Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 9 тема

• 155 092
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте отново,снощи бях при др.Рачев и зададох всичките си въпроси,както ме посъветвахте...👍,операцията ми е на 16.11.15,имплантите,които избрах са Мотива кръгли(изненадващо за мен,защото ви бях казала,че не искам кръгли),375куб.,разреза ще ми бъде под гърдата...разгледахме таблицата и максимума за мен беше 400,но понеже съм много тясна и с малки гърци той ме посъветва да са 375,макар че ми се искаше да са повечко...като ще е гарга да е рошава😂сега ми остава страха от операцията и възстановяването,защото доста се страхувам☺

# 256
  • в 1001-та нощ
Честито Simple Smile Мисля, че изборът е добър Simple Smile За празниците тъкмо ще си добре и с предпразничен подарък Simple Smile

Всичко се изтърпява, като се има предвид "наградата" Simple Smile При някои боли повече, при други по-малко ....но всичко е търпимо, понася се и се забравя  Blush После има само радост Wink

# 257
Аз платих за ментор 1500 лв.при д-р Младенов, както споделих по-рано в темата.

# 258
Тази цена 1500лв. За имплантите предполагам важи само?за самата операция допълнително ли плати?

# 259
Благодаря ти  a.l.e.n.a  Hug Бях при д-р Пеев,,сложиха ми 355 СС висок профил и ме обезболяваха с Фламексин. Сутринта се похвалих.......но сега нещо ми стана и много ме боли,имам усещането , че кожата ми гори и сърби едновременноМога да става.м,но ми е кофти трудно.Искам да те попитам относно сутиена...от къде го взе? от Болницата или от друго място? Разбрах че Триумф имат такива модели

# 260
  • в 1001-та нощ
Така е, пари, нормално е - живи рани са, като те обезболяват е различно, но с всеки час ще си по-добре. Аз на третия ден съвсем спокойно щъках Simple Smile и ставах сама - с напрягане на корема, предполагам са ти обяснили как да ставаш Simple Smile Имаше едно въженце от бинт - завързано за рамката на леглото - от към краката - набирах се на него през втория ден, от третия вече без него Simple Smile

Сутиена трябваше да си го занеса в болницата - на Триумф спортните - Енерджи - мисля 75 лв бяха и ги има в магазините Триумф. Рто така изглежда, ако ще пратиш някой:

Сплесква гърдите и между тях има мрежа, не са в отделни чашки. Има черен и бял.

Аз бях занесла първо този - не трябва да е такъв - там гърдите са в отделни чашки:

# 261
А относно сутиена...трябва да го занеса в  болницата или си го слагаш като се прибереш вкъщи?на мен ми казаха,че престоя е един ден,а ако се чувствам добре мога да си отида още на съшия ден.Момичета,исках да ви питам и за упойката...трудно понасям пълни упойки,но пък казват че зависи от самата упойка...при вас как беше?

# 262
  • в 1001-та нощ
Сигурно зависи от упойката, хем ми сложиха хубава, но излизането не е приятно ....

На мен ми поискаха сутиена преди операцията и след това бях с него. Мислех, че съм бинтована цялата, но се оказа, че не .... на мястото на шевовете има телесни лепенки, а над тях едни прозрачни, като тънко фолио - в началото не ги видях, дори се чудех защо ми лъска кожата там .... Ако сваля сутиена - няма да се вижда нищо кръвожадно.

Другото момиче в стаята имаше и бинтова превръзка под сутиена, не питах защо - може да е бил твърде голям и да не е пристягал добре. За други лекари съм чела, че поставят стягащи ленти ...

# 263
Благодаря  a.l.e.n.a ,аз звъннах в Триумф и ми казаха,че имат наличност,точно за черни и бели споменаха.Казаха ми,че трябва ставам и аз си се движа.Сутринта бях ток и жица,но следобед нещо много ме заболя.Относно упойката...не знам какво ми бяха сложили..... аз ги уведомих че имам алергии към еди кои си лекарства,вклчително и болкоуспокояващи,,,,та забъркаха ми нещо,което ме държа доста дълго. Операцията ми започна в 12.15, а излезнах едвам едвам от упойка в 22.30 вечерта. Изписаха ме днес,но сега съжалявам че не останах.Поне ми вливаха на система болкоуспокояващо. Само не разбрах от какво ми се поду корема,все едно съм изяла вол....а не съм сложила хапка в устата си.

# 264
  • в 1001-та нощ
Нямаш дренажи, оточните течности ти го издуват ...Ще мине, ще се резорбират и ще ги изпишкаш  Peace

Аз изобщо не бързах да се прибирам - първо с дренажите ми беше супер - всичко, което отича се извежда извън теб, не остава в теб и не прави оток. Второ - там имах спокойствие и внимание, каквото не мога да имам в къщи. Хайде - баткото разбира, но малкото ще е все върху мен .....

Затова останах повечко Simple Smile В сряда сутрин беше операцията, в събота ме изписаха, можех и още да остана, но вече ми се прибираше Simple Smile Вливат различни неща - може да са за болка или по-опиатни ... За у дома - най-често се ползва аулин - и като противовъзпалително или Диклофенак Дуо - защото е за мускулни болки и с него се спи добре Simple Smile

Аз не ползвах нищо, болката беше търпима, тъкмо да съм в течение какво става, но и основните оточни течности бяха изведени с дренажите през престоя Simple Smile Като се прибрах се поналях, естествено, но от втория ден спада. Имам едни билкови капсули за уринарния тракт с леко диуретично д-е. Взимала съм ги по-рано, ако отичам покрай цикъл, та сега пак опрях до тях - не знам дали помагат. Може просто ефектът да е позитивен, защото почивам. Гледам да не се претоварвам. Особено в началото - ако много дразниш раната - отокът се увеличава. При мен вече раните зарастват. Примерно ставам - пооправям наоколо, вадя чиниите от съдомиялната, редя я, сгъвам прането .... такива леки дейности вече не са ми проблем, но гледам да имам и почивка, не постоянно нещо да правя Simple Smile

# 265
Дами, има ли тук пациентки на д-р Ильо Стоянов? Бихте ли обяснили по-подробно как процедира той? И един въпрос към тези, които вече са с едни гърди напред  Laughing - дали би било проблем, ако десетина дни след операцията започна да пиша, защото съм студентка, а пък съвсем скоро ще се подложа на тази интервенция и ми се ще да съм наясно. Благодаря!!!

# 266
  • в 1001-та нощ
Аз мога да пиша  Peace

Писа една дама, че е била при този лекар - погледни 1-2 страници назад, не се сещам  за ника й в момента  Peace

# 267
  • София
Да, аз съм пациентка на Ильо Стоянов. Той предпочита подмускулното поставяне и използва дренажи също. Добър е в поставянето под мишниците, там мисля използва ендоскопски достъп. Първото денонощие имах доста стегнат бинт, после го смени с по-поносим. Харесва имплантите МакГан, сега са под името Алерган. Есте Клиник е доста приятно място, там съм ходила за други процедури. Когато се оперирах, още не беше готова и ползваше една клиника в Младост.

# 268
Благодаря за бързия отговор! А имаш ли спомен какви обезболяващи ти даде? Също така добре ли се чувстваше, когато излезна от упойката? Доколкото съм чувала работи с много добър анестезиолог.

# 269
  • София
Да, много лесно излязох от упойката без странични ефекти като гадене и т.н. Драскаше ми в гърлото от тръбата, но това е неизбежно. Не мога да кажа за обезболяващите, през нощта ми сложиха инжекция защото поисках.

Общи условия

Активация на акаунт