Отговори
# 390
Габи, съжалявам за загубата ти!

# 391
Момичета, вече има хубави сини сливи, защо не пробвате, ама да са по-узрели, или пък круши. Аз сега съм ок, но зимата само крушите спасяваха положението. Да, кафето ми помагаше, но спрях да го пия. Сега пия фрапе, че е жега, не съм убедена , че помага. И още нещо се сещам, сутрин след ставане, веднага вода на гладно.

Габи, силно те прегръщам...

# 392
  • В къщурката на хълма на феите
Джин-Джин що не пробваш с безкофеиново .. аз също заради сърцето не мога да пия обикновено кафе, че яката хлопка от кофеина, обаче с другото нямам проблем и съм толкова редовна в тоалетната, че чак сама себе си изненадвам Mr. Green

# 393
Джин-Джин, може да пробваш и Мелилакс, то е на билкова основа. Не съм го пробвала, но поне изглежда натурално и безопасно  Peace

Момичета, да ви попитам за шишетата. По принцип мисля да кърмя, но все пак предпочитам да имам едно-две в случай, че не се получат нещата с кърменето. Гледам на Авент и на Томи Типи. Та няколко въпроса:

- колко мл шишета да си взема - 150 или 260 мл;
- ако е Авент - Natural или обикновен за новородено;
- ако е Томи Типи - не мога да разбера разликата между Closer to Nature и Easivent. Само биберона ли е разликата?
- харесах си в mothercare два комплекта, ако може да ми кажете дали са ок: http://www.mothercare.com/Tommee-Tippee-Closer-To-Nature-Royal-B … 9,default,pd.html и http://www.mothercare.com/Philips-Avent-Natural-Bottle-9oz/260ml … 8,default,pd.html

Благодаря ви предварително   bouquet

# 394
аз ползвах Closer to Nature серията на Tommee Tippee и бях много доволна - докато кърмих ползвах 1 шише от 260мл., за да давам това, което успявах да изцедя и да дохраня с АМ, след като минахме изцяло на АМ имах 3 шишета по 260мл. - 2 за АМ и 1 за вода .. сменях само бибероните със съответно по-големия номер .. ползвах шишетата до 1г.9мес., когато детето се отби окончателно .. дано съм била от помощ Peace

# 395
mecani ще пробвам с безкофеиново дано има ефект Simple Smile Колкото до плодовете аз не спирам да ям плодове но като помисля все пак има и плодове които да ми докарат запек Simple Smile Лекарството щом е на билкова основа мисля,че няма да има проблем но ще се обадя аз на доки да го попитам да го притесня леко,че не ме е виждал от вчера Grinning

# 396
за всеки случай виж какви билки има вътре, защото има и такива, които не са подходящи при бременност Peace

# 397
Габи, съжалявам за преживяното! Бъдете силни!
Диамантче, с баткото бях с Авент. Недоволна съм понеже на няколко пъти ми се е случвало биберона да се сцепва от край до край. Новите са към 8лв. Приятелка пък беше казала, че при стерилизиране й са се цепели. Сега избрах ТомиТипи. Чувала съм само добри отзиви. Според мен комплекта е супер. Малките шишета можеш да ги прескочиш и да вземеш само големи.

# 398
за всеки случай виж какви билки има вътре, защото има и такива, които не са подходящи при бременност Peace
О аз без да питам доки не пия нищо,не смея на собствена глава дори да пише,че е подходящо при бременност Simple Smile

# 399
Джин-Джин защо не пробваш да увеличиш фибрите- дали с хляб, дали с мюсли... Аз преди хапвах вечер малко накиснати мюсли и винаги имаше ефект. Мама пък се лекува с Активия

# 400
На мен ми дават едни прахчета за запека. Сега съм добре, но имам от тях. Пъпеш, круша, сливи....Топла вода на гладно....

# 401
Джин-Джин защо не пробваш да увеличиш фибрите- дали с хляб, дали с мюсли... Аз преди хапвах вечер малко накиснати мюсли и винаги имаше ефект. Мама пък се лекува с Активия
Много сьм зле с яденето напоследьк,камо ли вечер..не сьм яла хляб не помня от кога само диня и таратор и вода вода и много зелени чушки Grinning Почнах и килограми да смьквам но бебчо си е в норма явно всичко си поема само той което много ме радва Simple Smile Да си папка Simple Smile

# 402
Ох и аз с това ядене, голям зор виждам. Все ми става тежко и ми е гадно и се обвинявам, че не ям достатъчно. Иначе плодове ям доста стабилно. Но пък според мен звучим доста смешно с това, че нямаме апетит ..... мои приятелки само се оплакват, че се тъпчат хихихихихи - къде го събират в тази жега. Иначе гледам да е разнообразно яденето, да има мляко, сирене, кашкавал, ориз, картофи, но месо от както съм забременяла почти не ям ..... много рядко и то по малко.

Вие как мислите да си взема ли капки за колики да имам вкъщи - предлагат ми Лефакс от Германия, а после не знам дали ще има от къде да взема, ако се наложи. Моя приятелка пък ме посъветва още от родилното да започна да му давам, а не чакам да започнат самите колики .... ама, ако пък няма колики newsm78 въобще се побърках с тези уж малки неща.

# 403
Габи, много съжалявам. Дано успееш да го превъзмогнеш по-скоро .  Hug

# 404
Габи, много съжалявам. Няма думи за случилото се. Силно те прегръщам и от сърце ти желая скоро да се сдобиеш с прекрасно бебенце.
И аз се чудя за шишетата. Преди ползвах Авент, обикновени. Тогава нямаше серия natural. Сега се колебая между тях, томи типи и мам. То и за помпа се чудя защото искам да са от една серия, за да не пресипвам, ако се наложи да ги ползвам по-дълго.

Общи условия

Активация на акаунт