Отговори
# 615
Добро утро и от мен!

Аз пък да ви кажа, че съм много изнервена, ама много иде ми да викам, викам особено по ММ и се самообвинявам, че бебка стресирам и тормозя, но не си го искам, а просто така става. Вие как се справяте с тези хормони? Гледам да се заплесвам с някакви неща като готвене, чистене, правене на сладкиши и подреждане, ама не би ..... нервите си ме тормозят яко.

А за изписването, аз мисля ние, нашите, свекървата и вкъщи, ако дойдат кръстниците, никакви други, ама да видим, да не ме изненадат, че ще се навикам тогава хубаво по някой  #Cussing out #2gunfire

И при нас е хладно и дано да продължи така, че ми е супер.

# 616
  • София
Niana, откъде купихте легълцата?

Аз пък от 2 дни си спя много добре, след като поразхлади. Дано се задържи така  Simple Smile

# 617
Ох..спането и на мен ми е голяма мъка. Топло ми е и се въртя по цяла нощ и като включим ставането до тоалетна по 3-4 пъти не знам по колко часа въобще спя ! Чакам след ден два да ни сложат климатика и се надявам тогава да се наспя  Laughing

Голди кошарките ги взехме от Айко Simple Smile В момента имат някакви промоции и тези излязоха доста изгодно по 170лв с люлеещ механизъм и 3 нива на матрака . Иначе са на Кирев и се надявам да са качествени Simple Smile

# 618
Nianka, кошарката е страхотна! Браво за добрият избор Sunglasses И аз съм така през нощта, ставам,лягам, правя течение, ям ябълка....мъка  Mr. Green

# 619
  • София
Момичета, освен общата среща се заформи една квартална люлинска за вторник сутринта 10.30-10.45 на Ориндж. Който има желание, да заповяда Simple Smile

# 620
И мен ме тресат яко нервите на моменти и се усещам, че съм лоша майка за бъдещия батко така, но късно и после и затова се ядосвам и обвинявам !
Незнам другите мами с по малки деца, вие как се справяте?

Аз снощи за сефте от доста време спах добре и усетих прохлада, но и баткото беше пти майка ми де!

# 621
Определено детето е ощетено, че съм бременна. Не можем да си играем както преди. Не мога да го вдигам, да бягам след него. Ходим навсякъде с количка, а той иска да бяга. Излизаме вече само по 1 път на ден, че на мен сутрин ми е много жега. Не съм пълноценна майка. Второто също ще е ощетено от към внимание и спокойствие. Но пък позитивите ще са повече. Получават другар за цял живот.
Моят син е много буен и див и аз отдавна не му се изнервям и не си го слагам толкова на сърце. Прави бели и не слуша ама както да направя. И да побеснявам всеки път, на този етап друг няма да стане. Пък и защо да си хабя нервите. И да му викам, и да го бия нищо няма да се промени. Карам му се понякога, но по-скоро защото е прекрачил някоя граница, а не за да си излея яда. По-скоро се преструвам на ядосана. Чудя се с какво да го заплашвам, че татко му е по-мек и от мен  hahaha По-скоро гледам да го подкупвам.
Той също е много неспокоен нощем. Буди се по 3-4 пъти. Спи в друга стая и всеки път трябва да ставам и да ходя до там, да лягам при него, докато заспи пак и после пак да се връщам. Иска ми се да си поспя непробудно, ама като че ли съм свикнала. Таткото не го приема нощем и обикновено още повече го разсънва. Сега ще се мъчим да свиква с него през нощта, а аз да се занимавам с бебето нощем.

# 622
Здравейте момичета! Има ли тук хълцащи бебоци, моята беба много хълца, по 2-3 пъти на ден. Много е мило, чак си я представям и трае около 15-20 мин. Аз още почти нищо не съм купила, само един комплект на Томи типи- шишета, помпа, стерилизатор, подплънки за кърма, контейнери и четки за почистване на шишета. В голяма чуденка съм за козметиката, с баткото /преди 15 год./ ползвах Чико и бях много доволна, а как хубаво миришеше...Относно спането, вече два дни се живее и спи, аз съм доста поспалива, а и беба явно е. Будя се към 10:30, а тя половин час след мен. За раждането ще раждам в окръжна болница, даже съм си избрала лекар, при която ходя на прегледи от началото на бременноста, много мила и най-вече професионалист с дългогодишен опит. На срещичка ще опитам да дойда, стига да ми е в удобно време. Хайде за сега, стига толкова.

# 623
Зачетох се в тази статия. Доста интересна http://www.rodnastriaha.bg/bremennostta-rajdaneto-i-purvite-dni-s-bebeto/

# 624
Доста интересна статия, дам. Само това предишното дете да присъства на раждането малко не си го представям  Simple Smile Ама аз пак се сдухах, че не правя достатъчно, за да се храня балансирано. Последно време се изнервям за някакви глупости и после ми е мъчно, дано не му предавам всичко  Sad

# 625
И аз попринцип не се храня, но то и в това горещо време не ми се яде, а и не се насилвам. Днес обаче немога да се спра, взех си дажбата сигурно за един месец.

# 626
Аз си сготвих нещо типично българско и сега не мога да се спра да ям.....

# 627
Ниана, и нашето легълце е същото от Айко, само че цветът е смесен с бяло. Засега е люлка...
и цената е доста разумна...
аз за съжаление няма да съм тук след сряда, така че изпускам срещата, не знам дали ще имаме време за друга

# 628
такава жега е, а моя апетит не намалява  #2gunfire
и как все ми се яде тесто, сладкишчета...
но се ограничавам....че последния месец съм с 5кг на горе....
ще видим август 17 като съм на консултация какво ще е положението....  chef

# 629
Нианка честити ви кошарки, страхотни са, изглеждат здрави  Hug  bouquet

Ох момичета, ние се прибрахме с ММ в София, едва се разделих с малкия, много ми е мъчно  Sad Cry
От утре на работа та малко да се разсейвам да не мисля само за него ........
Една салата сега ще нарежа и това ще да е , после може плод ....не ми се яде вечер........

Дано успея да се класирам този път за срещата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт