Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 9 тема

• 155 103
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
  • в 1001-та нощ
Заставам зад всяка дума, написана по-горе  Peace

И аз изгледах много снимки с кръгли и анатомични и не виждам особена разлика. За себе си прецених, че е неоправдано да поемам рисковете на анатомичните и избрах кръгли  Blush

# 241
Аз също разгледах доста снимки и не открих кой знае какви разлики между анатомични те и кръглите,що се отнася до това дали са ме мерили,все още не са...показваха ми различни импланти(марки) и говорихме главно за това,както и за това,че все още не съм раждала и имах въпроси свързани с това.Неговото предложение беше 350 или 375,анатомични...направи ми впечатление че анатомични те имат три профила-висок,среден и нисък.Разгледах таблицата в сайта на имплантите мотива,както ме посъветвахте,но честно казано нищо не разбрах:)

# 242
  • в 1001-та нощ
Как пък без мерене, направо ми е чудно .... Понеже си висока, сигурно и висок профил ще ти стои добре, но не е хубаво да се говори наизуст  Peace

Би ли се консултирала и с друг лекар? Мен Тепавичаров ме измери още на първото посещение - не бях отишла на беседа, а и нямаме време за губене Simple Smile

Започна с възможните рискове, не започна с хвалебствия и оди на радостта, после мерене, проби и решение Simple Smile

# 243
Може би започнах с много въпроси и не бях сигурна в решението си,че ще се оперирам на 100%.Даде ми сутиен,в който сложих двата размера импланта,за да преценя,че разликата е незабележима...Това,което съм виждала от неговата работа ми харесва,устройва ме и финансово...дори той все още не знае,че съм се решила да го направя,защото определено имах някакви съмнения на прегледа,поради доста причини!На 28 години съм,притеснявах се колко време ще ми е нужно да се възстановя и да мисля тепърва за деца след операцията...и още терзания...но знам,че го искам и ще го направя!започвам на ти,можеш ли да ме посъветваш при кого да потърся второ мнение?

# 244
  • в 1001-та нощ
Няма проблеми на "ти" Simple Smile

Бих те насочила към доц. Тепавичарова - ако ще идваш до София  Peace

# 245
Благодаря много,тази седмица съм в Плевен,след консултацията ще пиша пак и ще преценя за допълнително второ мнение!до скоро☺

# 246
  • в 1001-та нощ
Успех  Hug питай лекаря всичко, за което се сетиш  Peace

# 247
  • София
Доц. Тепавичарова все още ли оперира? Преди близо 10 години ходих на консултация при нея и разбрах, че и синът й е в същата област, д-р Романски. Иначе не избрах да се оперирам при нея, не ми хареса отношението й, както и това, че посочваше твърде високи цени за имплантите, нереални - за другите неща като самата операция, избор на екип, престой и т.н. цените са фиксирани и обявени. Знам ли, може да е искала да ме откаже от операция или да е такава по принцип. И при мен започна да говори за рисковете и неудобствата, какъв стрес за организма е това вкарване на чуждо тяло и т.н.
Моите импланти са кръгли, МакГан софт тъч, сега под името Алерган - 295 кубика или грама, не съм сигурна. Мислех, че винаги са кубици, но някъде прочетох, че тази марка са в грамове. Ръст 156 см, тегло около 41-2 кг. Подмускулно, с разрез в гънката под мишницата. Като гледам, 140-150 кубика приблизително дават увеличение от 1 чашка в размера на сутиена, ако това е ориентир. И аз носих дренажи някъде един ден, защото ме изписаха на следващия, в частните клиники е така - не държат много пациентите.
Масажи ми показаха как да правя, но не мога да кажа, че съм се престарала да ги правя. Носих спортния сутиен и отгоре една ластична лента, която да ги притиска да не се изместят нагоре, около месец или 45 дни. Имаше болка определено, първите 3-4 дни, за мен тя идваше от големия гръден мускул, който е изместен от нормалното си положение и докато свикне, е много некомфортно. При надмускулното поставяне вероятно боли много по-малко, но там има други минуси.

# 248
Размерът, както е казала вече a.l.e.n.a се определя на база твоите "показатели". Като ти измерят основата на гърдите, имплантът може да я превиши като основа с макс. 1см. Т.е. ако при теб основата е 11см примерно, макс. основата на импланта може да е 12см. Естествено на теория може да ти натъпчат и много по-голям имплант, но почти е сигурно после ще се нагърчи и ще изглежда със сигурност много неестествено.

Формата се оказа, че май няма много значение. Аз държах на анатомични и съм с такива, де, но все още гърдите ми изглеждат кръгли. Лекарката ми показа много снимки на кръгли импланти, а на жените им стояха като капковидни, както и обратното. Каза, че зависи най-много от състоянието на гръдния мускул. Колко е и доколко ще успее да натиска импланта надолу.

Проекцията показва колко отвисоко започва "издуването". В профил като погледнеш, при висока проекция, обемът се увеличава още в горната част на джоба, при средна слиза по към средата....

За разрезите да допълня, това което на мен ми беше казано и предреши избора беше:
- през ареолата, само при "професионална" необходимост, т.е. ако гърдите ти са оръдие на труда. При този метод се реже и самата млечна гърда, което увеличавало неоправдано риска от рак на гърдата.
- под гърдата - не се реже млечната жлеза, най-щадящ е, но белегът е видим в гънката под гърдата.
- под мишницата - белегът е скрит, не се реже млечната гърда, НО се прави джоб от мишницата надолу, което увеличава риска от това, имплантите да тръгнат нагоре по канала към джоба, вместо да слиза надолу.
МНООООГО БЛАГОДАРЯ!
Трябва всички да споделят мнението и опита си без каквито и да било съображения,защото всички имаме глави на раменете си и САМИ взимаме решенията си в крайна сметка  Peace

# 249
 Ще добавя ,че стойността на имплантите Ментор например е 2000 лв. , всичко отгоре е надценката на лекаря. При Стоянов и Георгиев цената им е около 8000 лв.  #Crazy

# 250
  • София
Да, много спекулират всички с цените на имплантите. В една частна болница могат да искат каквито хонорари преценят разбира се, но не е нужно да го обясняват с цена на имплантите, защото те не са чак толкова скъпи. В държавната обаче е написано - операцията примерно е Х лв, избор на екип У лв. и т.н., но за материалите няма обявена сума и не е изненадващо да ти цитират цена за тях двойна и тройна на реалната. Оттам цената в държавната клиника става същата или по-висока отколкото в частна. Аз при Стоянов платих 3200 евро през 2006.

# 251
  • в 1001-та нощ
Аз избирам лекар и импланти и преценям дали мога да платя цената .....

# 252
Да, много спекулират всички с цените на имплантите. В една частна болница могат да искат каквито хонорари преценят разбира се, но не е нужно да го обясняват с цена на имплантите, защото те не са чак толкова скъпи. В държавната обаче е написано - операцията примерно е Х лв, избор на екип У лв. и т.н., но за материалите няма обявена сума и не е изненадващо да ти цитират цена за тях двойна и тройна на реалната. Оттам цената в държавната клиника става същата или по-висока отколкото в частна. Аз при Стоянов платих 3200 евро през 2006.
Сега цената при него на анатомични Ментор е Е4200

# 253
Здравейте момичета, вчера ми поставиха импланти. Много съм доволна и искам само да споделя, за тези на които им предстои такава операция , че не боли токова много и не е страшно. За себе си го определям усещането като силна мускулна треска.

# 254
  • в 1001-та нощ
Това мисля е доста индивидуално - зависи от разрезите (раните вътрешно), размера на имплантите, спрямо размера на гърдите преди това - колко се разпъват мускулите и кожата и т.н. За мен първият ден си беше отвратитеелн, да кажем първите 10-11 часа, после ми поолекна, но имах дискомфорт при ставане .... Въпреки това ставах постоянно и въпреки болката се чувствах добре да съм навън .... На третия ден бях, като здрава, но като ми свалиха дренажите се върнах малко назад .... и сега просто имам търпение Simple Smile

Дискомфортът не е само от болката  Peace  Разбира се - струва си, но не е най-приятното преживяване, не подценявам и болката и дискомфорта - има си ги  Peace И ако някой ме попита - не бих му спестила тази информация, защото считам, че е важна и е добре да е подготвен  Peace

Dancer, честита радост, къде ги слага, колко, при какви изх. данни?

С какво те обезболяват?

Общи условия

Активация на акаунт