Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 9 тема

• 155 072
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Brie правилно ли съм разбрала - филър за 1400$ Shocked...Сериозно ли? Че какъв е тоя филър- да не е златен.

Трябва да се знае, че ХК е инвестиция , която трябва да се поддържа във времето. Първия път като се сложи ( какъвто и да е филърът) , ще се резорбира по-бързо. Идеята на ХК е - натрупване. За да има ефекта на красиви устни, пухкави устни, трябва да се сложи поне 3-4 пъти в рамките на година. Peace

От един път няма как да се задържи , за това много хора се разочароват.

Спорта както и пушенето помагат за по-бърза резорбация.
Трябва да се пие много вода, за да може молекулите на ХК да набъбват.

Уф де да беше златен или поне по-траен, ама не е. Mr. Green От тези дето изчезват за един месец е.

Уж пия вода, не забелязвам да има ефект. Сутрин като се събудя са малко по-пухкави и сякаш не са толкова сухи, но това е минимален ефект за толкова пари и такъв дискомфорт.

Надявам се след второто слагане да се натрупа и да има по-траен резултат, ама не ми се вярва.
Аз определено се разочаровах.

# 301
Отдавна не съм посещавала тази тема..Wink

Алена, честито!  bouquet
Обаче като ви изчетох и направо се стреснах колко "страшно" и ужасно звучи едва ли не всичко..
Аз също имам корекции, но всичко мина супер бързо, лесно, не особено болезнено, без дренажи и за една нощ.. newsm78

Замислям се за мезоконци да пробвам, мнението ви?

# 302
  • в 1001-та нощ
С времето всичко се забравя  Peace

Предполагам не обмисляш линейни? При Денкова ли?

# 303
Така е, но не съм пила обезболяващи, на вторият ден чистих и правих "лоши" работи..))
Само да спя ми беше мъка, защото винаги съм по корем, а ме опъваше доста време (май месец)
Не, в Хил мисля.,

# 304
  • в 1001-та нощ
Аз не съм си слагала и не мога да дам отзиви от опит. Мисля, че е най-добре да попиташ на място - да видиш какво ще ти предложат Simple Smile От нелинейните не си спомням някой да е писал, че си е слагал. Имаше и отделна тема за тях, но едни хора пишем и на двете места Simple Smile

# 305
Здравейте, писах и в друга тема, но мисля, че тя е отдавна забравена, затова пиша и тук. Може ли да ми препоръчате добър дерматолог в София, за филъри, тъй като искам да си попълня назолабялните бръчици и да уголемя леко размера на устните. Благодаря Ви предварително Simple Smile

# 306
  • в 1001-та нощ
Аз се доверявам на д-р Лидия Ванеска от Хил клиник.

# 307
Здравейте, миналата година бях на консултация при д-р Валянова в Хил клиник.На 34 съм.Препоръча ми филър за зоната около очите,който освежавал и придавал отпочинал вид,както и повлиява тъмните кръгове и сенки,име не помня,нещо с R може би.Все още не съм се престрашила.Най-вече ме плаши това,дали след това зоната няма да увисне и хлътне повече /ако не повторя процедурата/.Има ли сред вас такива,които са слагали филъри в тази зона?

# 308
  • Пловдив
Момичета, като ви чета и много се чудя, какви са тези бели топчета за които пишете, че остават след ХК в устните newsm78? Три пъти съм поставяла, и такова нещо не съм имала. На мястото на убождането, там където се вкарва иглата, има едва забелижима точица(червеникава) около 3-4 дни.
И много бързо пишете, че се резорбират филърите. Аз все си мисля, че сложих такъв с най-малко трайност (9 до 12м., най-много), а вие пишете за 2-3 месеца Rolling Eyes.
А цената в Канада Shocked. Лелееее, не си поплюват #Crazy.

# 309
Здравейте! Ще съм много благодарна, ако има някой запознат и ми отговори горе-долу каква сума трябва да приготвя за премахване на двойна брадичка. Насочила съм се евентуално за процедура при доц. Пенка Тепавичарова.   

# 310
  • в 1001-та нощ
2100 лв пише на сайта, но трябва да отидеш да те прегледа и да ти каже Simple Smile

# 311
Момичета, като ви чета и много се чудя, какви са тези бели топчета за които пишете, че остават след ХК в устните newsm78? Три пъти съм поставяла, и такова нещо не съм имала. На мястото на убождането, там където се вкарва иглата, има едва забелижима точица(червеникава) около 3-4 дни.
И много бързо пишете, че се резорбират филърите. Аз все си мисля, че сложих такъв с най-малко трайност (9 до 12м., най-много), а вие пишете за 2-3 месеца Rolling Eyes.
А цената в Канада Shocked. Лелееее, не си поплюват #Crazy.

Мамаден, аз топчета нямам, устните са идеално гладки. Убожданията обаче си личаха след повече от месец, когато е студено например почервеняват. Едва ли другите ги виждат, но аз да. При мене се резорбира за няма и месец. Буквално изчезна. Ходих да правя рекламация, защото обещаният ефект беше до 2 години. Не зная какъв филър ползваха или колко, тука те държат в неведение, а не исках да питам, защото аз вече направих един скандал на една от сестрите и май не ме харесват много Grinning

След един месец изглеждаха по същия начин само дето бяха по-гладки. Нямаше ги малките бръчици на долната устна и те се опитваха да ме убеждават, че точно това бил търсения ефект, изглеждало чудесно и естествено и нямало нужда от още. Та може и да сме се разминали в очакванията, те тука са по естественото, да не си личи. Аз не искам устни като на А. Джоли, ама все пак искам да има разлика.

В петък слагахме още в устните и в едната насолабиална. Сега изглеждат чудесно, назолабиалната, хем по-дълбоката направо изчезна и стана май по-добре от другата. Надявам се да има ефект на натрупване  и да издържи по-дълго, ама ме съмнява.

Слагат ли в България импланти Permalip и, ако да, знаете ли каква е цената? Тук при нас не са одобрени още и мисля да прескоча до Щатите догодина, там слагат.

# 312

В Канада. Това е цена на лекар, защото има и разни козметици дето слагат, ама на такива не се доверявам, пък и не е много по-евтино. Намаления и промоции на филъри тук не правят, или ако правят е толкова рядко, че аз никога не съм улучвала, въпреки че следя.

И аз забелязах малките точки, които остават по устните след убожданията. Та сега филър нямам вече, ама точки имам и понякога се зачервяват и си личат.

Днес ми е часът да попълни устните и едната назолабиална, стискайте палци.
За назолабиални вероятно ще продължа да ходя, особено ако ефекта е с натрупване би било чудесно. Обаче за устните, това ще е последно.

Бри, къде в Канада това?
В Калгари на мен ми показаха ампулата, цената беше по-малко от 500 долара, консултацията беше безплатна.

# 313
Ха, и аз съм в Калгари. При д-р Кристина Закари. И консултацията се плаща. После ти го приспадат от цената на процедурата, но ако решиш да не си правиш я губиш. Ти къде ходи, ако не е тайна?

# 314
Аз ходих в една клиника в Chestermere - не за друго, ами там започна работа една мацка с която бях работила, нова клиника с нови машини. Но аз исках да правя лазер за премахване на петна и реших да отложа филъра. То пък така се случи, че мацката при която ходих на консултация за лазера напуснала, затова отложих и двете неща. Сега се оглеждам за друга възможност. Чета по руския вестник - някаква рускиня предалага, трябва да отида да я проверя.

Иначе в Hummingbirds  (http://www.hummingbirdmedispa.com/)съм ходила за лазерно премахване на косми и бях много доволна, имат редовно промоции и пакети, които са изгодни. Предлагат всякакви козметични/дерматологични процедури, имат лекари-дерматолози за консултация.

Последна редакция: пн, 05 окт 2015, 20:23 от Melany99

Общи условия

Активация на акаунт