Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 9 тема

• 155 089
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
И аз днес съм по-добре, но все още не съм на етап готвене  Simple Smile Нещо много взе да ми харесва да си почивам Simple Smile Излизах малко на разходка и на пазар, но все още бързо се изморявам,но реално като се замисля днес е сряда ,а съм оперирана в понеделник...сигурно е нормално да се чувствам изтощена.Гърбът ме понаболява,но той винаги ми е бил слабо място,а и не съм свикнала токова да се залежавам на едно място и да съм обездвижена.А.l.e.n.a. възхищавам ти се на ентусиазма Hug
 Не знам само защо ми леко затруднено дишането...дали е нормално newsm78

# 286
  • в 1001-та нощ
Нормално е, мен първия ден ме болеше, като дишам и говоря - ако е по-рязко, мускулите са травмирани още Simple Smile Не се товари, рано е Simple Smile Аз доста си полежах в началото и добре си починах Simple Smile

# 287
Напълно съм съгласна с вас!Много дълго време отлагах,нещо което дъм искала от поне 6 7 години,заради предразсъдъци и синдрома на малкия град.a.l.e.n.a на мен също ми случиха доста неща в личен план и може би решението за промяна дойде от самосебе си,с надеждата че започвам някакъв нов етап от живота си-та дори и свързан с външния ми вид и психическата ми нагласа.Вярвам и знам,че всичко идва от самите нас...така че не слушайте упреци и подхвърляния от сорта на "как може да искаш,как ще ражда,ама защо не се харесваш така и т.н и т.н!Ние сме жени и главната ни роля е да се чувстваме такива,колкото и да ни се налага да поемаме мъжката част,така че сме длъжни да се чувстваме добре,независимо емоционално или физически!☺

# 288
  • В.Търново
Когато си правих абдоминопластиката с корекция и на диастаза-много тежка, получих упреци от някоихора, дори подигравки.Сега ми се налага да коригирам някои неща от пластиката, в момента получавам 90% не разбиране от хората около мен.Но когато жената не се чувства добре, не й е комфортно в тялото, което има и ако съществува възможност да се коригира това съм абсолютно ЗА!Аз заминавам в неделя за корекцията.Надявам се всичко да мине наред!Стискам палци на всички, които им предстои някаква интервенция! Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 10:09 от rosinau.

# 289
  • в 1001-та нощ
Не разбирам какво право имат да съдят другите, явно не в мир със себе си, за да го правят .... Уважавала съм изборите на хора, дори да не ги одобрявам и мога да ги подкрепя, защото в противен случай не само, че не се помага, ами направо се пречи. Да, може да имам друго мнение, ако бъда попитана ще го споделя, без упрек  Peace Иначе - непоисканото добро - не е добро  Peace Много е деликатно  Peace

На кой лекар се доверяваш? Същия оператор, като първия път или на ново място? Пожелавам да мине леко и да си удовлетворена от корекцията  Hug

# 290
 6tastliva, извинявам се,не съм уточнила въпроса.
За корекция на устните,кое според вас е по-добре : липофилинг или имплант?

Аз също след втората ми бременност имам нужда от корекция на диастаза.Но почти не си личи,само в определена стойка,а облечена изобщо  newsm78 талията ми е 65см и не си личи,че съм раждала,но аз като си го знам и се чудя да го коригирам ли?Не знам влошава ли се с времето?

# 291
Здравейте, някой поставял ни е филъри при д-р Александров, на ул. Балша 7 - Club Derma.
И имате ли впечатления от филъра Aliaxin, IBSA, Switzerland?

# 292
  • в 1001-та нощ
...
...

Не е ли най-добре ХК?

Lucy, ти какво мислиш?

# 293
Здравейте, някой поставял ни е филъри при д-р Александров, на ул. Балша 7 - Club Derma.
И имате ли впечатления от филъра Aliaxin, IBSA, Switzerland?

Аз слагах Aliaxin GP, стопи се почти изцяло за 3 месеца. Като ефект - меки и пухкави устни, изглеждат максимално естествено. Почти никой не забеляза, че е правено нещо.

Едва ли бих повторила обаче, не ми се боде на 3-4 месеца.

# 294
  • В.Търново
Не разбирам какво право имат да съдят другите, явно не в мир със себе си, за да го правят .... Уважавала съм изборите на хора, дори да не ги одобрявам и мога да ги подкрепя, защото в противен случай не само, че не се помага, ами направо се пречи. Да, може да имам друго мнение, ако бъда попитана ще го споделя, без упрек  Peace Иначе - непоисканото добро - не е добро  Peace Много е деликатно  Peace

На кой лекар се доверяваш? Същия оператор, като първия път или на ново място? Пожелавам да мине леко и да си удовлетворена от корекцията  Hug
На същия.И при най-добрите може да има  не на 100% удовлетвореност от резултата.А и явно моята кожа и тъкани са по-слаби и бързо се отпускат.Всъщност няма гаранция, че след тази операция няма пак да се отпусне коремната стена.

6tastliva, извинявам се,не съм уточнила въпроса.

Аз също след втората ми бременност имам нужда от корекция на диастаза.Но почти не си личи,само в определена стойка,а облечена изобщо  newsm78 талията ми е 65см и не си личи,че съм раждала,но аз като си го знам и се чудя да го коригирам ли?Не знам влошава ли се с времето?
С времето се влошава.Не трябва да се вдига тежко по принцип.Но , ако е много малко не го пипай по-добре.Моята диастаза беше много голяма.Чувствах дискомфорт и особено сутрин на гладно все едно някой ме е ударил в корема.След второто раждане се влоши при мен положението.Ако мислиш да имаш още едно дете не бързай.

# 295

Аз слагах ХК в устните преди малко повече от месец. Беше идеално първите две седмици и после напълно се стопи и изчезна. Обадих се в кабинета, ходих на follow-up преглед и утре ще ходя да ми слага пак. Този път ще ми е безплатно, но това защото асистентката на лекарката беше направо нагла, вбеси ме и вдигнах грандиозен скандал.

Повече едва ли ще сложа ХК. Не зная дали малко филър са сложили или неподходящ такъв, може и в мене да е причината, аз спортувам много и имам бърз метаболизъм, но $1,400 за две седмици резултат определено не си струва. Освен това си боли, устните посиняват, белят се, въобще не е комфортно.

Според мен, ако предлагат импланти в БГ, ориентирай се към тях. Тук където съм още не се предлагат. Мисля да отида до Щатите догодина и да си сложа. Ще ми излезе колкото 3 слагания на ХК.

# 296
Brie правилно ли съм разбрала - филър за 1400$ Shocked...Сериозно ли? Че какъв е тоя филър- да не е златен.

Трябва да се знае, че ХК е инвестиция , която трябва да се поддържа във времето. Първия път като се сложи ( какъвто и да е филърът) , ще се резорбира по-бързо. Идеята на ХК е - натрупване. За да има ефекта на красиви устни, пухкави устни, трябва да се сложи поне 3-4 пъти в рамките на година. Peace

От един път няма как да се задържи , за това много хора се разочароват.

Спорта както и пушенето помагат за по-бърза резорбация.
Трябва да се пие много вода, за да може молекулите на ХК да набъбват.

# 297
  • Пловдив
Ееее, чак 3-4 пъти....никак не е задължително Wink. Зависи от материалът( някой марки ХК си дават в спесификациите, че се резорбират доста по-бързо от други), зависи изключително много и от количеството което се поставя Peace. Начин на живот - също Peace.
Съгласна съм, че идеята е да се получи натрупване, и все по-малко и по-рядко да се попълва.
Аз миналата година си сложих ХК в назолабиалните, по спомен 2мл., на два пъти(за мл. не съм сигурна). Сега виждам, че има нужда от малко попълване, но наистина ще е минимално, предлопагам не повече от 0,5 - 0,7 за двете Peace.
В устните имам 1мл. сложен на три пъти. Толкова постепенно беше, че никой не разбра Laughing. Сложих филър който сравнително бързо се резорбира, дават го 9 до 12м. Peace.
пп. 1400$ Rolling Eyes къде са тези цени?

# 298
Слагала съм филъри,марката е Теосиал кис, ефекта е супер, но не е траен.Слагах два филъра подред(един цял в началото на месец май и още един в края) и ефекта в момента го няма!
И преди тези също съм слагала,но отдавна,заради бременност и прочие  Close
Ами казвам ви честно ПИСНА ми от иглички   Crazy не ми се коментират и мъничките точки,които остават в/у устните след убождането и за това търся други варианти.Кожата ми попива като гъба ХК, където и да я сложа.Получи се натрупване в назолабиалните и там слагам вече рядко!
Имам средно тънки устни и с два филъра стават супер,нооо един  Теосиал кис тук ми идва 400лв  Rolling Eyes
Мисля ,че от където и да го погледна с импланта си решавам проблема за постоянно, а сега излиза,че съм дала пари,колкото за имплант,а пък пак нямам устни  Sad
Колебая се за липофилинга,понеже напоследък доста го хвалят,устните стоят по-пухкави и естествени,но пък възтановяването след него е ужасно  newsm78
Ако има някой с опит,моля изкажете мнение  Wink

# 299
пп. 1400$ Rolling Eyes къде са тези цени?

В Канада. Това е цена на лекар, защото има и разни козметици дето слагат, ама на такива не се доверявам, пък и не е много по-евтино. Намаления и промоции на филъри тук не правят, или ако правят е толкова рядко, че аз никога не съм улучвала, въпреки че следя.

И аз забелязах малките точки, които остават по устните след убожданията. Та сега филър нямам вече, ама точки имам и понякога се зачервяват и си личат.

Днес ми е часът да попълни устните и едната назолабиална, стискайте палци.
За назолабиални вероятно ще продължа да ходя, особено ако ефекта е с натрупване би било чудесно. Обаче за устните, това ще е последно.

В Щатите и май в Европа поставят импланти Surgisil Permalip. Чета, че има много доволни, ефекта е перманентен. Знаете ли дали се поставят в БГ и колко струва?

Общи условия

Активация на акаунт