Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 9 тема

• 155 089
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Нямаш дренажи, оточните течности ти го издуват ...Ще мине, ще се резорбират и ще ги изпишкаш  Peace

Аз изобщо не бързах да се прибирам - първо с дренажите ми беше супер - всичко, което отича се извежда извън теб, не остава в теб и не прави оток. Второ - там имах спокойствие и внимание, каквото не мога да имам в къщи. Хайде - баткото разбира, но малкото ще е все върху мен .....

Затова останах повечко Simple Smile В сряда сутрин беше операцията, в събота ме изписаха, можех и още да остана, но вече ми се прибираше Simple Smile Вливат различни неща - може да са за болка или по-опиатни ... За у дома - най-често се ползва аулин - и като противовъзпалително или Диклофенак Дуо - защото е за мускулни болки и с него се спи добре Simple Smile

Аз не ползвах нищо, болката беше търпима, тъкмо да съм в течение какво става, но и основните оточни течности бяха изведени с дренажите през престоя Simple Smile Като се прибрах се поналях, естествено, но от втория ден спада. Имам едни билкови капсули за уринарния тракт с леко диуретично д-е. Взимала съм ги по-рано, ако отичам покрай цикъл, та сега пак опрях до тях - не знам дали помагат. Може просто ефектът да е позитивен, защото почивам. Гледам да не се претоварвам. Особено в началото - ако много дразниш раната - отокът се увеличава. При мен вече раните зарастват. Примерно ставам - пооправям наоколо, вадя чиниите от съдомиялната, редя я, сгъвам прането .... такива леки дейности вече не са ми проблем, но гледам да имам и почивка, не постоянно нещо да правя Simple Smile
E сега след като ми го обясни съм по-спокойна,че се бях видяла в чудо от какво може да е.Твоите подмускулно ли бяха поставени?Ще може ли ли да ми напишешкак се казват тези билкови капсули,защото не смея да взема нещо по-драстично, като фурантрил например

# 271
  • в 1001-та нощ
Можеш да попиташ в аптеката за бреза или други билкови с такова действие  Simple Smile Моите капсули не са от тук и тук не се продават Simple Smile

Имплантите ми са поставени под мускулите Simple Smile Мисля, че вече никъде не поставят над мускула, но може и да греша Simple Smile

# 272
Можеш да попиташ в аптеката за бреза или други билкови с такова действие  Simple Smile Моите капсули не са от тук и тук не се продават Simple Smile

Имплантите ми са поставени под мускулите Simple Smile Мисля, че вече никъде не поставят над мускула, но може и да греша Simple Smile
Още веднъж хиляди благодарности Hug Златна си  bouquet

# 273
  • Sofiq
Може би започнах с много въпроси и не бях сигурна в решението си,че ще се оперирам на 100%.Даде ми сутиен,в който сложих двата размера импланта,за да преценя,че разликата е незабележима...Това,което съм виждала от неговата работа ми харесва,устройва ме и финансово...дори той все още не знае,че съм се решила да го направя,защото определено имах някакви съмнения на прегледа,поради доста причини!На 28 години съм,притеснявах се колко време ще ми е нужно да се възстановя и да мисля тепърва за деца след операцията...и още терзания...но знам,че го искам и ще го направя!започвам на ти,можеш ли да ме посъветваш при кого да потърся второ мнение?

Как се реши при положение, че не си раждала,  след бременност и кърмене гърдите можело да се деформират и да се наложи втора операция. Аз също много искам и определено имам нужда, но мненията са доста противоречиви. 

# 274
Доста дълго време го отлага и поговорим с доктора по темата,защото много ме притесняваше,че не съм раждала.Каза ми,че ако планувам скоро да ражда,изобщо няма смисъл да го правя!Но в края на сметка аз съм сама на този етап и колкото и да искам да стана майка,това е Божа работа.За възстановяването и забременяването година след това е достатъчно,според него...макар да няма никога гаранция какво точно ще се случи с тялото ти по време на бременност...Може и преди 5 години да си сложила импланти и да се деформират по някакъв начин като забременееш.За себе си сметнах,че го искам и няма да отлагам повече и ако ти също го искаш и не планираш да забременвеш в близкото бъдеще,не чакай!☺

# 275
  • в 1001-та нощ
Редът е следният: гръдна кост, имплант, мускул, млечна жлеза, кожа и ареола. В гърдата има и мастна тъкан, която създава обем. При кърмене - мастната тъкан се ставя и жлезата се развива - уголемява се. Реално промени при импланта няма - те са отпред и отдолу. След като кърменето приключи - жлезата атрофира - свива се. Ако гърдите са обргрижвани - и кожата ще се прибере. Дали мастната тъкан ще се възстанови, за да има пълнеж - зависи от метаболизма, хормоните ....

Ако има деформации след кърмене - може да е увиснала кожа, ако не се е прибрала и стопен мастен пълнеж, който не се е възстановил. При малки гърди - едва ли мастите са били много Simple Smile

Ако се наложи нещо изобщо - би било повдигане с обиране на кожа, но според мен при хубаво обгрижване и поддържане на еластична кожа - може да се избегне  Peace

# 276
  • Sofiq
Ние правим опити за бебе, имаме репродуктивни проблеми, затова отлагам, но винаги съм се подтискала от малкия си бюст, направо липсата му. Даже ми минават едни такива мисли, ако си оправя бюста, дали няма да ми помогне, чисто психически...

# 277
  • в 1001-та нощ
Няма да се учудя Simple Smile

Аз не знам дали съм споменавала, но минавам през серия други операции, сриват ме психически, отделно, че лятото имах много трудни лични моменти ... Ей така изведнъж се реших на тази операция, като нещо, което да ме радва и мотивира и наистина е така. По-леко понасям всичко друго, макар, че това също е свързано с дискомфорт Simple Smile

# 278
  • София
Аз се оперирах още на 19 години и ако имах възможност финансова дори още по-рано щях да го направя, бременност и кърмене не съм ги мислила изобщо и въобще не ми харесва това противопоставяне кърмене срещу импланти, все едно жените без импланти са се скъсали да кърмят. Психологически имах огромна нужда от тази операция, видях че не съм изключение и момичето, което оперираха в същия ден беше на 18-19 години. Като се има предвид колко масово жените днес раждат на възраст след 30-35, или изобщо не раждат, значи ли това, че трябва да прекарат най-хубавите си години в комплекси и с купища подплънки в сутиена? Не мисля.
По отношение на кърменето с вече поставени импланти имам известни резерви, най-вече заради изследвания, които доказват повишено съдържание на платина в кърмата, урината и т.н. на жени с импланти.

# 279
Dancer  и  a.l.e.n.a , как сте днес?
Облекчава ли се все повече дискомфорта?
Свикнахте ли с подобренията или не е като да си сложиш ноктопластика  Wink
Вярно ли е,че в началото натежават и при по-дълго стоене в изправена поза започвал да боли гърбът?

# 280
  • в 1001-та нощ
Мен не ме боли гърба, дори се чувствам по-изправена - т.е. принудена да се изпъча Simple Smile за да има баланс Simple Smile

Днес сутринта простирах (на сушилня), току що готвих супа топчета .... трябваше да е пилешка, но пилето ... е избягало към тенджерата при някое предишно кулинарно мероприятие Simple Smile Сега - малко почивка, че после децата си идват от градина Simple Smile

# 281
  • Sofiq
Аз се оперирах още на 19 години и ако имах възможност финансова дори още по-рано щях да го направя, бременност и кърмене не съм ги мислила изобщо и въобще не ми харесва това противопоставяне кърмене срещу импланти, все едно жените без импланти са се скъсали да кърмят. Психологически имах огромна нужда от тази операция, видях че не съм изключение и момичето, което оперираха в същия ден беше на 18-19 години. Като се има предвид колко масово жените днес раждат на възраст след 30-35, или изобщо не раждат, значи ли това, че трябва да прекарат най-хубавите си години в комплекси и с купища подплънки в сутиена? Не мисля.
По отношение на кърменето с вече поставени импланти имам известни резерви, най-вече заради изследвания, които доказват повишено съдържание на платина в кърмата, урината и т.н. на жени с импланти.

И аз така  мисля, но хората като почнат да говорят, за дете се бори, пък за гърди мисли и ща не ща се поддавам...  

# 282
  • в 1001-та нощ
За кое дете не е важно майка му да е щастлива и удовлетворена? Да приказват каквото си искат Simple Smile Хората, които те обичат и са важни за теб следва да те подкерпят. Ти живееш и заради себе си Simple Smile Да правиш ежедневни жертви - малки и големи - няма да ти помогне и няма да те мотивира Simple Smile

Мисли как ще бъдещ по-щастлива и ще привличаш позитивизъм - за да ти се случват нещата по принцип Simple Smile

# 283
Супер си щом ти се готви вече  Grinning  и много правилно казано!Ние майките инстинктивно мислим първо и най-вече за децата си, лишавайки себе си от мнооого приятни и полезни неща!

Някой да има мнение по въпроса липофилинг или имплант?

# 284
Доколкото знам с липофилинг става в устни, бръчки лице, но не съм чувала за пълнене на гърди...  Rolling Eyes пък може и вече да са почнали...
Иначе много сте прави за възрастта и ражданията. И аз като кажа, че вече искам ботокс или да си коригирам мимическите и се почва "ама за какво ти е, много е рано..." ами че на 50 години вече за какво ще ми е да махам бръчки  newsm78
Според мен е по-удачно към 35-38 г. и да младееш до към 50, а не да се сбръчкаш, че видиш било рано и после да се опъваш  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт