и без това апартаментът не е достатъчно голям... А и съм много гнуслива и гостите с преспиване ми създават излишен стрес понеже трябва да ползваме 1 баня и тоалетна  Sick

# 631
На мен ми дават едни прахчета за запека. Сега съм добре, но имам от тях. Пъпеш, круша, сливи....Топла вода на гладно....
към плодовете против запек добавям и киви  Peace
връщам се да ви дочета  Whistling  Laughing

# 632
  • В къщурката на хълма на феите
Здравейте! Свършиха почивните дни и аз се завръщам Mr. Green

за изписването - на изписването на Ема бяхме майка ми и баща ми, брат ми и снаха ми, свекървата, зълва ми и кумата .. дойдоха до АГ-то, връчиха ми по един голяяям букет и се отправихме към в къщи .. майка ми беше приготвила обяд, хората си подариха подаръците кой каквото си беше намислил и приготвил, хапнахме и за 1-2 часа тихо и кротко гостите си тръгнаха .. този път пак смятам така да е - тия хора са най-близките на сърцето ми и ако с тях не споделя радостта си, с кой да го направя .. пък и те са достатъчно възпитани и тактични, за да не ме напрягат излишно .. такива истории за изписвания съм чувала, че направо ми побелява косата Whistling Whistling

# 633
Здравейте момичета доста сте напреднали с темичката аз бях много заета напоследък и несъм имала време да седна на компа . Много съм притиснена последната една седмица усещам бебка много слабо , а от вчера несъм я усещала и много ме е страх и се притеснявам дали е нормално , да скокна ли до доки , на 20.07 бях последно на преглед и всичко беше ок .

# 634
  • Пловдив
Здравейте момичета доста сте напреднали с темичката аз бях много заета напоследък и несъм имала време да седна на компа . Много съм притиснена последната една седмица усещам бебка много слабо , а от вчера несъм я усещала и много ме е страх и се притеснявам дали е нормално , да скокна ли до доки , на 20.07 бях последно на преглед и всичко беше ок .

Понякога и аз усещам бебчето по-слабо, понякога повече. Ако те притеснява, можеш да отидеш да чуят тоновете. Коя седмица си?

# 635
  • В къщурката на хълма на феите
Съни бебетата и те са хора - понякога са по-активни, друг път не .. освен това зависи как точно се движи .. понякога си тренират ръчичките и крачетата, а друг път мърдат с цялото си телце и тогава, колкото и да са активни, няма как да ги усетиш .. от 2-3 дни моя момък също не е много активен, но пък виждам как корема ми се мърда, като полежа по гръб 15тина минути ..

# 636

Да, аз също някои дни усещам бебка по - слабо, активността е различна, но все пак ако се притесняваш по - добре отиди на лекар, отколкото да го мислиш... Peace

# 637
  • София
Добро утро! И аз усеащам беба по различен начин, миналия уикенд беше голямо бутане, рутане, премятане- според мен тогава се обърна главично, защото оттогава усещам на други места и по друг начин движенията:) краченцата са в дясно под ребрата и не подпутва там от време на време, но последните дни е доста кротичка:)

# 638
Здравейте! Последно в сряда усетих бебка много активна , сигурно си мислеше,че е на състезание по спортни танци - ритане, разтякане,местене , истинско шоу. Коремът ми така се местеше, че с макса ми не спирахме да се смеем. От тогава е по-спокойна,а за да съм сигурна,че всичко е наред, лягам на дясно и чакам да започне да недоволства. А днес пък,когато се събудих я усетих да хълца за първи път. Много хубаво чувство е!  Simple Smile

# 639
Искам и аз вече да усетя хълцане  Rolling Eyes аз също понякога я усещам по-слабо, както mecani каза - жив човек си е,мърда си, когато му е кеф.  Но,ако ще се притесняваш, по-добре отиди  Wink аз цяла събота и неделя не се спрях вкъщи готвене, чистене и сега резултатът е налице - контракции  Sad няма да мръдна от дивана. Пих но-шпа дано разминат  Sad На baby.bg пак има намаление, fisher price е този път. На мен ми е някакси много далечно точно пък играчки да купувам, при положение, че си имаме само количка  Mr. Green Eos, изпра ли всичко на Перегото? На моето има упътване за прането, ако искаш мога да погледна  Wink

# 640
Моя бебок пък не се спира! Разтяга ми корема на всички страни - мести се от пъпа до от страни на корема, горе под ребрата, отстрани, от двете страни на пъпа.... И това започва всеки път като легна по гръб. Чак се чудя дали е нормално да е толкова активен  newsm78

# 641
Да се разпиша и аз преди да сме свършили темата Simple Smile
И моя беб се движи по негов си график. В някои дни е много подвижен, в други си почива. Мисля, че особено при мамите с по-предни термини е нормално да намаляват движенията защото все пак бебоците стават все по-големи.
За шишета и аз се чудя. Също съм се насочила към МАМ, но не знам помпата как е. Доволна бях от помпа Авент и съответно това е другата марка, която обмислям. Аз също ще купя едно стъклено шише за вода, дано не се наложи да го ползвам в началото и да се кърмим.
Днес минах при второто ми АГ да видим шийката, добре е Simple Smile  Мернахме и бебо та малко се притесних защото каза, че е в норми, даже по всички показатели напредва, измери го 1340 гр., но думите и бяха " ще се борим да е по-голям от кака си". Е ама кака му се роди 2550 и от края на шести месец си изоставаше, а сега не е така. Дали видя нещо притеснително или аз се филмирам вече не знам. Иначе сме главично, според нея няма проблем за нормално въпреки предишното секцио, пулс 135-145. Препоръча ми и кремче за гърди - Малтан, ако имате мение ще се радвам да споделите Simple Smile

# 642
  • София
Eos, изпра ли всичко на Перегото? На моето има упътване за прането, ако искаш мога да погледна  Wink

Папи, остава само столчето за кола, ама ми се струва много сложно разглабянето, ММ трябва да се заеме с тази работа за да изпера текстилните неща. Grinning Иначе другите два коша са разглобени и изпрани, както и рамата, и чантата  newsm44. Всичко ще изпера още веднъж в средата на септември, дотогава няма да сглобяваме нищо Simple Smile даже се чудя дали да не качим рамата и пластмасовите части от кошовете на тавана, че в момента са на терасата пък ми заемат много място newsm78. Обаче ако има нещо неясно по разглабянето на стоола за кола бих се възползвала от предложението ти Hug, аз в нашето упътване видях само че текстила се пере на 30 градуса но няма схеми за разглабянето. #2gunfire #2gunfire

Аз още нямам нищо купено, точно питах в групата във ФБ, за някой магазин, в  който ога да видя всички хубави марки шипета за да си избера - и Авент, и Нук, и Мам и Томи Типи искам да видя. Не ми се поръчва по интернет без да съм ги пипнала дето се вика Simple Smile
Днес и е първи ден бе да съм на работа и направо се чудя с какво да си запълня времето. Исках да се разходя но е адска жега..направо незнам какво ще правя занапред..трябва сериозно да си намер занимавка Simple Smile

# 643
  • Пловдив

Мнение за полските колички като цяло
 http://baby.galix.bg/3726/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D … 2%D1%8F%D1%82-26a

Нашият асансьор е малък. Вчера харесахме количка, но задните гуми са на 70 см разстояние, а входа на асансьора е 68. За 2 сантиметра разлика направо ще се изям.

# 644
Влизаш леко на една страна просто. Минаваш с предните гуми през вратата, извиваш на страни и така вкарваш и задните. Въпрос на малко упражнения.

Общи условия

Активация на акаунт