Навън без бельо-как ви се струва?

• 52 884
  • 378
  •   1
Отговори
# 165
Темата е шеговита, но и в такава не може да се въздържите от заяждане. Това е истински отегчителното.

# 166
Ами хубаво бе. Ходете си така по катерички като искате да ни плакнете очите.  Laughing

Ама като фалира "виктория сикрет" и другите производители на бельо да не минете на клюлоти  Mr. Green

# 167

Кукумицинка - последен жокер, че се отегчих. Има жени, които спират да се грижат за себе си, щото нали вече са се задомили. Връзката между анцуга, заменил доскорошния внимателно избиран тоалет и знамеарената лична хигиена, оставям на теб да направиш.

Нормалните хора поддържат личната си хигиена заради себе си основно. Може да отидат по анцуг и без прическа до магазина, но зъбите и задника си ги мият, дори и никъде да не ходят, дори и никой да не ги вижда.

# 168
Ами хубаво бе. Ходете си така по катерички като искате да ни плакнете очите.  Laughing

Ама като фалира "виктория сикрет" и другите производители на бельо да не минете на клюлоти  Mr. Green

Я кажи, ти как точно разбра, че мадамата с белия клин е без гащи?  Аз съм виждала много мацки с бял панталон или клин, на които гащите им личат по грозен начин и съм се чудила защо са ги сложили изобщо.

Може тая да е намерила правилните гащи за носене под бял клин, искам подробности за изгледа.

# 169
Как разбирате, дали някой е без бельо  newsm78

Освен ако не се разкрачи някой пред мен, едва ли бих обърнала внимание.

# 170
Не знам дали са правилни или не гащите но гледката напомняше безгащие.  Laughing

Има и предимства обаче ако всички тръгнат така. Много лесно ще се познава коя е в цикъл  Mr. Green

# 171

Ама като фалира "виктория сикрет" и другите производители на бельо да не минете на клюлоти  Mr. Green

Я кажи, ти как точно разбра, че мадамата с белия клин е без гащи?  Аз съм виждала много мацки с бял панталон или клин, на които гащите им личат по грозен начин и съм се чудила защо са ги сложили изобщо.

Може тая да е намерила правилните гащи за носене под бял клин, искам подробности за изгледа.

Това питах и аз, ама ми казаха да гадая Wink

# 172
  • София
Как разбирате, дали някой е без бельо  newsm78

Освен ако не се разкрачи някой пред мен, едва ли бих обърнала внимание.
Тъкмо и аз това щях да попитам....... Cry Crazy

# 173
Не знам дали са правилни или не гащите но гледката напомняше безгащие.  Laughing

Има и предимства обаче ако всички тръгнат така. Много лесно ще се познава коя е в цикъл  Mr. Green

Кажи поне гледката на безгащие заслужаваше ли си. На мен това би ми е по-любопитно. Simple Smile

# 174
Човечето   много я  харесвам, но винаги ме изумява наивността и относно безкористността на мъжкия пол.

Глупости  Simple Smile просто разглеждам всеки мъж като отделен човек, не слагам всички под един знаменател. Не съм правила грешка досега в преценката си (не говоря за моите мъже). Има всякакви, затова ми е смешно като някой каже "мъжете така", "мъжете онака". Същото и за жените де  Simple Smile

# 175
Мацката беше добре изглеждаша ако точно това ви интересува.  Laughing За пипето не съм сигурен.

И като питате как съм разбрал - ако видите мъж с бял клин и без бельо няма изобщо да разберете че е по без нищо под клина ли ? Mr. Green

# 176

Аз бях писала преди как мислено осъдих госпожата, вървяща пред мен, че си е обула черни гащи с бял панталон. Като я погледнах по-внимателно, ами тя жената беше чернокожа.  Grinning Не зная с какви "гащи" е била, но кожата и прозираше под панталона.  Laughing

# 177
Може и да е била с гащи, но просто много тънки прашки, които не се забелязват от клина.

# 178
  • София - Рим и обратно
То, ако видя мъж с бял клин, няма да стигна да търся гащи, вече ще съм паднала възнак  smile3544hahaha

# 179
Абе то и друг цвят да е...  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт