Навън без бельо-как ви се струва?

• 52 856
  • 378
  •   1
Отговори
# 90
Toва сигуно е било преди повече от 7-8 години, защото горе-долу тогава започнаха да гонят нудистите от текстилните плажове, така е и редно според мен.

Никога не съм виждала нудисти на "текстилни" плажове, а не като да не съм прекарала всички лета от живота си по плажовете. Иначе и аз съм виждала разни седнали по турски по полички/тениски и без нищо отдолу, но това явно е било след като са си махнали мокрите бански.

п.п. Ако на някои див плаж му казваш "текстилен" е друга работа, случва се на такива да се появят нудисти, но там пък няма кой да ги гони.

# 91
А къде го измисли този израз "текстилни плажове"' за пръв път го чувам Blush Simple Smile

Доста дълго време ходех предимно на нудистки плажове и този термин е жаргон в общността.

# 92

Колкото до репликата за възрастовата граница 40-50, не съм съгласна, че ми е определяща лично на мене. Повече ми е важно дали даденият човек изглежда добре, да не е някой затлъстял или кошмарно слаб  Sick, да не е потен, мазен и добре окосмен, пък какво от това, ако е някоя 25-годишна, но дебела, потна и окосмена? По-добре поддържана стройна 45-годишна жена, приятна, стилна, без бельо, но ухаеща и гладка. Това е моето мнение де.
Същото се отнася и за господата, разбира се! Не ми пука дали ще е на 50, стига да е добре сложен, около него да се разнася аромат и да е приятен, а не някой 25-годишен плужек, със шкембе, вонящ, потен и ...  Sick

За мен пък поддържаността не е фактор. Някак не ми се гледат полови органи по улицата, все едно чии са и дали са потни, ухаещи, космати или гладки. Щом чак се виждат - отчаяно и ексхибиционистко ми идва, търси се ефект и реакция. Нито вулви ми се гледат, нито нечии палаво подали се през крачол на шорти топки. Въобще естетиката на половия орган ми убягва.  Laughing

# 93
  • Sofia
И на мен, негативна, и на мен  Laughing
Опасявам се, че не ме разбра обаче.  Peace
Ако ще е без бельо ПОД дрехите, тогава няма проблем според мен, защото самите ДРЕХИ все пак закриват гледката на самите ОРГАНИ, нали така?  Wink

# 94
Ако е под дрехите и не се вижда, как ще разбереш, дали е обезкосмена? Stuck Out Tongue

Ако случайно забележа, че някоя мацка е без бельо под панталона, мога само да си помисля как ѝ се впиват шевовете и се потъркват по най-нежното. Laughing И нехигиенично ми изглежда, ама всеки си преценява. Peace

# 95
Идеята е да не се вижда, че си без бельо, а само ти и партньора да го знаете. Другото си е чист ексхибиционизъм.

# 96
  • Sofia
Права си  Sunglasses , негативна!
Може би все пак жените, които са с гладко епилирана кожа на ръцете и краката, се обезкосмяват и на по-интимните места  Rolling Eyes
По това евентуално бих съдила, както и господата... ако е обръснат, добре подстриган и хубаво облечен, според мен е по-вероятно да не е космат като годзила и при гениталиите си  newsm78  ама знам ли и аз? Нямам опит в това отношение, както вече казах.

# 97
Идеята е да не се вижда, че си без бельо, а само ти и партньора да го знаете. Другото си е чист ексхибиционизъм.

Именно! Simple Smile Аз когато излязох без бельо само двамата си го знаехме.Не ми е било за цел да си я развявам пред другите,ама в никакъв случай! Беше една луда,забавна,много гореща и интересна вечер.

# 98
От време на време излизам без бельо, мъжът ми много обича. Никой не ми вижда половите органи.

# 99
  • Вестерос
.. Винаги си трябва смелост да не си част от стадото...

Страшна смелост да се развяваш по трътка и катерица, няма що  ooooh! Tired

П.П. Годзила е влечуго и няма косми, че да правиш такава асоциация  Grinning По-подходящо е кинг конг

П.П.2 Нехигиенично ми се вижда, неудобно и като цяло едни прашки не виждам какво биха попречили при положение, че има такива супер оскъдни. Ако са и от хубава материя, няма как да спарват каквото и да е  Crazy

# 100
Ммм, не съм сигурна,  нека да кажат мъжете в темата. Много предизвикателно беше, а и тя красавица, хубава, обезкосмена, абе.. Crazy
същото е и като при вас, жените. едни се мръщят като видят гол/полугол мъж , а други им се радват и си ги пожелават.
на мен ще ми е по-интересно ако от катерицата и се покаже някоя детска главица и каже "терца"  hahaha  няма да се възбузя , но щи вдигна краката си от смях  Joy

# 101
Права си  Sunglasses , негативна!
Може би все пак жените, които са с гладко епилирана кожа на ръцете и краката, се обезкосмяват и на по-интимните места  Rolling Eyes
По това евентуално бих съдила, както и господата... ако е обръснат, добре подстриган и хубаво облечен, според мен е по-вероятно да не е космат като годзила и при гениталиите си  newsm78  ама знам ли и аз? Нямам опит в това отношение, както вече казах.

Краката ми са без косъмче, гладки, колкото искаш. Ръцете си не обезкосмявам, не харесвам обезкосмени. Хайде, направи ми анализ.  Mr. Green

# 102
И аз да се наредя със същите липси и наличия на косъмци като Софи.  Simple Smile

Аз без гащи не мога да ходя. Ако не си натрапват шундите, останалите са свободни да се веят без гащи. В крайна сметка по-добре проветрено дупе, отколкото запарен задник.

# 103
Бонго, ти ходиш ли без гащи? Mr. Green
Мое гадже най-редовно си ходи така.
Не само жените го могат. Grinning

А, и баба, Бог да я прости, през лятото така ходеше.
Въобще жените в тяхното село така ходеха.
Нищо ново под слънцето. Sunglasses

# 104
  • Вестерос
Е то и през средновековието са ходили без гащи

Общи условия

Активация на акаунт