Навън без бельо-как ви се струва?

• 52 817
  • 378
  •   1
Отговори
# 75
Скрит текст:
Мен най-силно впечатление ми е  направило едно момиче преди време на морето- играе карти на плажа с още трима мъже, седнала по турски срещу тях, чисто гола. Нали си представяте при това седене каква гледка се отваря,  абсолютно всичко и се виждаше.  Crazy
Как успяваха да си държат картите в ръцете и да играят тези мъже, не ми стана ясно.
Ами, гейчета, бе Шанти, как .....     Laughing   дреме им на оная работа за нейната работа.    Mr. Green

# 76
  • Вестерос
Не! Моля Ви! Ходете с бельо!

Никой не е длъжен да ви гледа телесата и да внимава двойно, когато трябва да седне някъде Rolling Eyes
+1  hahaha

# 77
Ммм, не съм сигурна,  нека да кажат мъжете в темата. Много предизвикателно беше, а и тя красавица, хубава, обезкосмена, абе.. Crazy

Не знам за темата, казвам мнението на мъже, с които съм го обсъждала (приятели, не не мои партньори, затова го приемам за обективно  Simple Smile).

# 78
  • Вестерос
сядай у някой господин де.  така той ще е изцапания  hahaha
smile3532 smile3532 smile3532

# 79
Хетеросексуални?  Simple Smile На теория, на теория Човече мъжете са много корави, особено като 'откровеничат' с жени   ще кажеш  не човек, а стомана . Wink На практика обаче никак , ама никак не е така.

# 80
Хетеросексуални?  Simple Smile На теория, на теория Човече мъжете са много корави, особено като 'откровеничат' с жени   ще кажеш  не човек, а стомана . Wink На практика обаче никак , ама никак не е така.

Съвсем не ставаше дума за теория, имаше си конкретен повод да повдигнем въпроса  Mr. Green едно парцалче повече и интересът е огромен - всичко на показ - отблъсква. Може и да са ме излъгали, знам ли Simple Smile

# 81
На теория, на теория Човече мъжете са много корави, особено като 'откровеничат' с жени   ще кажеш  не човек, а стомана . Wink На практика обаче никак , ама никак не е така.

И аз такива наблюдения имам.

# 82
  • Sofia
Любопитно ми е има ли дами и мъже, на които им харесва да ходят навън без бельо. Правите ли го? Ако отговорът е Да, защо? Възбужда ли ви това?

Не ми е и хрумвало да ходя навън без бельо  Blush Нито съм виждала такива хора.

Заглавието на темата ти и никнеймът ти определено могат доста успешно да вървят ръка за ръка  Laughing

А ти, правиш ли го? Ако да, защо, възбуждаш ли се?

Изобщо защо пусна тази тема, много ми е любопитно, признавам си  Rolling Eyes

# 83
Колкото и да е странно подобно поведение отблъсква доста мъже. Така че е напълно възможно да не им е коствало кой знае колко усилия  Laughing

Едва ли е било на обикновен плаж, а за нудисти това е съвсем обикновено нещо и не е непременно възбуждащо. Просто голо тяло. Има и много професии в които е така, не всички хора, дори и мъже, на момента откачат при вида на... катерица.

# 84
Любопитно ми е има ли дами и мъже, на които им харесва да ходят навън без бельо. Правите ли го? Ако отговорът е Да, защо? Възбужда ли ви това?

Не ми е и хрумвало да ходя навън без бельо  Blush Нито съм виждала такива хора.

Заглавието на темата ти и никнеймът ти определено могат доста успешно да вървят ръка за ръка  Laughing

А ти, правиш ли го? Ако да, защо, възбуждаш ли се?

Изобщо защо пусна тази тема, много ми е любопитно, признавам си  Rolling Eyes
По-назад съм отговорила на въпроса ти, може да прочетеш.  Simple Smile Всеки ден се пускат толкова абсурдни и безсмислени теми, та моята тема ли ти попречи? Ако не ти е интересна подмини я.  Wink

# 85
Напротив, на обикновен плаж беше, аз не ходя на нудистки плаж. Мъжете си бяха с бански, тя гола се печеше. Никой не и направи забележка, то  много и по монокини имаше.

# 86
Toва сигуно е било преди повече от 7-8 години, защото горе-долу тогава започнаха да гонят нудистите от текстилните плажове, така е и редно според мен. Няма никакъв шанс чисто гол човек да седи на текстилен плаж, веднага идват да му обяснят, че така не е позволено и ако не се облече, ще извикат полиция за нарушаване на обществения ред. Ако жената по принцип е била нудистка, изобщо не е мислила как се възприема от текстилците. Сигурно и мъжете са били нудисти, а нудистите не се впечатляват никак от гледката на гол човек.

# 87
Да, отдавна беше, нямахме дете още. Ама така ми се е запечатало, че я помня тая мацка и до днес. Simple Smile

# 88
А къде го измисли този израз "текстилни плажове"' за пръв път го чувам Blush Simple Smile

# 89
  • Sofia
О, темата никак не ми пречи даже  Laughing  намерих я за странно-весела просто.
По-горе прочетох, че била петъчна и това даде отговор на въпроса ми, мерси  Hug
Ша, и аз щях да се впечатля от тази мацка, честно казано  Blush
Разгледах 33-те снимки на известни дами без бельо. Само 2-3 ме потресоха. Останалите ми се видяха съвсем ОК.
Без бельо спя през лятото и се чувствам прекрасно. Без сутиен си ходя вкъщи и се чувствам прекрасно.
Но да изляза навън без бельо? - не мога, честно!
Видях, че две съфорумки споделиха, че са го правили. Шапка им свалям!  Heart Eyes
И за това, че го правят, и за това, че си го признават. Винаги си трябва смелост да не си част от стадото...
Явно са по-разкрепостени дори и от мен /а аз се имам за доста широко скроена и разкрепостена по принцип/.   bouquet
Колкото до репликата за възрастовата граница 40-50, не съм съгласна, че ми е определяща лично на мене. Повече ми е важно дали даденият човек изглежда добре, да не е някой затлъстял или кошмарно слаб  Sick, да не е потен, мазен и добре окосмен, пък какво от това, ако е някоя 25-годишна, но дебела, потна и окосмена? По-добре поддържана стройна 45-годишна жена, приятна, стилна, без бельо, но ухаеща и гладка. Това е моето мнение де.
Същото се отнася и за господата, разбира се! Не ми пука дали ще е на 50, стига да е добре сложен, около него да се разнася аромат и да е приятен, а не някой 25-годишен плужек, със шкембе, вонящ, потен и ...  Sick

Общи условия

Активация на акаунт