Отговори
# 375
Габи, съжалявам за болката, която изживявате!  Cry Бъдете силни  spoko

# 376
tinmon,искам да те питам относно хемоглобина ,какво и как пиеш .....моят падна на 104 и очаквам да ми изпишат желязо ,но чета че при доста мами пиенето на желязо допълнително не се отразява на нивото на хемоглобина .На мен от 5ти месец ми спряха фолиевата ,но пък и от друга мама чух ,че има отношение към усвояването на желязото ,та моля те пиши какво ти е изписал д-р Даскалов?
Ами той ми изписа феро фолгама и каза първо да я пия около две седмици 2×2 - да ми се качи хемоглобина. Каза да не си го спирам докрая, както и фолиевата (неофолик мета пия Wink )Отделно четох в нета че за да се усвои добре желязото е хубаво да се пие с портокалов сок или таблетка вит Ц - а не с мляко, чай, кафе Naughty Сега си пия желязото по едно на ден - хемоглобина ми се качи, но пак е по-нисък от минимума -116 при мин 120.
И все пак е по-добре да го пия. Нямам сериозен запек да добавя от него - може би помага че ям мн плодове (всъщност напоследък предимно това ям  Laughing) и мюсли.

# 377
Млад съпруг и бременната му съпруга отишли при гинеколог. Младежът попитал дали могат да продължат да правят секс. Докторът обяснил:
-Първите три месеца няма никакъв проблем, можете да го правите всякак. Вторите три месеца може само в кучешката поза. А последните три месеца – само във вълчата.
-Каква е тая вълчата, бе, докторе?
-Лягаш край дупката и виеш!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Joy  Joy  Joy
Ей ся го прочетох на мъжо - смяхме се много!

# 378
лекцията беше в клиника Селена, пловдив. И на по-хубави съм присъствала 

И аз бях на тази лекция, предният месец лекцията се водеше от Георгиев ( анестезиолог), но явно е в отпуска. Той доста по- подробно обясняваше за епидуралната. Явно различните лекари предпочитат различни упойки, и много малко за пълната. Даже си обясняваше предимно за естественото раждане, не толкова за секциото. Вчерашния лектор едва ли не само за секцио говореше...
Ами кво да кажа - претупа ги и въпросите на майките... като цяло не става за лектор  Laughing иначе ако си на следващата - пиши, смятам да ходя и може да се видим там  Wink

# 379
Много съжалявам, няма думи наистина за такъв момент  Hug

# 380
  • Сливен
Габи, ужасно съжалявам - доколкото помня твоето забременяване беше дълго чакано, само мога да си представя как се чувстваш. Изпращам ти прегръдки и дано скоро успееш да осъществиш мечтата си да бъдеш майка. Кураж и късмет  Hug

# 381
  • В къщурката на хълма на феите
Габи с абсолютно нежелание изпълних молбата ти и ти пожелавам скоро някоя друга жена да те впише в списък на щастливи майки, не с едно, а с две бебета Hug Hug Hug

п.с. другите промени по списъка моля да ги направи някой друг

# 382
Габи, много съжалявам! Дано скоро осъществите мечтата да имате детенце! Много прегръдки  Hug Hug Hug

# 383
Добро утро  Hug
Габи,много съжалявам мила  Hug Много тъжно,дано скоро забременееш отново и този път всичко да е наред  Hug Hug Силни прегръдки  Hug
Аз на последната ФМ ще отида в петък тази седмица,защото ако трябва да изчакаме като се върнем от почивка ще стане много късно и затова с доки решихме да е тази седмица(29г.с съм ).Много ме изнерви доктора един път ми казва едно,после ми звъни за друго  #2gunfire
Много се надявам този път бебките  да са се обърнали главично  Praynig не че после пак не могат да се обърнат  Laughing
Момичета според вас термометър за шише дали ще ми е нужен ?? Защото,видях че при нас в едно магазинче има намалени за 15лв  newsm78

# 384
  • при моите деца .....
Габи,  Hug
Думите са безсилни!
Сили и кураж!

# 385
Добро утро момичета малко ми е неудобно да публикувам каквото и да е след случилото се още ведньж сьжалявам и бог да е с вас Габи много сила и кураж Sad Та момичета искам да ви питам имате ли проблем с изхождането,от една седмица не мога да се изходя като хората и като седна на тоалетната като трьгне и почва да ме боли ниско долу и не смея да напьна..извинявам се предварително за леко гнусния вьпрос рано сутрин Simple Smile

# 386
  • Пловдив
Добро утро момичета малко ми е неудобно да публикувам каквото и да е след случилото се още ведньж сьжалявам и бог да е с вас Габи много сила и кураж Sad Та момичета искам да ви питам имате ли проблем с изхождането,от една седмица не мога да се изходя като хората и като седна на тоалетната като трьгне и почва да ме боли ниско долу и не смея да напьна..извинявам се предварително за леко гнусния вьпрос рано сутрин Simple Smile

Аз имам проблеми и от запек и напъване в последствие си докарах външен хемороид. Болката ниско долу си е нормална. Бебето притиска вече всичко
Габи , съжалявам за болката, която изпитваш в момента. Кураж

# 387

Моята лекарка каза да не позволяваме запек, предизвиквал контракции, ректума притискал матката.. при мен положението беше същото преди 1 седмица, чувствах и болк в срамната кост, даде ми Relaxit и всичко се оправи Simple Smile

Габи, много съжалявам за случилото се... Hug Пожелавам ти възможно най-скоро ново щастие  Praynig

# 388

Моята лекарка каза да не позволяваме запек, предизвиквал контракции, ректума притискал матката.. при мен положението беше същото преди 1 седмица, чувствах и болк в срамната кост, даде ми Relaxit и всичко се оправи Simple Smile

Габи, много съжалявам за случилото се... Hug Пожелавам ти възможно най-скоро ново щастие  Praynig

И аз го знам това за запека, ама чесно казано разхлабващи не смея да взимам, да не си докарам другата крайност...
Иначе ако не мога да отида и при мен започват болки, много е неприятно ама засега се опитвам да се боря с плодове, кисело мляко и вода. По принцип кафето ми помага, ама не винаги...

# 389

И аз го знам това за запека, ама чесно казано разхлабващи не смея да взимам, да не си докарам другата крайност...
Иначе ако не мога да отида и при мен започват болки, много е неприятно ама засега се опитвам да се боря с плодове, кисело мляко и вода. По принцип кафето ми помага, ама не винаги...
Ох,то кафе добре ама заради крьвното ми е забранено не сьм близвала от 3 месеца Sad Днес просто не ми е ден такива едни болки имам..снощи киселини гадене днес сьм като парцал..и този запек..

Общи условия

Активация на акаунт